Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüscüm tebrik ederim canım çok azimli ve inançlıydın bu kadar pozitif bir kişi vajiye yenilmesi imkansızdı zaten mutluluğun daim olsun

çok teşekkürler canım a.s.hepiniz bana ne kadar inanmışsınız yaaa bu beni dahada mutlu etti delikafaduldeniyiki varsınız kızlar siz bitanesiniz kaydirigubbakcemile2

canım zaten o şekildeyken ilerleteceksin bomboş olmuyor ki hiçbir zaman o boşluk biraz ilerde yani parmağın ilerlerken etrafına dokunacak kaslar sen sakın kasılmam geçsin bomboş bi alan olsun orda bekletiyim diye bekleme ben de parmak egzersizi yaparken değiyordu etraftaki kaslar:)

kızlarrr ben 4.yü yaptım ama hiç zevk alamadım zamanla olur diyorsunuz ya yenelere söylüyorum bu konuda tavsiyeleriniz var mı bu arada ben hep üstte denedim buna iyice alışıyım alt pozisyonu sonra denerim dedim acaba yanlış mı düşünüyorum???

hayır cnm ilk başlar hangisi kolayına gidiyorsa onu dene,zevk konusuna gelince normal bn kaç ay sonra anlıyabildim.herşey normal bence iyce korkuyu atana kadar devam et

canım ben zevk konusunu dr sordum ama hep unutuyorum buraya yazmayı dediki erkekler görsellikten çok zevk alırlar kadınlar ise duymaktan ve okumaktan erotik bir film bir kadını erkek kadar etkilemez (istisnalar hariç tabi) ama her erkek etkilenir zevk almak için erotik hikayeler okuyun bol bol yada fantazi kurun dedi birde şöyle bi oyun önerdi eşinle karşılıklı koltuğa oturuyorsun bi erotik bi hikaye uyduruyorsunuz bir kelimesini sen kuruyorsun bir kelimesini o söylüyor ve hikaye bitene kadar dokunmak yok ama her şey serbest hikaye bitincede doğru yatağa kaydirigubbakcemile3 beyine gerekli uyarılmalar verilmiş oluyormuş biz henüz deneyemedik ama denemek isteyenler varsa deneyip bizede anlatsınlar sositososito

kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu günün taze gelini kim sizce hihoyyyt
başardımmmmmmmmmmmmmmmm :dance:

venüsten dün senin için çok dua ettim..siteyi takip etmeye başladığım ilk günden beri vardın sen..okuldan çıkar çıkmaz seni merak ettiğim için bilgisayarı açtım.Çok sevindim canım..İnan gözlerim doldu birden ağlamaya başladım sevinçten..ben de 1.5 ay önce yendim vajiyi..Allah bu sıkıntıyı çeken herkese yardım etsin.

canımsın benim çok sağolasın :Saruboceq: çok teşekkür ederim dualarınızda banada yer verdiğiniz için...ne güzel yüreğiniz var kızlar dualarınız için tekrar tekrar teşekkürler şimdi hep beraber diğer arkadaşlara dua edeceğiz...tekrar teşekkürler kelebeğim sositososito

Hemşerim de varmış :)
Yenmiş olmanıza sevindim...

kızlar ben akşama tekrar deneyeceğim ama her akşam yapınca bi zararı olurmuki ? dr gün aşırı yapın demiştide beklesemmi ?

yap canım yappp..canın ne zman ıstıyosa yap sınır koyma kenıne sonucta rahatsın ve ne kadr sıklıkla yaparsan o kadar ıyı ...cıkart acısını bunca zamnın ama dmeıdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…