- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.141
kad_er senin olmuşmuydu acaba sormak istediğim birşeyler var da
evet canım 1 hafta oldu yeneli....
tamam canım yenisin anarsın beni.dün akşam deneme yptık ve hepsini aldığımı söyledi eşim.ama ben heyecandan mıdır nedir tam hissedemedim.zatenzar zor kendime rahatlatmaya çaışıyordum.tam anlayamadım çok aşırı acı da olmadı ve kanamada olmadı.sonra inanamayınca tekrar denedik ama yine aynısı oldu.ben hala inanamıyorum.senin ilkinde böe bişey oldu mu .ben şimi oldumu olmadımı bilemyorum
benimde çok acımadı,bende hissedemedim,hala da hissedemiyorum,bol kayganlaştırıcıdan heralde,kayıveriyo içeriye,hiç ağrı olmuyo,gitgel lerde bile ağrı olmuyo,alıştık galiba,bendende kan gelmedi,parmak egzersizi bende 1-2 kez 1 parmak 1 boğum yapmıştım,ileri gitmemiştim,ama esnek heralde kan gelmedi,,,,
kayracım tebrikler kaydirigubbakcemile3 daha ben seni kırmızılayamadan sen mavilendin hihoyyyt vatana millete hayırlı olsun çok sevindim darısı diğer arkadaşlara hadi kızlar iyice coştu vajililer :dance:
sağol canım valla içimi rahatlattın .biz tai dün yeni olunca git gellere başlyamadık.dün kızlık zarına baktım vajinadan 1-2 santim içerd diyor esnekki kanamadı olmaması mmkün değil.
evet canım ,bende bi kadın doğumcuya gidicem ama bugünlerde,bi baksın, 1 hafta sonra,1 ay sonra kan gelenlerde var,
valla haklısın canım ben d aynı düşüncedeyim.olmazsa ben de gideceğim.zaten anlaması için iki dudağı açıp öyle bakıyorlarmış.aslında başkalarıda bakınca görebilirmiş ama sadece doktor anlayabilirmiş gidesen bana da yaz olur mu
yaa kendinizde görebilrisiniz açın iki dudak kısmını ıkının iyice boşluk oluyo orda zaten
tamam canım yenisin anarsın beni.dün akşam deneme yptık ve hepsini aldığımı söyledi eşim.ama ben heyecandan mıdır nedir tam hissedemedim.zatenzar zor kendime rahatlatmaya çaışıyordum.tam anlayamadım çok aşırı acı da olmadı ve kanamada olmadı.sonra inanamayınca tekrar denedik ama yine aynısı oldu.ben hala inanamıyorum.senin ilkinde böe bişey oldu mu .ben şimi oldumu olmadımı bilemyorum
canım iyi de nette bunu sadece doktor anlar hatta bazıdurumlarda doktor bile tereddüt edr diyordu bilmiyorum artık
slm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve hepinizin olduğu gb benimde 2yıldır bu sorunla başım belada eşimle boşanma aşamasına geldik sabahlara kadar ağlıyorumm hergece tamam bu sefre olcak dedimsede başaramıyorum birçok doktora gittim ama sorun yok kendini alıştır yani evde parmakla denemeler yap dedi
ilk başlarda bunuda yapamıyodum ama geçen hafta bu korkumu yendim mum olayını bende yaptım ama eşime yine gel deneyelim demekten artık korkuyom nolur bana bi akıl verin delircemm bu sorun çokstresli bişeyy
valla haklısın canım ben d aynı düşüncedeyim.olmazsa ben de gideceğim.zaten anlaması için iki dudağı açıp öyle bakıyorlarmış.aslında başkalarıda bakınca görebilirmiş ama sadece doktor anlayabilirmiş gidesen bana da yaz olur mu
ayy böle sizin yazdıklarınızı okuyorumda içim bi taf oluyor nasıl atlatacagım bilmiyorum buradaki arkadaşlar çok güçlü çok azimli bense.................çok umutsuzum ben neyapıcam bilmiyorum senağlama bari ders çalışıyım anlaya bilirsem bu kafayla mafoldumben
arkadaşım ne alakası var doktor neden tereddütte bulunsun ?nette her okuduğunuza inanmayın mümkünse
bakın şöyle söyliyim nette hastalıklar ilaçlar ve doktorun her söylediğine kesinlikle inanmayın...yalandır demiyorum ama yanılma oranları yazılanlar çizilenler yüksek olabiliyor
kendiniz bile bunu dediğim yöntem ile çözebilirsiniz
illa kan gelicek diye birsey yok. kizlik zarinda kilcal damar olmayan bolgeden bozulma olduysa kan gelmez Ayrica neden bu kadar taktin anlamadim.