Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senin bizden neyin eksik,rahatla nefes egzersizleriyle,ben emla kullanmadım,ama nefes aşamasını geçince parmak egzersizinde zorlanırsan eğer emla kullanırsın,,,hiç umudunu kaybetme,bize sor takıldığın yerde

iyi ya işte nefes egz dediğin şey derin derin nefes almak mı ?!?salaklaşmış durumdayım........

sağol güzelim bende azmettim yetiştim size kaydirigubbakcemile3 Allahıma şükürler olsun bu günleri yaşattı bize hihoyyyt 2. denemeyi yaptınızmı balım ? biz akşama tekrar yapacağız bu hafta non stop devam sıcağı sıcağına :roflol:

canım sen benim ilk hallerime çok benziyorsun benim bacaklarım tirtir titriyordu duvardan bacağıma destek almam gerekiyodu titremeyi durdurmak için, elim de titriyordu ve on dakika sürüyordu parmağım giresiye kadar. Güzelim herkesin vajinismus seviyesi aynı değil ama her vajinismus yenilebilir, sadece süreler ve eforlar değişir, ben bir buçuk iki ay her gün çalışarak yendim ama yendim önemli olan da bu.

Önce uzanır uzanmaz hemen acele etme parmağım dalıversin diye, sadece nefes alıp ver derin derin sakinleşesiye kadar sonra bak vaji kaslarını kontrol edebiliyormusun bunun için şunu yap, vaji girişi ve makat deliği arasında 2 cm lik duvar var dimi....işte o duvara bir parmağını koy, kaslarını sık ve bırak nefes alırken sık, o bölge içe doğru gidecek sonra nefes verirken kasları bırak bu sefer o bölge tekrar aşağıya inecek. asansör gibi...önce bunu iyice bir öğren buna konsantre ol, unut parmağını....bunu iyice öğrendikten sonra parmağı yerleştir ve nefes verirken o asansör aşağıya inerkenittirmeyi dene ama zorlama....beklet.....ilerlemediği zaman ıkın makatı zorlar gibi ....gör bak neler oluyo.....

bir hafta boyunca yap gör bak nasıl yol alacaksın.

valla canımcım bizim üç oldu:kedi: gitgide daha iyi oluyo zevk bile alıyorum her ne kadar ilk girişte birazcık zorlasa süper yani.......

eşimi şımartmak o kadar mutlu ediyor ki beni.....yaşayamadıklarımızın acısı çıkıyo şimdi.

inşallah.....inşallah.......................................

çok sevindim balımmm allah başka dert vermesin kaydirigubbakcemile3 ben girişte zorlanmıyorumda ilerletmekte zorlanıyorum zorlanmakta değil aslında çok yavaş ilerliyom sanki kırılcak cam mübarek milim milim gidiyorum hihoyyytakşama bidaha şettirelim bakalım nasıl olacak :roflol:

kayra79 arkadaşım şimdi çıkmam gerekiyo..grsz yine..tekrar ediyorum yenileceğimi biliyorum ama belki biraz hırs yapar..senle yarışalım biz dua ile..

3.yılım temmz sonu doluyosadece serçe parm ilk boğumunu alabildim...sen??

canım ben başta egzersiz hiç yapmadım açıkçası.sadece birkaç kez nefes egzesizi ile kendimi rahatlatmaya çalışıp direkt pn..s olayına girdik.ama yavaş yavaş.vazelin yada bebek yağı sürüp hem vajiye hem pn...s santim santim girdirmeye çalıştık.burda yazanları okuyunca parmak egzersizin yapayım dedim serçe parmağın ilk boğumunu zor aldım.sen de eğer armak egz yapamıyrsan bence benim gibi dene ama sık sık deneyin ar vermeyin inş seninle beraber başarıp aynı sürede başardık diye yazarız.ama sakın pes etme

hep hüzünllllü bunu yazmışsın ama sende kendine tekinde bulunamazsın çünkü kendi kendini karamsarlaştıran kendinsin zaten kendini karamsarlaştırmaya verdiğin çabayı egzersize harcasaydın çoktan yapmıştın zemuszemus egzerisizlerini yap bırakma her akşam her fırsat bulduğunda egzersiz yapmadan ben yapamıcam olmıcak dersen tabi olmaz ve iki parmak egzersizine geçene kadar kendin tek başına yap eşle yapma önce bi kendin alış kendini gevşet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…