- 2 Nisan 2010
- 128
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.801
ya ben gidip uyuyum yine.........en güzeli uyumak.............nefret ediyorum kendimden.............
ya ben gidip uyuyum yine.........en güzeli uyumak.............nefret ediyorum kendimden.............
sağol arkadaşım sağol..da yapamıyorum işte..cmt kaç saat eşimle egz denemesi yapalım diye uğraştık...nafile dokundurttuğum an o kadar sıkı kasıyorum ki kendimi kendim de serçe parmağımın tek boğumunu almıştım onu bile yapamadım eşimin yanında..bakınca zaten hiçbişi yapamıyorum...kasılmalarımı önleyemiyorum....
Venüsten Tebrik ederim canımm...mutluluğun daim olsun inşallah..
ya şu haydar dümen reçetesine kayıyo aklım sürekli bi kez denemek istiyorum en azından...kızıcaksınız biliyorum ama.....ya bu anestol da emla gibi yakar mı acaba???bi de şu emlayı ben o gün yanlış kullandım galiba hem çok sürdüm hem de dudaklara o mukusa falan sürdm .....bunları kullanan var mı en olmadı parmak denerim bi kez alabilsem..............güvenim beljki gelir........ilk parmak denemelerinde kullanan vardı galiba önceki sayfalarda????
eşimi mahvediyorum...........herşeyime yansıdı bu sorun....çok hırçınım..............bir an önce halletmem gerek.............nolur dua edin...........
beni cesaretlendirmeye çalışan arkadaşlar..gerçekten çok teşekkür ederim...kasılmalar nasıl önlenir biraz önlesem bi parmağımı alabilirim sonra devamı da gelir ama dediğim gibi kasılmam çok...serçe parm ucunun etrafını sımsıkı sarıyor kaslar bekletiyorum ama açamıyorum.....??
venüsten tebrikler darısı başıma
ben de senin gibiyim olur olmazherşeye kızıyorum.ne zaman bitecek bu işkence
merak etmeyin geçecek kaydirigubbakcemile3ota b...ka bağırın çağırın sinirlenin ama lütfen üzerinizdeki negatifliği atın bir an önce...bi bakmışsınız oooooo siz yeni gelenlere tecrübelerinizi anlatıyorsunuz hihoyyyt
canım bence sen önce nefes çalış,derin nefes al ver,ıkın,bir süre bunu yap,mesela bugün tüm gününü buna ayır ,rahat nefes alırken kasılmalar olmuyo işte,kendini ver,mesela eşin,vajinanı gerdirsin sen o arada ıkın ve rahat nefes alıp ver,bak görüceksin bu çok işe yarıyo,,,,haydar dümenin reçetesini kendini rahatl bırakmadıktan sonra yapamazsın,sositososito
sen de bi boğumdan sonra yapmıştın.....ama rahattın heralde de mi??ya bazıları parmak egz ne bile emlayla falan başlamıyo mu??? yani o kaslar gevşemez mi o uyuşturucularla falan???offfffffff umutlarım bi görünüp bi kayboluyo.......................