Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yap canım yappp..canın ne zman ıstıyosa yap sınır koyma kenıne sonucta rahatsın ve ne kadr sıklıkla yaparsan o kadar ıyı ...cıkart acısını bunca zamnın ama dmeıdelikafadulden

illa mikemmel olcak ya bu kadarı yetmedi bana milim milim alıyorum ya onu hızlandırmam lazım ki zevk versin sanırım öyle ben öyle tahmin ediyorum baharcım öylemi hihoyyyt öğrencem bakalım yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3

gleitgelen jel dışında önerdiğiniz bir şey var mı arkadaşlar o jei hem bulamadım hem de sağlk bakanlığından onaylı değil dedi eczacı.deneyen varsa başka bir kayganlaştırıcı nerirmisiniz ya da ne kullamalıyım

parmakegzersizini denedim ampek başarılı olamadım.pn..s de denedik en başa yarısına kadar girdi ama gerisinde kasıldım.offf çok sıkıldım artık

parmakegzersizini denedim ampek başarılı olamadım.pn..s de denedik en başa yarısına kadar girdi ama gerisinde kasıldım.offf çok sıkıldım artık

ne kadardır egzersiz yapıyorsun ? parmak dışında daha kalın cisimlerde dene..inanki zamanla vaji alışıyor ve genişliyor biraz sabır lazım...başta bu tür sıkıntılar oluyor. girmiyor , yarısı giriyor çok normal. egzersizlerin peşini bırakma.. sabretmeli ve çalışmalısın.....

egzersiz hiç yapmadım direkt denedik.egzerszi yapmak hoşuma gitmedi.ama sanırım mecbur kalıpyapmalıyım

egzersiz hiç yapmadım direkt denedik.egzerszi yapmak hoşuma gitmedi.ama sanırım mecbur kalıpyapmalıyım

yaparsan çok iyi olur tabiki..p...s aşamasında sıkıntı çekmezsin..eğer yapabiliyorsan egzersiz hiç vakit kaybetme hemen başla bak göreceksin nasıl alışacaksın.

ılk zmanlar zzevk olmuyor tabı ama zamnla vucut galıba alısısyor ve zevk almaya baslıyosun ....bak pe... hepsı gırnce bekle hareket etmeden bı sure sonra yava syavas acılıyor ıcerısı ve hareket etmeye basla...daha kolay oluyor ..bıde benım 6 ay olucak hala yavas yava soluyor ılk gırıs ama hepsı olunca gerısı kolay oluyor ..bıraz zaman gerekıyor o yuzden artık kendıne sıkıntı yapma..sen basardın ve taze gelınlıgının tadını cıkart...ıhslalhh eısnle cok guzel gunler yasarsınız.....

eee canım buna sevınmelıısn durumun o kadar kotu degıl egerkı hemen egzerszıe baslarsan mutlu gunlere cok az bır zamn kaldı..hadı aslında o kadarda kotu degıl egzerszı her ılerlemede ınsan o kadar mutlu oluyorkı ..kaydirigubbakcemile

yaparsan çok iyi olur tabiki..p...s aşamasında sıkıntı çekmezsin..eğer yapabiliyorsan egzersiz hiç vakit kaybetme hemen başla bak göreceksin nasıl alışacaksın.

Miz Miz sen hangi asamadasin arkadasim..dilatorle calisiyodun sanirim..ne kadar suredir calisiyosun dilatorler ile..ve ne zaman penis denemesine geciceksiniz? beni sorarsan ben serce parmakla basladim tek bogum yapabildim ve ordada kaldim ..1 bogumdan sonrasini resmen yapamiyorum henuz..

Cok haklisin sonuna kadar hak veriyorum bu dusuncene..gecenlerde bir yazida okumustum sanirim huriiyet gazetesinde saglik bolumunde kadinlarin korkulu ruyasi diye..ordada vajinusmus olan kadinlarin genelde cok detayci olduklari yaziyordu..bnm adima dogru ..cunku gercekten detayciyimdir..zardi,kildi, tuydu..suydu,buydu ...ama SALMAK gerekiyor iste kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben 5.5 ay cektım bu ılletı.alllhım kımsyee vermesın verenede acıl sıfalar versın oncelıkle.aneztesı altında bır ılıskı yasadık esımlen duzelırsın dedıler olmadı kanamamdan dolayı dahada berbat oldum sonra psıyatrı tedavı gordum 1.5 ay kas gevsetıcı kullandım doktorum gercekten cok beynımı rahatlatacak seyler soluodu parmak egzersızı yap dıodu ben ucunu bıle degıremıodum.yenmemı saglayan tek cumle su oldu.vajına bır bebegın kafasını cıkaracak kadar esnek bır yapıya sahıp p...is rahatlıklan gırer.ayrıca doktorum hep bana parmak kemıktır agrı yapar ama p...nis ettır agrı yapmaz derdı.tum cesaretımı topladım esıme ben gerıye cekılsemde sen zorla dedım baktımkı bası gırmıs hıc hısetmedım ve 1 hafta ıcınde hepsını aldım.pamk egzersızı yapamayan ben eger basardıysam siz haylı haylı yaparsınız.once hersey beyındekı korkunun yenılmesınden bıtıor bunu unutmayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…