Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr bi sorum var bende sarı renkli bi akıntı var kokulu da acaba enfeksiyon falan mı var yoksa kadın olunca akıntılar da değişime mi uğruyor:)))ya bi de ben 3 kere vazelin kullanmıştım ya mantar yapar falan diyordunuz hiç mantar olan var mı o mudur buna sebep???

kızlarr bi sorum var bende sarı renkli bi akıntı var kokulu da acaba enfeksiyon falan mı var yoksa kadın olunca akıntılar da değişime mi uğruyor:)))ya bi de ben 3 kere vazelin kullanmıştım ya mantar yapar falan diyordunuz hiç mantar olan var mı o mudur buna sebep???

canım kaşıntında varsa mantar olmuşundur

canım bazen olur o.çamaşırını ütüle ve çok sık değiştir.akıntın için de sık sık peçete koyup değiştir.doktor bana ilişkiye gien kadınlarda mantar olma ihtimali yüksek demişti.başlangıçta olabilirsin

canım bazen olur o.çamaşırını ütüle ve çok sık değiştir.akıntın için de sık sık peçete koyup değiştir.doktor bana ilişkiye gien kadınlarda mantar olma ihtimali yüksek demişti.başlangıçta olabilirsin

zaten kokulu dedin canım kokuyosa enfeksiyon kapmışındır bence

mantar sadece ilişkiye giren kadınblarda değil herkeste olabilir bi tek ilişkiden kapılmıyo bu olay

o yüzden bünyenizde bir sorun oluşursa böle rahatsızlıklar önemseyin ve mutlaka bir doktora gözükün derim..olmadık yerden duman çıkabilir...

hımm o zaman mantar olmamışındır genelde kaşıntı oluyor ama bünyeye göre değişir bilemem yani dilersen doktora git gidemezsende bi eczacıya git bence kadın olana söyle krem versin canım eğer enfeksiyon felansa bide eşine geçmesin

ben doktora gittigimde mantar var dedi ilac verdi. Ama ne koku ne akinti ne de kasinti vardi. Belki ya baslangiciydi ya da bunun tipleri var. Mantar da olabilir yani.

doktor bana kesinlikle vazelin bebe yagi vs kullanma/ su bazli jel kullan dedi. Vajinanin ph dengesini bozarmis bunlar. Bence jel kullan alisana kadar. Zten bi tup 10 lira. Uzun sure de yeter. Birakirsin sonra

arkadaşlar bişi sorcam sonra gidecem bu parmak olayını ilk denemede ne kadarının girmesi için ugraşıyoruz minik bi trif alabilirmiyim başarılı olanlar ve deneme aşamasında olanlar bide acıyomu ilk denemede onuda söleyin bekliyorum

arkadaşlar bişi sorcam sonra gidecem bu parmak olayını ilk denemede ne kadarının girmesi için ugraşıyoruz minik bi trif alabilirmiyim başarılı olanlar ve deneme aşamasında olanlar bide acıyomu ilk denemede onuda söleyin bekliyorum

acımıyo kendını rahat bırak jel sür parmagına once ucunu gırdırmeye calıs sonra yavas yavas ıkın ve parmagını itttir.. hemen hepsını almaya çalışma yavas yavaş halledersın ucundan basla

canım bak acı senın beynınd ebıtıyo lutfen egerkı aıcycak dersen acı hıssedersın ama beynıne su komutu ver acıı yok bend ecok korkuyordum acıycak dıye ılk egzersızde ACI YOK ACI YOK kendı kendıme bagırarak bunu soyleyerek yaptım kasılırsan acı hıssedersın bekle o an derın nefes al ya hem dusunsene acıs abıle ne kadar acıycakkı olcenmı ...bu kadar korkma ve ACI YOKKKK gercekten yok ... ama bunu basramak ıstıyorsan su acı olayını dusunme ve cıkart aklından lutfen ...acımıyo ..ne kadar yapıcagın sana baglı ben ılk gun serce hepsını ve ısaret parmak basardım..tabı hıc kolay olmadı benım ıcın ama basradım ıhsalhhh sende ben gıbı yapıcaksın ...gene dıyorum acımıyorrrr......

canim denemeden once eczaneden su bazli kayganlastirici bi jel al. Gleitgelen alabilirsin mesela. Once vajina girisine sonra da parmagina bolca sur. Bacaklarini hafif aralayip uzan rahat bir sekilde. Burnundan sekize kadar sayip nefes al agzindan sekize kadar sayarak ver. Bunu surekli yap. Parmagin yonu de kirkbes derece aciyla yani popo yonune dogru olmali. Ilk seferde tek bogum yani ilk ekleme gelene kadar itmen lazim. Cok yavas hareket et. Canin acirsa parmagini cikarma. Iceride bes on dakika tut. Eger kendni hazir hissedersen ikinarak it. Kasilirsan bekle. Karsina duvar gibi bir yer cikacak. Orada da ayni sekilde yavas yavas ikinarak itmee devam et. Kapakcik gibi gecelek sana. Orada zorlanabilirsin. Orayi gectkten sonra rahatlarsin. Bir dene bakalim ne kadar alabileceksn

canım ben parmakla pek deneyememiştim.ama deneyeler serçe parmağın ilk boğumu ile başlamışlar okuduğum kadarıyla.ama önce kandini rahatlat.banyo yada sıcak su buharıda açılmaına yardımcı olur.ayrıca yavaş yavaş olacak acele etme acıyınca ara ver zamanla olacaktır.kendininefes egzersiz ile de rahatlat

X