- 29 Mayıs 2009
- 1.562
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.161
twetty ,eşim bakmıştı benim,yenmeden önce ve yendikten sonrada...aynı diyoo,o boşluktan bahsediyo,bi değişiklik yokmuş güyaaabenneyaptımki
uzun süre bekleyince insan ister istemez takıyor
uzun süre bekleyince insan ister istemez takıyor
ayy böle sizin yazdıklarınızı okuyorumda içim bi taf oluyor nasıl atlatacagım bilmiyorum buradaki arkadaşlar çok güçlü çok azimli bense.................çok umutsuzum ben neyapıcam bilmiyorum senağlama bari ders çalışıyım anlaya bilirsem bu kafayla mafoldumben
Ya kizlar kizmayin bana ama birsey dicem. Bu kadar kan revandan bahsetmesek. Ben bile yendigim halde fena oldum yani. Burada yenemeyen arkadaslar var onlari korkutuyoruz. Egzersiz yapinca aksine kan man olmaz zaten. Korkutmayalim kimseyi lutfenkaydirigubbakcemile5
yaa eşiniz nasıl çözebilirki bu durumu ?
ben yeneli 6 ayı geçti çoğu zaman eşim halen yerini tutturamıyo şimdi söyletmeyin beni kaydirigubbakcemile3
nerden anlıcak eşlerimiz boşluk varmı yokmu zaten anlasalar kadın doğum uzmanı olurlardı kaydirigubbakcemile3
yaa eşiniz nasıl çözebilirki bu durumu ?
ben yeneli 6 ayı geçti çoğu zaman eşim halen yerini tutturamıyo şimdi söyletmeyin beni kaydirigubbakcemile3
nerden anlıcak eşlerimiz boşluk varmı yokmu zaten anlasalar kadın doğum uzmanı olurlardı kaydirigubbakcemile3
sen bence doktora git valla aklında kalmasın bende ertesi gün gitmiştim kontrole sende öle yap
evet akannehir lütfen korkuyorum ben bi deneme yapıyım sonra size son durumlarımı yazarım bugün burada ilk günüm bu yüzden oldukca heyecanlı ve umutsuz vakayım inş olacak
Ya ben anlamadim. Erkekler zaten anliyor bir genc kizin ilk defa birlikte olup olmadigini. O kadar korkuya titremeye oscar alamiycagimiza gore. Sorun burada kizlik ispatlamak mi yoks saglikla ilgili bir tereddut mu? Zira saglikla ilgiliyse bu gune kadar neden doktora gitmediniz ki vajinismusken. /doktor zaten soylerdi. Demekki saglikla ilgili degil.
Ya ben anlamadim. Erkekler zaten anliyor bir genc kizin ilk defa birlikte olup olmadigini. O kadar korkuya titremeye oscar alamiycagimiza gore. Sorun burada kizlik ispatlamak mi yoks saglikla ilgili bir tereddut mu? Zira saglikla ilgiliyse bu gune kadar neden doktora gitmediniz ki vajinismusken. /doktor zaten soylerdi. Demekki saglikla ilgili degil.
bizim amacımız ilişkiyegirmeyi başarmak değil mi.bu yüzden olup olmadığını anlamaya çalışıyoruz.yoksa bişey ispatlamak değl ki derdimiz
evet akannehir lütfen korkuyorum ben bi deneme yapıyım sonra size son durumlarımı yazarım bugün burada ilk günüm bu yüzden oldukca heyecanlı ve umutsuz vakayım inş olacak
Canim hic korkma bak bende kan gelmedi. Buradakilerin yuzde doksaninin kan olayi olmadi. Yenenlere sorabilirsin /nadir bir durum. Kendini kasma ne aci ne kan revan yani sakin korkma egzersizle esneticeksin zaten kizlik zarini
Bu arada egzersizler bitmeden deneme yapmak yook yasakliyoruuuz :))
bizim amacımız ilişkiyegirmeyi başarmak değil mi.bu yüzden olup olmadığını anlamaya çalışıyoruz.yoksa bişey ispatlamak değl ki derdimiz
benim eşim sorun etmiyo,fakat ben merakımdan gidicemm dr a....
Canim olmus iste. Korkma artik. Bir kere olduysa gerisi gelir zaten. Ilk baslarda korkuyla bakmadan yaptiginiz icin anayamiyosunuz. Zamanla korkuyu yenip bakicaksiniz. Gorduklerinize de inanamiycaksiniz zaten delikafadulden
canım tebrik ederimhaklısın belkide.zaman gösterecek en azından yatım diyebilirm.
canım tebrik ederim