- 30 Eylül 2009
- 780
- 5
- 43
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.201
ne ıkı günüüüüüüüüüüüü denedıkten sonra gel bıze söyle...
bak catlarız sonraaa biz meraklı bi topiğiz kaydirigubbakcemile3
ne ıkı günüüüüüüüüüüüü denedıkten sonra gel bıze söyle...
bak catlarız sonraaa biz meraklı bi topiğiz kaydirigubbakcemile3
kizlaaar dun hidrellezde cizdiniz mi kagitlra biseyleeer ben yenemeyenler icin de cizdimmm bakalimmm olcak miii bir de kagidi alip sklicam dimii
canım başka yere gidiyorum orada int yokta o yüzden tatlım :1hug:
yarın gebelik testi yapıyorum bakalım nolacak eyvahedigeldismile
yarın gebelik testi yapıyorum bakalım nolacak eyvahedigeldismile
,
hadi inşlh ,sositosositohayırlı haberlerini bekliyoruz,,,,
gecıktımı ne kadar gectıdelikafaduldenyarın gebelik testi yapıyorum bakalım nolacak eyvahedigeldismile
Selam kızlar bu gün acayip yoğunum... arasıra baktım ama yazamadım bir türlü...dün akşam 2.denemeyi yaptık oldu ama bu defa ben alttaydım ama hiç rahat değildim kasmadım ama çiş varmış gibi bi his oldu hep.. zaten dün akşamda işten geç çıktım sinirlerim tepemdeydi hafta sonu misafir gelecek yatılı evde her taraf her tarafta şey yapacaz diye dağıttım valla hihoyyytbirde üstüne işler yoğun psikopata bağladım...eşim benden 2.denemede harikalar bekliyordu sanırım onada baya bi çıkıştım kaydirigubbakcemile3 biraz kendimi şımartıp ondan sonra yapacam 3.yü.... bu arada mide bulantılarım tavan yaptı yarın sonunu içicem hapın sonra regl gircek araya birazda ondan gerginim gömlek giyemiyorum yaaa patlayacak bişeyler yakında şiş şiş nereye kadar olsun şu reglde bi rahatlayayımsositososito
ıns canım pek umudum yokda adetım cok gecıktı dıye yapcam.. bı sansımı deneyım bakalım
gecıktımı ne kadar gectıdelikafadulden
akannehirneeeeeeeeeeee kıızm nasıl bekledın bu kadar kafamçokkarıştı15gün :roflol:
akannehirneeeeeeeeeeee kıızm nasıl bekledın bu kadar kafamçokkarıştı
yawrum ne kadar kaç boğum soktun ki acıdı ? kayganlaştırıcı sürmedinmi? kasıyomuydun kendini detaylı bi anlat istersen....