Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

twetty ,eşim bakmıştı benim,yenmeden önce ve yendikten sonrada...aynı diyoo,o boşluktan bahsediyo,bi değişiklik yokmuş güyaaabenneyaptımki

yaa eşiniz nasıl çözebilirki bu durumu ?

ben yeneli 6 ayı geçti çoğu zaman eşim halen yerini tutturamıyo şimdi söyletmeyin beni kaydirigubbakcemile3

nerden anlıcak eşlerimiz boşluk varmı yokmu zaten anlasalar kadın doğum uzmanı olurlardı kaydirigubbakcemile3

uzun süre bekleyince insan ister istemez takıyor

ya canim saglikli bir cinsel yasami mi bekledin yoksa kan gelmesini mi ben anlayamadim dogrusu. Bu kadar onemli yapan nedir? Internette cok yazi var. Kendinizi kasmazsaniz kizlik zari kanamaz patlamaz catlamaz diye.

bu kadar umutsuz olma olacak mutlaka sadece zamanı var.sen ne aşamadasın yardım edeceğimiz birşey varsa edelim canım

evet akannehir lütfen korkuyorum ben bi deneme yapıyım sonra size son durumlarımı yazarım bugün burada ilk günüm bu yüzden oldukca heyecanlı ve umutsuz vakayım inş olacak

yanii bende çözemem,eşimde ,anlarsa doktor anlarrr tabikide ,dudakları ayırarak biz bişey anlayamayız bence....

Ya ben anlamadim. Erkekler zaten anliyor bir genc kizin ilk defa birlikte olup olmadigini. O kadar korkuya titremeye oscar alamiycagimiza gore. Sorun burada kizlik ispatlamak mi yoks saglikla ilgili bir tereddut mu? Zira saglikla ilgiliyse bu gune kadar neden doktora gitmediniz ki vajinismusken. /doktor zaten soylerdi. Demekki saglikla ilgili degil.

evet akannehir lütfen korkuyorum ben bi deneme yapıyım sonra size son durumlarımı yazarım bugün burada ilk günüm bu yüzden oldukca heyecanlı ve umutsuz vakayım inş olacak

Canim hic korkma bak bende kan gelmedi. Buradakilerin yuzde doksaninin kan olayi olmadi. Yenenlere sorabilirsin /nadir bir durum. Kendini kasma ne aci ne kan revan yani sakin korkma egzersizle esneticeksin zaten kizlik zarini

Bu arada egzersizler bitmeden deneme yapmak yook yasakliyoruuuz :))

bizim amacımız ilişkiyegirmeyi başarmak değil mi.bu yüzden olup olmadığını anlamaya çalışıyoruz.yoksa bişey ispatlamak değl ki derdimiz

benim eşim sorun etmiyo,fakat ben merakımdan gidicemm dr a....

bizim amacımız ilişkiyegirmeyi başarmak değil mi.bu yüzden olup olmadığını anlamaya çalışıyoruz.yoksa bişey ispatlamak değl ki derdimiz

Canim olmus iste. Korkma artik. Bir kere olduysa gerisi gelir zaten. Ilk baslarda korkuyla bakmadan yaptiginiz icin anayamiyosunuz. Zamanla korkuyu yenip bakicaksiniz. Gorduklerinize de inanamiycaksiniz zaten delikafadulden

canım bu olay apayrı bişi burda tartışılcak bişi değil
kısacası şöyle söyliyim bazı bayanlar ve bazı eşler ne olursa olsun buna azda olsa önem verirler anlatabildimmi?sen rahatsındır eşin rahattır önemsemez o ayrı ama mesela ben o kadar egzersiz yapotığım halde o k..n gelme olayı oldu ama bazılarında olmamış doktorun yönlendirmesi
yani bilinçaltına yerleşmiş bişi bu sonuçta
tabiki bizimde eşimiz vaji olduğumuzu biliyodu ve üstelik ben eşimle evlenmeden 1 sene önce ilişkiye girmeyi denemeye başladık o zamandan beri aynıydı sorun ama hiç bir zaman aksini düşünmedi yani kızmıyım değilmiyim neden böyleyim bilerekmi yapıyorum acabada ilişkiye girmiyorum diye vs... yani okuyoruz yazılanları piyasada bu tarz şeyler çok olabiliyo

sonuç şudurki senin önemsemediğin bir olayı başkası önemseyebilir saygı duymak lazım...vereliniortak

canm buradaki pek çok arkadaşegzersizlerle olayı kolaylaştırmış.ben egzersiz yapmadan yaptım.sen nasıl rahat ediyorsan öyle dene.ister parmak egzersizi yap.ister pn...s yavaş yavaş dene sen kendine göre seç.ama sormak istediklerini en azından hep sor

işte sorun orda ben sadece yüzeysel dokunuyorum nasıl parmagımı içine ittirecem parmak ürkütüyo yani eşimin pe... parmak kadar korkutmuyo kendi kendime evde nasıl yapacam parmagım sadece üsünde duruyo ittiremiyorum bile milim bile ilk deneme oldugundanmıdır bilmiyorum hatta parmagım içine girecek diye korkuyorum halbuki amaç o ama niye böleyim bilmiyorum bilmiyorumkismile

Canim olmus iste. Korkma artik. Bir kere olduysa gerisi gelir zaten. Ilk baslarda korkuyla bakmadan yaptiginiz icin anayamiyosunuz. Zamanla korkuyu yenip bakicaksiniz. Gorduklerinize de inanamiycaksiniz zaten delikafadulden

haklısın belkide.zaman gösterecek en azından yatım diyebilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…