Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

HELPLESS benım yazımı taaa nerden buldun kız ben sımdı 2 senelık evlıyım cok oldu yenelı:) darısı sana ıns.
egzersızlere basla gerısı gelır

hoşbulduk tatlımmm.............
ayy çok sevindim ya sizinle olmak süper keşke önce katılsaydım yalnız degilim artık her gün mü egzersiz yapılcak
hadı bakayım hemen egzersızlere basla kaybetcek vaktınyok emla faln surme ılk egzerszıde egerkı takılırsan son care kullan emlayı ..oyle bır tup falan degıl sakın azcık surmen yeter evet dogru yakıyo ama azcık sık dısını gecıcek hadı baklaım egzersızekaydirigubbakcemile

ayy valla burası acayip karışık ordan girdim burdan çıktım nerden buldum bilmiyorum:1rolleyes: ayy nasıl yendin ya bebiş var mı

benim kabusum 3 yıl sürdü aynı hisleri düşünceleri yaşadım tüm kadınlara şaşırıyordum allahım diyordum nasıl nasıl olurda yapabiliyorlar inan ben tam bir klinik vakaydım ama bak yendim şimdi pcos olduğumu öğrendim bebeğim olmuyor ah ah diyorum bukadar kolaysa nasıl yedim kendimi, inan bebim yenersin hatta sevinçten ağlarsında tecrübeyle sabittir güzel haberlerini bekliyorum.Ve neye inanıyorum biliyormusun beni boş yere yarattığım stres bu hale getirdi... baharı dinle bugün başla hatta hayat bizden çalmasın güzel zamanı biz ondan çalalım :)

canım okuudgun ve cevaplarıdın yazının altına alıntı yapı tıklayıp yazarsan kıme sordugunu ve kımın yazısına vcp yazdııgnı anlayabılrısı zbu skeıdle karmasık oluyor..egerkı egzersız dıyrosan evet hergun her zamn pes etmeden bıkmadan hemen kurtulmak ıstıyosan hemen baslarsın

helpless bak bende sürekli erteliyodum,bu site sayesinde 1 haftada yendimm,,azimli ol,kendine inan,biraz cesaret,aklinialirimsmilegerisi gelir zaten,

tmm canım afedersin birazcık acemilik var ondan bugün bi başlayım ben ew eczane gibi oldu emla anestol sakinleştirici ben bide ne yaptım uyku hapı aldım uyuyum sen yap dedim eşime korkumdan onu bile deneyemedim ya uyanırsam diye offf offf

aynıısnı bende denemıstım ama ondan bıle korkuyordum ..sen eger dedıklerımızı yaparsan zamn sana baglı hrs yaparsan cok kısa zamnda basardımmm yazını okuycaz ıhsallh hadı bakalım

ayy senin adına çok sevindim oldu yani stresten kurtuldun allahım bu mucizeyi tüm çaresizlere yaşatsın(amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

valla öyle rahatım ki,üstümden koca bir yük kalktı,inşlh dualarımızla sizde yeneceksiniz ,baharın söylediklerini düzenli olarak uygulamaya başla,senin bizden ne eksiğin varki,sen de yapabilirsin,kafandaki olumsuzlukları bırak bir kenara,pozitif ol,bende yaparım de,,,,,,:dance:

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Smooty
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Melekupos
17- Helples

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- Mızmız (05/05/2010):hooray:
16- Kayra79 (06/05/2010) :hooray:

ya bişi sorcam hakimiyet kimde olmalı bizde mi eşte mi ben eşime bırakamıyorum korkudan oda hakimiye bende olunca yani pe... müdahale edince rahatsız oluyo aslında ondan olmuyo

slm arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve hepinizin olduğu gb benimde 2yıldır bu sorunla başım belada eşimle boşanma aşamasına geldik sabahlara kadar ağlıyorumm hergece tamam bu sefre olcak dedimsede başaramıyorum birçok doktora gittim ama sorun yok kendini alıştır yani evde parmakla denemeler yap dedi
ilk başlarda bunuda yapamıyodum ama geçen hafta bu korkumu yendim mum olayını bende yaptım ama eşime yine gel deneyelim demekten artık korkuyom nolur bana bi akıl verin delircemm bu sorun çokstresli bişeyy

aynıısnı bende denemıstım ama ondan bıle korkuyordum ..sen eger dedıklerımızı yaparsan zamn sana baglı hrs yaparsan cok kısa zamnda basardımmm yazını okuycaz ıhsallh hadı bakalım

yapıcam bende inş siz söleyin sırala bana nekadar süreyle ve nasıl olacagını ama acısız olsun tmm mı inanın varya acayip korkuyorum bide parmagı nasıl kullanıcam yatay mı dikey mi ayy heyecan bastı

ayy canım ya bende senin gibi acemilerdenim yapıcaz inş üzülme kelin merhemi olsa başına sürer burdaki arkadaşlar harika halledecegiz inş

bu mum olayı ne ilk defa duyuyorum acayip tırsıyorum acımıyor mu yaa ben sizlerden çok daha kötü durumdayım galiba sizi tebrik ediyorum valla süpersiniz siz çoktan yarısından fazlasını yenmişsiniz off ya bide ben.................

yapıcam bende inş siz söleyin sırala bana nekadar süreyle ve nasıl olacagını ama acısız olsun tmm mı inanın varya acayip korkuyorum bide parmagı nasıl kullanıcam yatay mı dikey mi ayy heyecan bastı
rahat oldugun sekılde uzan yada sırtını daya bır yere acı falnada yok ya acı dıyıp durursan basarmazsınkı sen serce parmagını oraya yerlestrı ve rahatla cok yava sıktır kasıldııgn anda bekle parmagın yolu bulucaktr popoya dogru yasagıya dogru ıktır yava syavas yapınca parmak kendı yolunu buluyo hadıbakalım bır gıt dene nasıl olucak bız burdayız haber ver bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…