- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.081
ıhsallhh kızlar RABBIM cok aratmasın kımsenın kucagını bos bırakmasın...
kızlar banada yardım edin kafayı yiyecem buldugum her sayfaya yazdım nereye bilmiyorum gördügüm tüm vajinismus ne olur bulursanız okuyun bana da dönün lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hosgeldın..tabıykı burdakı herke zsana yardım edıcek ve ıhsallhhh basraıcaksın sakın olmaya calsı egzerszı hakkında bılgın varmıkızlar banada yardım edin kafayı yiyecem buldugum her sayfaya yazdım nereye bilmiyorum gördügüm tüm vajinismus ne olur bulursanız okuyun bana da dönün lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bır sakın ol ne kadarlık evlısın yanı ne durumdasın bıze anlatırmısnbaharcım özelden yazamıyorum msj 50 olmalı diyor ancak öle yazabilirmişim ya çok kötüyüm
evet canım dogru yere yazıyosun...bence buraya gelmekle zaten cok guzel bır baslangıc yaptım su umutsuzlugunu at bakayım ustunden2 yıl olacak tık yok başta denedik sonra ben istemedim şimdide işim sıkıntı çekiyor bu arada dogru yere mi yazıyorum ewetse devam edeyim:)
canım benım senı cok ıyı anlıyorum..ama sımdı sakın olmaya calsı ...acı olayını ınan aklından cıkart cunku yok boyle bır sey demıssın ya nasıl gırıcek dıye vallahı basarınca bazen ıcerdemı degılmı dıye kontrol bıle edıyosun duusn ....eyvahedigeldismile ya çok korkuyorum çok acıyo şimdi başlıyorum anlatmaya yalnız ben bir tek seni görüyorum şimdi ben ewlenmeden öncede korkuyordum zaten ewlendik ve vaji devreye girdi sağolsun çok korkuyorum kabul edemiyorum nasıl girecek oraya diye şey biraz açık oluyo yazışmalar napim kafayı yedim artık:)) ama şimdi pparmakla nasıl olcak krem sürüp mü yoksa canlı canlı mı ya çok acıyo ben enjeksiyondan bile çok korkan ve doktorla pazarlıga giren biriyim nasıl olcak siz başardınız mı kaç yıllık evlisin doktora filan gittiniz mi şey biraz heyecanlı biriyimdir çok aceleciyimdirde bide eşimi ne yapacam bilmiyom ondan dolayı deneyemiyoruz bile tabi benim yüzümden mirmirmirmir bu işi başaranlara hayret ediyorum ya
eyvahedigeldismile ya çok korkuyorum çok acıyo şimdi başlıyorum anlatmaya yalnız ben bir tek seni görüyorum şimdi ben ewlenmeden öncede korkuyordum zaten ewlendik ve vaji devreye girdi sağolsun çok korkuyorum kabul edemiyorum nasıl girecek oraya diye şey biraz açık oluyo yazışmalar napim kafayı yedim artık:)) ama şimdi pparmakla nasıl olcak krem sürüp mü yoksa canlı canlı mı ya çok acıyo ben enjeksiyondan bile çok korkan ve doktorla pazarlıga giren biriyim nasıl olcak siz başardınız mı kaç yıllık evlisin doktora filan gittiniz mi şey biraz heyecanlı biriyimdir çok aceleciyimdirde bide eşimi ne yapacam bilmiyom ondan dolayı deneyemiyoruz bile tabi benim yüzümden mirmirmirmir bu işi başaranlara hayret ediyorum ya
anestolda emlada kullandım emla çok kötü yakıyor çok sıkıntı çektim yine kullanırım sorun degil napim olsunda bir tüpü tamamen mi sıkıcam sen yendin mi ayy böle başarı öyküleri motivasyonumu artırıyor hani birebir konuşmak çevremde kimse yok benimle beraber evlenenlerin bebegi bile oldu hemde benden yaşca küçük ayy iiki geldim buraya biraz rahatladım yalnız degilim ne kadar çok kiş varmış bu sorunu yaşayan şimdi doktora gidim mi yoksa kendim mi halletmeye başlayım
anestolda emlada kullandım emla çok kötü yakıyor çok sıkıntı çektim yine kullanırım sorun degil napim olsunda bir tüpü tamamen mi sıkıcam sen yendin mi ayy böle başarı öyküleri motivasyonumu artırıyor hani birebir konuşmak çevremde kimse yok benimle beraber evlenenlerin bebegi bile oldu hemde benden yaşca küçük ayy iiki geldim buraya biraz rahatladım yalnız degilim ne kadar çok kiş varmış bu sorunu yaşayan şimdi doktora gidim mi yoksa kendim mi halletmeye başlayım
mutlumesut84 arkadasım bende 7 aylık evlıyım aynı bela benım basımdada var..
ılıskıye gıremedık hala.
sana doktor ne gıbı egzersızler verdı yardımcı olurmusun bana
vajili olan herkes kediden köpekten dişçiden iğneden doktordan v.s herşeyden korkuyor zaten canım tek değilsin bende herşeyden korkuyorum ama başardım ilk vajinal muayeneye gittiğimde nasıl kalbimin çıprtığını tahmin ble edemezsin kaydirigubbakcemile3
ilk yapacağın şey yapamıcam demiyeceksin karamsarlığı atacaksın üstünden ben bu siteyi bulana kadar çok karamsardım olmaz deyip ağlıyordum bir günde kızlar gaza getirdi umudunu kaybetme o bölgeye bakabiliyormusun dokunabiliyormusun dokunabiliyorsan egzersizlere başlarsan enkısa zamanda yenersin
Aramıza hoş geldin canım...
Evet bu sorunu yaşayan o kadar çok kişi var ki...
Ben de bu siteye girene kadar yalnız olduğumu düşünürdüm...
Ben de emla ile yenenlerdenim ama çok faydasını görmedim...
Biran önce egzersizlere başla canım...
Dr da egzersiz vericek sonuç olarak. Önce kendi çabanla yenmeye çalış olmazsa dr'a da gidersin...