- 12 Mart 2009
- 112
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.861
kızlar ben yeneli yaklasık 2 ay oldu kan ılk defa dün geldi hayret içinde kaldım
venüscüm tebrik ederim canım çok azimli ve inançlıydın bu kadar pozitif bir kişi vajiye yenilmesi imkansızdı zaten mutluluğun daim olsun
kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu günün taze gelini kim sizce hihoyyyt
başardımmmmmmmmmmmmmmmm :dance:
canım zaten o şekildeyken ilerleteceksin bomboş olmuyor ki hiçbir zaman o boşluk biraz ilerde yani parmağın ilerlerken etrafına dokunacak kaslar sen sakın kasılmam geçsin bomboş bi alan olsun orda bekletiyim diye bekleme ben de parmak egzersizi yaparken değiyordu etraftaki kaslar:)beni cesaretlendirmeye çalışan arkadaşlar..gerçekten çok teşekkür ederim...kasılmalar nasıl önlenir biraz önlesem bi parmağımı alabilirim sonra devamı da gelir ama dediğim gibi kasılmam çok...serçe parm ucunun etrafını sımsıkı sarıyor kaslar bekletiyorum ama açamıyorum.....??
kızlarrr ben 4.yü yaptım ama hiç zevk alamadım zamanla olur diyorsunuz ya yenelere söylüyorum bu konuda tavsiyeleriniz var mı bu arada ben hep üstte denedim buna iyice alışıyım alt pozisyonu sonra denerim dedim acaba yanlış mı düşünüyorum???
teşekkür edrim zehracım:)hayır cnm ilk başlar hangisi kolayına gidiyorsa onu dene,zevk konusuna gelince normal bn kaç ay sonra anlıyabildim.herşey normal bence iyce korkuyu atana kadar devam et
tebrik ederim venüsten allah bir daha yasatmasınvereliniortak
kızlarrr ben 4.yü yaptım ama hiç zevk alamadım zamanla olur diyorsunuz ya yenelere söylüyorum bu konuda tavsiyeleriniz var mı bu arada ben hep üstte denedim buna iyice alışıyım alt pozisyonu sonra denerim dedim acaba yanlış mı düşünüyorum???
kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu günün taze gelini kim sizce hihoyyyt
başardımmmmmmmmmmmmmmmm :dance:
venüsten dün senin için çok dua ettim..siteyi takip etmeye başladığım ilk günden beri vardın sen..okuldan çıkar çıkmaz seni merak ettiğim için bilgisayarı açtım.Çok sevindim canım..İnan gözlerim doldu birden ağlamaya başladım sevinçten..ben de 1.5 ay önce yendim vajiyi..Allah bu sıkıntıyı çeken herkese yardım etsin.
venüsten dün senin için çok dua ettim..siteyi takip etmeye başladığım ilk günden beri vardın sen..okuldan çıkar çıkmaz seni merak ettiğim için bilgisayarı açtım.Çok sevindim canım..İnan gözlerim doldu birden ağlamaya başladım sevinçten..ben de 1.5 ay önce yendim vajiyi..Allah bu sıkıntıyı çeken herkese yardım etsin.
bence bir zararı yok. yani eğer siz bir rahatsızlık duymuyorsanız iyi bile olur. gün aşırı olayını genelde erkek performansı için öneriyorlar.kızlar ben akşama tekrar deneyeceğim ama her akşam yapınca bi zararı olurmuki ? dr gün aşırı yapın demiştide beklesemmi ?
yap canım yappp..canın ne zman ıstıyosa yap sınır koyma kenıne sonucta rahatsın ve ne kadr sıklıkla yaparsan o kadar ıyı ...cıkart acısını bunca zamnın ama dmeıdelikafadulden