- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.881
yap canım yappp..canın ne zman ıstıyosa yap sınır koyma kenıne sonucta rahatsın ve ne kadr sıklıkla yaparsan o kadar ıyı ...cıkart acısını bunca zamnın ama dmeıdelikafadulden
ben bepantene krem öneriyorum...
ben bebek yağı kullandım ama yine de tam rahat pn ...s alamadım yenen arkadaşlar ne kullanarak yendiler acaba
1 mayısta yarısı olmuştu dün akşam hepsi oldu Allaha şükür bebişim kaydirigubbakcemile3darısı senin başına balımmm
parmakegzersizini denedim ampek başarılı olamadım.pn..s de denedik en başa yarısına kadar girdi ama gerisinde kasıldım.offf çok sıkıldım artık
ne kadardır egzersiz yapıyorsun ? parmak dışında daha kalın cisimlerde dene..inanki zamanla vaji alışıyor ve genişliyor biraz sabır lazım...başta bu tür sıkıntılar oluyor. girmiyor , yarısı giriyor çok normal. egzersizlerin peşini bırakma.. sabretmeli ve çalışmalısın.....
canım ben sadece vazelin kullanarak yendim:)gleitgelen jel dışında önerdiğiniz bir şey var mı arkadaşlar o jei hem bulamadım hem de sağlk bakanlığından onaylı değil dedi eczacı.deneyen varsa başka bir kayganlaştırıcı nerirmisiniz ya da ne kullamalıyım
egzersiz hiç yapmadım direkt denedik.egzerszi yapmak hoşuma gitmedi.ama sanırım mecbur kalıpyapmalıyım
ılk zmanlar zzevk olmuyor tabı ama zamnla vucut galıba alısısyor ve zevk almaya baslıyosun ....bak pe... hepsı gırnce bekle hareket etmeden bı sure sonra yava syavas acılıyor ıcerısı ve hareket etmeye basla...daha kolay oluyor ..bıde benım 6 ay olucak hala yavas yava soluyor ılk gırıs ama hepsı olunca gerısı kolay oluyor ..bıraz zaman gerekıyor o yuzden artık kendıne sıkıntı yapma..sen basardın ve taze gelınlıgının tadını cıkart...ıhslalhh eısnle cok guzel gunler yasarsınız.....illa mikemmel olcak ya bu kadarı yetmedi bana milim milim alıyorum ya onu hızlandırmam lazım ki zevk versin sanırım öyle ben öyle tahmin ediyorum baharcım öylemi hihoyyyt öğrencem bakalım yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu günün taze gelini kim sizce hihoyyyt
başardımmmmmmmmmmmmmmmm :dance:
eee canım buna sevınmelıısn durumun o kadar kotu degıl egerkı hemen egzerszıe baslarsan mutlu gunlere cok az bır zamn kaldı..hadı aslında o kadarda kotu degıl egzerszı her ılerlemede ınsan o kadar mutlu oluyorkı ..kaydirigubbakcemileparmakegzersizini denedim ampek başarılı olamadım.pn..s de denedik en başa yarısına kadar girdi ama gerisinde kasıldım.offf çok sıkıldım artık
yaparsan çok iyi olur tabiki..p...s aşamasında sıkıntı çekmezsin..eğer yapabiliyorsan egzersiz hiç vakit kaybetme hemen başla bak göreceksin nasıl alışacaksın.
parmakegzersizini denedim ampek başarılı olamadım.pn..s de denedik en başa yarısına kadar girdi ama gerisinde kasıldım.offf çok sıkıldım artık
ben artık hiç bişeyi takmıyom kafama açıkcası umrumda değil zaten herşeyi kafaya takmaktan vaji olduk kaydirigubbakcemile3yok kırmızıydı, zardı, kıldı, tüydü olan bize oldu hihoyyytsalla gitsin :teytey:
bnde senın gıbı en cok sıkıldıgım zamnda basarmıstım :)