Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar peki bebe yağı prezarvatifle kullanılırsa zarar verir mi ? (delinme v.s ) bilen var mı ?

bebe yağı eğer cilde herhangi bir alerji yapmıyorsa kullanılabilirmiş hihoyyyt yok yawrum nasıl delcek prezervatifi kaydirigubbakcemile3bebeklere kullanıldığı için herhangi bir zararı yok ama herkesin cilt yapısı farklı olduğundan bazı ciltlere sık kullanım yaramıyor diye biliyorum ben 2 aydır kullanıyorum ki benim ellerim çok hassastır kolay kolay bişey süremem ama bende bi sorun çıkmadı...

venüscüüm,kırmızı geldi mi bu arada senden,?

yok kadercim bişeycikler gelmedi bi ara elacım aklıma geldi onda gelmiştiya dün ben biraz tırsar gibi olmuştum hemen komut gönderdim beynime yok öyle bişey diye çok fazla git gel yapmadık 2.de gelirmi bilmem...dr bana gelmez büyük ihtimalle demişti ama bilmiyorum gelse gelirdi 2. de gelme gibi bi durumu yoktur heralde

neysee.. kullanım şekline baktım bebe yağı , vazelin , masaj yağları vs. ok prezarvatifle birlikte kullanmayın yazıyor.......zarar verebilirmiş.. Bilgilerinize.........

valla bende bekledim,7-8 kez oldu ama gelmedi bendende,gitgele başladık,yok ama hani ben parmak egzersizi de 1 parmak yapmıştım ya,öyle esner mi ki?bi doktora gözükeyim bozuldumu ,duruyomu hala en iyisi?zemuszemus

kızlar, bunu yazacağımı hep hayal etmiştim......

hala inanamıyorum ama.......evet mavi takıma transfer oldum

:sm_cool: BAŞARDIMMMMMMMM:sm_cool:

hepinizi koooooooskocaman öpüyorum, iyiki varsınız.

canım hafta sonu yoktum ben şimdi gördüm,gönülden kutluyorum seni çok sevindim,tebrikler............

canım seni de şimdi gördüm,tebrikler.....
ne güzel bi hafta son olmuş,yenen yenene.başaran başka kimse varmı bilmyorum,atlamış olabilirim,Hepinizi kutluyorum.Allah bi daha yaşatmasın.

valla bende bekledim,7-8 kez oldu ama gelmedi bendende,gitgele başladık,yok ama hani ben parmak egzersizi de 1 parmak yapmıştım ya,öyle esner mi ki?bi doktora gözükeyim bozuldumu ,duruyomu hala en iyisi?zemuszemus

ben artık hiç bişeyi takmıyom kafama açıkcası umrumda değil zaten herşeyi kafaya takmaktan vaji olduk kaydirigubbakcemile3yok kırmızıydı, zardı, kıldı, tüydü olan bize oldu hihoyyytsalla gitsin :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…