-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.781
canım tebrik ederim başarılarının devamını dileriiim:))))))))))))kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu günün taze gelini kim sizce hihoyyyt
başardımmmmmmmmmmmmmmmm :dance:
kızlarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnn kaydirigubbakcemile3
bu günün taze gelini kim sizce hihoyyyt
başardımmmmmmmmmmmmmmmm :dance:
tşk ederim canımmmm hihoyyytbravooooo :dance:
:hooray: a.s. alkisalkisalkis
Canım tebrikler bekliyodum ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştimanlat lütfen ayrıntıları çok merak ediyorum biz seninle aynı gidiyoduk bana bak hala yerimde sayıyorum beni bilgilendir birazmafoldumben
sağol baharımmmmm senin yazdıkların çok işime yaradı hakkını helal et...burada başaran yada henüz başaramamış tüm arkadaşlar hepinizin ayrı ayrı yardımları oldu sizin endişelerinizi doktoruma danıştım mümkün oldukça buradada paylaşmaya çalıştım şu an egzersiz yapan arkadaşların bile katkısı büyük o yüzden hakkınız helal edin hepinizi çok seviyorummmmm iyiki varsınız a.s.bılıyordum canım benımm sen supersınnn tebıklerrrr alkisalkisalkis:enbuyukkk::enbuyukkk:
teşekkür ederim canımm a.s.alkisalkisalkis :hooray: TEBRİKLER :)
bitanem çok sağol...hiçte yerinde falan saymıyorsun öyle düşünme...ne kadar ilerleme kaydettin bu gün olmuş yarın olmuş hiç önemi yok sen ne zaman kendini hazır hissediyorsan o zaman dene...egzersizlerini zaten düzenli yapıyorsun çok yakında olacak ben sana inanıyorum bebişim özelden anlattım yine soracağın bişey olursa ben burdayım elimden gelen her türlü yardımı yaparım hiç merak etme pozitifliğini kaybetme morel çok önemli..en ufak bir endişede ben yanında olucam pozitif enerji yükleyecem sana kaydirigubbakcemile3
VENUSTEN canım tebrikler :))) çok ama çok sevindimmmmm :) Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah :)
dediğim gibi ağrı sızı çok yok değil mi ? eminim şaşırmışsındır bunca zaman nasıl yapamadım diye :) ilerki günlerde güleceksin bu duruma :)
Canım benim tebriklerrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy darısı başıma darısı başımıza ay ne güzel yaaaa demek egzersiz olunca oluyor bende bu geceden itibaren hızlandırıyorum egzersizleri....:lepi::lepi::lepi::lepi:
canım tebrik ederim başarılarının devamını dileriiim:))))))))))))
tebrik ederim arkadaşlar....ne olur dua edin çıldırmak üzere oluyorum ara ara....dün tüm gün sadece uyudum............3 günlük yazıları okudum şimdi...ne güzel haberler var....bana da dua edin nolur....berbat durumdayım.....
Çok sağol canımmm zaten sen beni hep motive ettim bahar ve sen en büyük destekçim oldunuz.Bende kendimden ümitliyim egzerszilerim gayet iyi ama biraz sıklaştırmam lazım sanırım p..s egzersiziniguclubacismile canım iki parmak yapıyordun ya hepsini alıyomuydun yarıya kadarmı oluyodu?
venusten yayıldınmııııı :roflol:
tebrik ederim arkadaşlar....ne olur dua edin çıldırmak üzere oluyorum ara ara....dün tüm gün sadece uyudum............3 günlük yazıları okudum şimdi...ne güzel haberler var....bana da dua edin nolur....berbat durumdayım.....
ya ben gidip uyuyum yine.........en güzeli uyumak.............nefret ediyorum kendimden.............