Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlaaar dun hidrellezde cizdiniz mi kagitlra biseyleeer ben yenemeyenler icin de cizdimmm bakalimmm olcak miii bir de kagidi alip sklicam dimii

Selam kızlar bu gün acayip yoğunum... arasıra baktım ama yazamadım bir türlü...dün akşam 2.denemeyi yaptık oldu ama bu defa ben alttaydım ama hiç rahat değildim kasmadım ama çiş varmış gibi bi his oldu hep.. zaten dün akşamda işten geç çıktım sinirlerim tepemdeydi hafta sonu misafir gelecek yatılı evde her taraf her tarafta şey yapacaz diye dağıttım valla hihoyyytbirde üstüne işler yoğun psikopata bağladım...eşim benden 2.denemede harikalar bekliyordu sanırım onada baya bi çıkıştım kaydirigubbakcemile3 biraz kendimi şımartıp ondan sonra yapacam 3.yü.... bu arada mide bulantılarım tavan yaptı yarın sonunu içicem hapın sonra regl gircek araya birazda ondan gerginim gömlek giyemiyorum yaaa patlayacak bişeyler yakında şiş şiş nereye kadar olsun şu reglde bi rahatlayayımsositososito

canım takma kafana sen rahat ol yeter adet yaklaşmış da ondan sinirlisindir.olunca geçer sen de dinlenmiş olursun

mrb arkadaşlar. ben vajinusmus olabileceğimi hiç düşünmemiştim ki evleneli bir buçuk yıl oldu :) vajinusmus hastaları herşeyden korkar yazmıştı arkadaşlar. ben kolay kolay korkan biri değilim. hele böle bişiyin başıma geleceğini hiç düşünmemiştim. ve ben bi şekilde hamile kaldım. nasıl olduysa bir kere içime penisi alabildim. onda da hamile kalmışım. vajinusmus olunca normal doğum yapamıcağımı da düşünmemiştim. doktorumla hiç paytlaşmadım sıkıntımı. çatı muyanesi oldum. kastım kendimi. canım yandı ama eli çıktıktan sonra geçti .öle bağırmadım da. sonra yine normal doğum için hastaneye gittiğimde defalarca baktılar alttan. hep jastım ama kasmamak mümkün değil gibi geliyordu. ama bakmalarına izin veriyordum. ben nasıl bir vajınusmusum anlamadım.bu hastalığı yenmeden hamile kalmak da çok zor değilmiş arkadaşlar inanın. ben sezeryan oldum ama normal olsun istemiştim. çünkü açılma içerden oluyor ve doğal bir süreç diye. benim bebek geç geldi zamanını geçti. fazla açılma olmayınca sezeryana aldılar.

yawrum ne kadar kaç boğum soktun ki acıdı ? kayganlaştırıcı sürmedinmi? kasıyomuydun kendini detaylı bi anlat istersen....

canım yarısını aldım am ben çok hızlı gidiyorum sabırsızım biraz galiba 1.5yıl oldu yeter artık.kayganlaştırıcı sürdüm ama kastıkendimi.Bugünde p...s denemesi yaptık yarısını çok rahat aldım ama devamı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…