- 24 Eylül 2009
- 2.275
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.121
hosgedlın aramıza muml ayaptın yanı hepsı oldugmu mumun eeee bu cok gzl..bence cok az kalmıs sımdı mumu kalınlastırda dene pecete sar etrafına ve strecle kapla sonra kayganlastırıcıyı sur ve yap bence cok az kalmıs sabret takı tam hazı rolana kadar esıne soyleme tamam ben yapıcam bu ısı dedııgn zamn deneme yapslm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve hepinizin olduğu gb benimde 2yıldır bu sorunla başım belada eşimle boşanma aşamasına geldik sabahlara kadar ağlıyorumm hergece tamam bu sefre olcak dedimsede başaramıyorum birçok doktora gittim ama sorun yok kendini alıştır yani evde parmakla denemeler yap dedi
ilk başlarda bunuda yapamıyodum ama geçen hafta bu korkumu yendim mum olayını bende yaptım ama eşime yine gel deneyelim demekten artık korkuyom nolur bana bi akıl verin delircemm bu sorun çokstresli bişeyy
slm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve hepinizin olduğu gb benimde 2yıldır bu sorunla başım belada eşimle boşanma aşamasına geldik sabahlara kadar ağlıyorumm hergece tamam bu sefre olcak dedimsede başaramıyorum birçok doktora gittim ama sorun yok kendini alıştır yani evde parmakla denemeler yap dedi
ilk başlarda bunuda yapamıyodum ama geçen hafta bu korkumu yendim mum olayını bende yaptım ama eşime yine gel deneyelim demekten artık korkuyom nolur bana bi akıl verin delircemm bu sorun çokstresli bişeyy
helpless ve dilekmelek arkadaşlarım hoşgeldiniz buraya. Ben de burdaki desteklerle yendim henüz bir hafta bile olmadı. Önemli olan kendinize zaman tanıyın, ihtiyacınız olan zamanı kendinize çok görmeyin....tamam herkes istiyo paldır küldür olsun ama biraz sabır ve azim gerek o zaman başarı garanti. Ben mesela daha uzun bir egzersiz süresine ihtiyacı olanlardanım, bir buçuk iki ay günlük çalıştım regl dönemleri hariç, hemen umutsuzlanmak çok yanlış.
Ben önce rahatlama egzersizleri öğrendim bu benim daha rahat egzersiz yapmamı sağladı,
Bir iki hafta parmak egzersizi yaptım, bir ay boyu da mumla çalıştım tabi bu kişiden kişiye farklı önce kendinizi tanımanız lazım bakarsınız bir iki haftada aşarsınız.
bu arada hoşbulduk guinness yalnız ben sizin yazdıgınız cevapları bulamıyorum çok bekliyorum yani siz yazdıktan yarım saat sonra görüyorum sayfadan çıkınca görüyorum ben nerden giricem
canım sayfayı yenılersen yanı mesel abır oncekı sayfaya gırıs yap sonra en son sayfaya yenılenecektır okbu arada hoşbulduk guinness yalnız ben sizin yazdıgınız cevapları bulamıyorum çok bekliyorum yani siz yazdıktan yarım saat sonra görüyorum sayfadan çıkınca görüyorum ben nerden giricem
vayyyyy bak ben bunu hıc bılmıyordum ıyı oldu ogrendıgım-tatlicadiarzu-canım f5 yap,sayfayı yenile,yenileri okursun
vayyyyy bak ben bunu hıc bılmıyordum ıyı oldu ogrendıgım-tatlicadiarzu-
vayyyyy bak ben bunu hıc bılmıyordum ıyı oldu ogrendıgım-tatlicadiarzu-
e baharcım seninde bilmediğin bişi olsun canım kaydirigubbakcemile3[/QUOTEkaydirigubbakcemile3ay vallahı ne guldum kendıme sımdı ne kadr kolay yenılıoyrum sayfayı delikafadulden
kayracım tebrikler kaydirigubbakcemile3 daha ben seni kırmızılayamadan sen mavilendin hihoyyyt vatana millete hayırlı olsun çok sevindim darısı diğer arkadaşlara hadi kızlar iyice coştu vajililer :dance:
canım benim çok sağol tam inanamıyorum kan da glmedi ama eşim tamamını aldı diyor bilemiyorum
günaydın herkese kayra arkadasım tbr ederim :)
aaaa kayra oldu mu anlatsana senin hakkında pek bilgim yok nasıl oldu ilk çalışmaların nelerdi acıyı hissetmedin mi ayyheyecanlandım şimdi bende deneyecem nerdeyse hadi anlat boshayallersmile
:roflol: :roflol: delii... kızzz bende yapacamda benımkı tutmuyo bı türlü senın yontemı kullanıp 4 gun bekletesim var :)))) duzensızlıgım varya canım ondan tutturamıyorum çalışmaya devaaaaaaaaam laelaelaelaelae