Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım 1 hafta oldu yeneli....

tamam canım yenisin anarsın beni.dün akşam deneme yptık ve hepsini aldığımı söyledi eşim.ama ben heyecandan mıdır nedir tam hissedemedim.zatenzar zor kendime rahatlatmaya çaışıyordum.tam anlayamadım çok aşırı acı da olmadı ve kanamada olmadı.sonra inanamayınca tekrar denedik ama yine aynısı oldu.ben hala inanamıyorum.senin ilkinde böe bişey oldu mu .ben şimi oldumu olmadımı bilemyorum

tamam canım yenisin anarsın beni.dün akşam deneme yptık ve hepsini aldığımı söyledi eşim.ama ben heyecandan mıdır nedir tam hissedemedim.zatenzar zor kendime rahatlatmaya çaışıyordum.tam anlayamadım çok aşırı acı da olmadı ve kanamada olmadı.sonra inanamayınca tekrar denedik ama yine aynısı oldu.ben hala inanamıyorum.senin ilkinde böe bişey oldu mu .ben şimi oldumu olmadımı bilemyorum

benimde çok acımadı,bende hissedemedim,hala da hissedemiyorum,bol kayganlaştırıcıdan heralde,kayıveriyo içeriye,hiç ağrı olmuyo,gitgel lerde bile ağrı olmuyo,alıştık galiba,bendende kan gelmedi,parmak egzersizi bende 1-2 kez 1 parmak 1 boğum yapmıştım,ileri gitmemiştim,ama esnek heralde kan gelmedi,,,,

benimde çok acımadı,bende hissedemedim,hala da hissedemiyorum,bol kayganlaştırıcıdan heralde,kayıveriyo içeriye,hiç ağrı olmuyo,gitgel lerde bile ağrı olmuyo,alıştık galiba,bendende kan gelmedi,parmak egzersizi bende 1-2 kez 1 parmak 1 boğum yapmıştım,ileri gitmemiştim,ama esnek heralde kan gelmedi,,,,

sağol canım valla içimi rahatlattın .biz tai dün yeni olunca git gellere başlyamadık.dün kızlık zarına baktım vajinadan 1-2 santim içerd diyor esnekki kanamadı olmaması mmkün değil.

kayracım tebrikler kaydirigubbakcemile3 daha ben seni kırmızılayamadan sen mavilendin hihoyyyt vatana millete hayırlı olsun çok sevindim darısı diğer arkadaşlara hadi kızlar iyice coştu vajililer :dance:

Venüsten sen ne yaptın dün 2.denemen oldumu?bugün pek fazla göremedim seni buralarda ayrıntıları bekliyoruz...

sağol canım valla içimi rahatlattın .biz tai dün yeni olunca git gellere başlyamadık.dün kızlık zarına baktım vajinadan 1-2 santim içerd diyor esnekki kanamadı olmaması mmkün değil.

evet canım ,bende bi kadın doğumcuya gidicem ama bugünlerde,bi baksın, 1 hafta sonra,1 ay sonra kan gelenlerde var,

evet canım ,bende bi kadın doğumcuya gidicem ama bugünlerde,bi baksın, 1 hafta sonra,1 ay sonra kan gelenlerde var,

valla haklısın canım ben d aynı düşüncedeyim.olmazsa ben de gideceğim.zaten anlaması için iki dudağı açıp öyle bakıyorlarmış.aslında başkalarıda bakınca görebilirmiş ama sadece doktor anlayabilirmiş gidesen bana da yaz olur mu

valla haklısın canım ben d aynı düşüncedeyim.olmazsa ben de gideceğim.zaten anlaması için iki dudağı açıp öyle bakıyorlarmış.aslında başkalarıda bakınca görebilirmiş ama sadece doktor anlayabilirmiş gidesen bana da yaz olur mu

yaa kendinizde görebilrisiniz açın iki dudak kısmını ıkının iyice boşluk oluyo orda zaten

illa kan gelicek diye birsey yok. kizlik zarinda kilcal damar olmayan bolgeden bozulma olduysa kan gelmez Ayrica neden bu kadar taktin anlamadim.

ben cok bakmıstım merak ettım ..anlamadım belkı ama merak ıste...ama bellı oluyor gene yanı degısk bayanssulusmile

ayy böle sizin yazdıklarınızı okuyorumda içim bi taf oluyor nasıl atlatacagım bilmiyorum buradaki arkadaşlar çok güçlü çok azimli bense.................çok umutsuzum ben neyapıcam bilmiyorum senağlama bari ders çalışıyım anlaya bilirsem bu kafayla mafoldumben

canım iyi de nette bunu sadece doktor anlar hatta bazıdurumlarda doktor bile tereddüt edr diyordu bilmiyorum artık

arkadaşım ne alakası var doktor neden tereddütte bulunsun ?nette her okuduğunuza inanmayın mümkünse

bakın şöyle söyliyim nette hastalıklar ilaçlar ve doktorun her söylediğine kesinlikle inanmayın...yalandır demiyorum ama yanılma oranları yazılanlar çizilenler yüksek olabiliyor

kendiniz bile bunu dediğim yöntem ile çözebilirsiniz

slm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve hepinizin olduğu gb benimde 2yıldır bu sorunla başım belada eşimle boşanma aşamasına geldik sabahlara kadar ağlıyorumm hergece tamam bu sefre olcak dedimsede başaramıyorum birçok doktora gittim ama sorun yok kendini alıştır yani evde parmakla denemeler yap dedi
ilk başlarda bunuda yapamıyodum ama geçen hafta bu korkumu yendim mum olayını bende yaptım ama eşime yine gel deneyelim demekten artık korkuyom nolur bana bi akıl verin delircemm bu sorun çokstresli bişeyy

Canim hosgeldin aramiza, Lutfen boyle umutsuzluga kapilip kendini harap etme. Bence cok guzel bir gelisme. Mumu aldiysan egzersizleri sonuna kadar tamamlayip basaracaksin demektir, Allahin izniyle. Biraz bize bahsedersen eger sana yol gosterebilirz. /mesela mm=umun kalinligi ne kadardi? Cunku burada penis boyutuna yakin seylerle calismak onemli. Ve her gun aksatmadan egzersiz yapmak. Boylece beynin hazir olur. Bence kendini hazir hissetmeden esine soyleme. Kendini tamamen hazir hissettiginde soylersin. Az biraz daha sabret

eğer çok çok kafana taktıysan bu kan olayını ve bozuluğp bozulmadığını kendim çözemediysen sen bence bir doktora git kontrol edilerek bakılsın netten araştırarak değil

şahsen bende o kadar egzersiz yaptım ama arkadaşların doktorlarının dediği gibi egzersişz yapınca kan gelmez diye bir şey olmadı bende aksine batarcasına kan geldi benden :uhm: yani herkesin zar yapısı herkesin dokusu farklı d emek istiyorum dedim gibi çözemezsen doktora git ney ne ise anlaşılır zaten esnekmi değilmi ne olmuş bitmiş oki?vereliniortak

ayy böle sizin yazdıklarınızı okuyorumda içim bi taf oluyor nasıl atlatacagım bilmiyorum buradaki arkadaşlar çok güçlü çok azimli bense.................çok umutsuzum ben neyapıcam bilmiyorum senağlama bari ders çalışıyım anlaya bilirsem bu kafayla mafoldumben

ay ne alakasin var canim ya burda yendim diye yazan herkesin ben de dahil ilk gunlerini oku bak hepimiz burada en az bir kere cok caresizim ben bisey yapamam umut yok yazdigini okursun. Heralde o kadar cesaretli olsak boyle bi sorun yasamazdik. Sen de basaricaksin Allahin izniyle.

arkadaşım ne alakası var doktor neden tereddütte bulunsun ?nette her okuduğunuza inanmayın mümkünse

bakın şöyle söyliyim nette hastalıklar ilaçlar ve doktorun her söylediğine kesinlikle inanmayın...yalandır demiyorum ama yanılma oranları yazılanlar çizilenler yüksek olabiliyor

kendiniz bile bunu dediğim yöntem ile çözebilirsiniz

twetty ,eşim bakmıştı benim,yenmeden önce ve yendikten sonrada...aynı diyoo,o boşluktan bahsediyo,bi değişiklik yokmuş güyaaabenneyaptımki

Ya kizlar kizmayin bana ama birsey dicem. Bu kadar kan revandan bahsetmesek. Ben bile yendigim halde fena oldum yani. Burada yenemeyen arkadaslar var onlari korkutuyoruz. Egzersiz yapinca aksine kan man olmaz zaten. Korkutmayalim kimseyi lutfenkaydirigubbakcemile5

X