-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.841
kızlar peki bebe yağı prezarvatifle kullanılırsa zarar verir mi ? (delinme v.s ) bilen var mı ?
venüsten tebrikler alkisalkisalkis yarısını başarmışsın
kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu günün taze gelini kim sizce hihoyyyt
başardımmmmmmmmmmmmmmmm :dance:
Canım tebrikler,çok sevindim senin adına Allah bi daha yaşatmasın.
yok balım hepsini şettirdimkine kaydirigubbakcemile3
venüscüüm,kırmızı geldi mi bu arada senden,?
sağol bitanem kaydirigubbakcemile3 darısı sizlerin başına...hepinize dua ediyorum en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz hihoyyyt
bebe yağı eğer cilde herhangi bir alerji yapmıyorsa kullanılabilirmiş hihoyyyt yok yawrum nasıl delcek prezervatifi kaydirigubbakcemile3bebeklere kullanıldığı için herhangi bir zararı yok ama herkesin cilt yapısı farklı olduğundan bazı ciltlere sık kullanım yaramıyor diye biliyorum ben 2 aydır kullanıyorum ki benim ellerim çok hassastır kolay kolay bişey süremem ama bende bi sorun çıkmadı...
yok kadercim bişeycikler gelmedi bi ara elacım aklıma geldi onda gelmiştiya dün ben biraz tırsar gibi olmuştum hemen komut gönderdim beynime yok öyle bişey diye çok fazla git gel yapmadık 2.de gelirmi bilmem...dr bana gelmez büyük ihtimalle demişti ama bilmiyorum gelse gelirdi 2. de gelme gibi bi durumu yoktur heralde
kızlar, bunu yazacağımı hep hayal etmiştim......
hala inanamıyorum ama.......evet mavi takıma transfer oldum
:sm_cool: BAŞARDIMMMMMMMM:sm_cool:
hepinizi koooooooskocaman öpüyorum, iyiki varsınız.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito
yarısını okudum sanki bilmiyorumkismile
kaçırmışım demekki sayfaları.... tebrikleeerrrrrrr hepsi için alkisalkisalkis
valla bende bekledim,7-8 kez oldu ama gelmedi bendende,gitgele başladık,yok ama hani ben parmak egzersizi de 1 parmak yapmıştım ya,öyle esner mi ki?bi doktora gözükeyim bozuldumu ,duruyomu hala en iyisi?zemuszemus
:1hug:tebrık ederım balım Allah mutlulugunu daim etsinhihoyyythihoyyyt