Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben gidip uyuyum yine.........en güzeli uyumak.............nefret ediyorum kendimden.............

canım üzme kendini bu kadar biraz daha azimli ol.bak başlamışsın ne güzel serçe parmağını bi boğumda olsa almışsın ben daha onu bile başaramadım.ben o kadar yapabilirsem inanıyorum gerisi gelir.hadi kalk uyumak yok birbirimize destek olup atlatacağız bu durumu..

ya ben gidip uyuyum yine.........en güzeli uyumak.............nefret ediyorum kendimden.............

uyumayı bırak hephuzunlu çünkü çözüm değil... zaman akıp gidiyor... en güzel günlerimiz elimizden kayıp gidiyor...kendimiz için başarmak zorundayız.. Bizde kadınız ... Herşeyden önce kendin için yenmelisin bunu... UYUMAYI BIRAK... UYAN ARTIK.. UYANALIM... AĞLAMAKLA , UYUMAKLA OLMUYOR....

HADİ ARKADAŞIM HADİİİİİ !!!!!!! kaydirigubbakcemile

sağol arkadaşım sağol..da yapamıyorum işte..cmt kaç saat eşimle egz denemesi yapalım diye uğraştık...nafile dokundurttuğum an o kadar sıkı kasıyorum ki kendimi kendim de serçe parmağımın tek boğumunu almıştım onu bile yapamadım eşimin yanında..bakınca zaten hiçbişi yapamıyorum...kasılmalarımı önleyemiyorum....

minik kuşum benden sana tavsiye ilk egzersizlerini eşinle yapma...kendi kendini kasarsın..egzersilere biraz alış eşininde sırası gelecek..ağlamak,sızlamak,uyumak çözüm değil bak burada hepimiz aynı şeyleri yaşadık sanmaki senden farklıydık çoğumuz daha bile kötü haldeydik...şu anda kendinden nefret etmen için bi sebep yok çünkü serçe parmağını zaten almışsın bir kere yaptıysan yine yaparsın ben bile biliyorsun ne kadar pozitif olduğum halde takıldığım yerler oluyodu 10 kere soktuğum 2 parmağı an geliyodu defalarca deniyodum bi türlü sokamıyodum çünkü gereksiz bi sürü şeye takıyodum kafayı...sonra bırakıyodum müzik dinliyodum kocaman bi çikolatayı yutuyodum sırıta sırıta egzersize başlıyodumve cuk oluyodu 10 dkda kendiliğinden genişledimi orası hayır ama beynim genişlemişti parmağı oraya değil beyne sokuyoruz aslında biz hihoyyyt düşün bu kadar kolay yapabilceğin şeyler bile kafanı dağıtıyor zemuszemus uyan ve seni ne mutlu ediyosa onu yap kendini ödüllendir önce göreceksin beyninde seni ödüllendirecek :roflol:tersi olursa gel beni burda bul delikafadulden

beni cesaretlendirmeye çalışan arkadaşlar..gerçekten çok teşekkür ederim...kasılmalar nasıl önlenir biraz önlesem bi parmağımı alabilirim sonra devamı da gelir ama dediğim gibi kasılmam çok...serçe parm ucunun etrafını sımsıkı sarıyor kaslar bekletiyorum ama açamıyorum.....??

ya şu haydar dümen reçetesine kayıyo aklım sürekli bi kez denemek istiyorum en azından...kızıcaksınız biliyorum ama.....ya bu anestol da emla gibi yakar mı acaba???bi de şu emlayı ben o gün yanlış kullandım galiba hem çok sürdüm hem de dudaklara o mukusa falan sürdm .....bunları kullanan var mı en olmadı parmak denerim bi kez alabilsem..............güvenim beljki gelir........ilk parmak denemelerinde kullanan vardı galiba önceki sayfalarda????

eşimi mahvediyorum...........herşeyime yansıdı bu sorun....çok hırçınım..............bir an önce halletmem gerek.............nolur dua edin...........

ya şu haydar dümen reçetesine kayıyo aklım sürekli bi kez denemek istiyorum en azından...kızıcaksınız biliyorum ama.....ya bu anestol da emla gibi yakar mı acaba???bi de şu emlayı ben o gün yanlış kullandım galiba hem çok sürdüm hem de dudaklara o mukusa falan sürdm .....bunları kullanan var mı en olmadı parmak denerim bi kez alabilsem..............güvenim beljki gelir........ilk parmak denemelerinde kullanan vardı galiba önceki sayfalarda????

canım bence sen önce nefes çalış,derin nefes al ver,ıkın,bir süre bunu yap,mesela bugün tüm gününü buna ayır ,rahat nefes alırken kasılmalar olmuyo işte,kendini ver,mesela eşin,vajinanı gerdirsin sen o arada ıkın ve rahat nefes alıp ver,bak görüceksin bu çok işe yarıyo,,,,haydar dümenin reçetesini kendini rahatl bırakmadıktan sonra yapamazsın,sositososito

beni cesaretlendirmeye çalışan arkadaşlar..gerçekten çok teşekkür ederim...kasılmalar nasıl önlenir biraz önlesem bi parmağımı alabilirim sonra devamı da gelir ama dediğim gibi kasılmam çok...serçe parm ucunun etrafını sımsıkı sarıyor kaslar bekletiyorum ama açamıyorum.....??

kasları açamamanın sebebi beyninin rahat olmaması canım..beynin rahat olunca otomatikman açılacak..sen çok güçlü kadınsın yapacağına inanıyorus lütfen sende inan kendine..yawrum serçe parmağını direk sokma oralarda gezdir yavaş yavaş zevk al ondan sonra sokmayı dene daha rahat olacak kayganlaştırıcı kullanıyordun değilmi ? önce bi sakin ol rahatla kapat gözlerini derin derin nefes al...bu arada oturuken yatarken bacaklarını mümkün olduğu kadar aç...iç çamaşırsız etek giy evin içinde öyle dolaş...şaka değil gerçekten işe yarıyor...

ben de senin gibiyim olur olmazherşeye kızıyorum.ne zaman bitecek bu işkence

merak etmeyin geçecek kaydirigubbakcemile3ota b...ka bağırın çağırın sinirlenin ama lütfen üzerinizdeki negatifliği atın bir an önce...bi bakmışsınız oooooo siz yeni gelenlere tecrübelerinizi anlatıyorsunuz hihoyyyt

ılk once ınanmanı zlazım ..bır ne kadra soyelsekte sızın buna ınanmanız lazım kendınızı gaza getırmenız lazım...konuusn kendınızle ben egzerszı yaptıgım gunler bı bakıyodum bugun bırı basardım dıyor nasıl kzıyordum kendıme benım ne eksıgım var dıyordum ve dahada hırs yapıp aksam eve gıttıgımde daha cok egzersız yaptım ...cesaret sadece cesaret ..hadı kızlar daha ne kadr bu skeıdle yasıycaksınız bunu dusunun kacmayın ...

merak etmeyin geçecek kaydirigubbakcemile3ota b...ka bağırın çağırın sinirlenin ama lütfen üzerinizdeki negatifliği atın bir an önce...bi bakmışsınız oooooo siz yeni gelenlere tecrübelerinizi anlatıyorsunuz hihoyyyt

inşallah canım.ben de bir atlatsam büyük bir yükten kurtulacaım da nerdee

sabah bi uğramıştım bişi yoktu bu topiğin hızına yetişemiyorum

Venüs arkadaşım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis süpersin ne diyeyim çok sevindim çok dua ettim canım benim Allah bir daha yaşatmasın. Ama bekliyodum senden zaten yaaaaa....

canım bence sen önce nefes çalış,derin nefes al ver,ıkın,bir süre bunu yap,mesela bugün tüm gününü buna ayır ,rahat nefes alırken kasılmalar olmuyo işte,kendini ver,mesela eşin,vajinanı gerdirsin sen o arada ıkın ve rahat nefes alıp ver,bak görüceksin bu çok işe yarıyo,,,,haydar dümenin reçetesini kendini rahatl bırakmadıktan sonra yapamazsın,sositososito

sen de bi boğumdan sonra yapmıştın.....ama rahattın heralde de mi??ya bazıları parmak egz ne bile emlayla falan başlamıyo mu??? yani o kaslar gevşemez mi o uyuşturucularla falan???offfffffff umutlarım bi görünüp bi kayboluyo.......................

şu var ki ben hep oraya göre kemiksiz bi yapıda olmasından p...s ile denemek istiyodum...birazcık rahat bırakabilsem kendimi.............parmaktı dilatördü sevmiyorum yaaa.....o yüzden bu reçete cazip geliyo..........psik.da aramıyorum....anlattığı bişi yok ya............hem netten yapmanız çok yanlış diyolar...hem doğru düzgün bişi tarif etmiyolar o yolunu bulur parm sok...böle iş mi olur parmğı alsaydım orda işim ne?!?oranın tek jinekolog yanı güzel vajili oldğmz için psikoljiden anlıyolar...yoksa telkin falan almadım ben...beildiğim şeylerden daha iyisi de anlatılmadı...eşimle şok olduk bu muydu 350tllik görşme diye...................ben bile daha iyi telkinde bulunabilirim kendime...köyden gelöiş birine ilginç gelebilir ama biz o kadarını okuyoruz yaaa....kime sinirleneceğimi şaşırdım offffffff................

sen de bi boğumdan sonra yapmıştın.....ama rahattın heralde de mi??ya bazıları parmak egz ne bile emlayla falan başlamıyo mu??? yani o kaslar gevşemez mi o uyuşturucularla falan???offfffffff umutlarım bi görünüp bi kayboluyo.......................

senin bizden neyin eksik,rahatla nefes egzersizleriyle,ben emla kullanmadım,ama nefes aşamasını geçince parmak egzersizinde zorlanırsan eğer emla kullanırsın,,,hiç umudunu kaybetme,bize sor takıldığın yerde

X