Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım tebrikler bekliyodum ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim anlat lütfen ayrıntıları çok merak ediyorum biz seninle aynı gidiyoduk bana bak hala yerimde sayıyorum beni bilgilendir birazmafoldumben

bitanem çok sağol...hiçte yerinde falan saymıyorsun öyle düşünme...ne kadar ilerleme kaydettin bu gün olmuş yarın olmuş hiç önemi yok sen ne zaman kendini hazır hissediyorsan o zaman dene...egzersizlerini zaten düzenli yapıyorsun çok yakında olacak ben sana inanıyorum bebişim özelden anlattım yine soracağın bişey olursa ben burdayım elimden gelen her türlü yardımı yaparım hiç merak etme pozitifliğini kaybetme morel çok önemli..en ufak bir endişede ben yanında olucam pozitif enerji yükleyecem sana kaydirigubbakcemile3

bılıyordum canım benımm sen supersınnn tebıklerrrr alkisalkisalkis:enbuyukkk::enbuyukkk:
sağol baharımmmmm senin yazdıkların çok işime yaradı hakkını helal et...burada başaran yada henüz başaramamış tüm arkadaşlar hepinizin ayrı ayrı yardımları oldu sizin endişelerinizi doktoruma danıştım mümkün oldukça buradada paylaşmaya çalıştım şu an egzersiz yapan arkadaşların bile katkısı büyük o yüzden hakkınız helal edin hepinizi çok seviyorummmmm iyiki varsınız a.s.

Çok sağol canımmm zaten sen beni hep motive ettim bahar ve sen en büyük destekçim oldunuz.Bende kendimden ümitliyim egzerszilerim gayet iyi ama biraz sıklaştırmam lazım sanırım p..s egzersiziniguclubacismile canım iki parmak yapıyordun ya hepsini alıyomuydun yarıya kadarmı oluyodu?

sağol minik kelebeğim kaydirigubbakcemile3inşallah zaten olur olmaz dua ettim Allahım herkese bu anı bir an önce yaşat onlarada yardım et bana yardım ettiğin gibi dedim...

Ağrı sızı olmadı yani öyle belirgin bi şey yok sadece böyle karıncalanma gibi bişey oluyor sanki ben o anda durdum eşim sağolsun nasıl yazılır burda bilmiyorum ama bi yer var zevk alınan (siz anladınız) orasını okşadı ben hemen yayıldım tabi tekrar nefes aldım ve biraz daha kaydırdım kaydirigubbakcemile3yawrum ben hala inanamıyorum bu kadar basit bir şey için bu kadar zaman harcadığıma kendimi üzdüğüme...başaranlar yazıyoduya şöyle kolay böyle kolay hikaye gibi geliyordu... kızlar hikaye falan değil gerçek yaptığımız bütün egzersizlerden daha kolay p...s denemesi yeterki kafanızda büyütmeyin çünkü p...s orası için yaratılmış mükemmel dizayn edilmiş...çok rahat olun yeter gerisi geliyor...

sağol rabiacımmmm... inşallah bebişim hadi bakalım sıra sizde yendim diye sizin peşinizi bırakacağımımı sandınız kaydirigubbakcemile hiç heveslenmeyin artık klava:beyninizi kemiricem hihoyyytyawrum bir kere olmayacak bişey değil sen yeterki iste egzersizlerini yap ve beynine sürekli ben yapıcam de bak ben en başından beri hep adım adım hedefe yaklaşıyordum kendime inanıyordum sende kendine inan bak gelip diyeceksin bunun içinmi bu kadar beklemişim diye...

tebrik ederim arkadaşlar....ne olur dua edin çıldırmak üzere oluyorum ara ara....dün tüm gün sadece uyudum............3 günlük yazıları okudum şimdi...ne güzel haberler var....bana da dua edin nolur....berbat durumdayım.....

Neler yaptın egzerszilere başladınmı canım?Doktora devam ediyomusun neden bu kadar ümitsizsin daha yolun başındasın bizde ne günler geçirdik ama anladımki en önemli şey moralini yüksek tutmak.Evet hiç kolay olmuyor bazı zamanlarda ama burayı okuyunca herkesin aynı evrelerden geçtiğini ve sonunda mutluluğu yakaladığını görüyoruz bunlar şaka değil lütfen biryerden başla ve kendine inan geç olur belki ama hiçbirşey yapmadan ne yazıkki olmuyor...

en kısa zamanda başaracaksın hiç merak etme bebişim...:teytey: ben 2 parmak tamamını alıyordum içeride tam makas hareketi yapamadım ama esnemesi için sürekli aşağı yukarı sağa sola 2 parmağı oynattım (bunu ben kendim uydurup yaptım dr bile şaşırdı aferin dedi) son eş parmağını aldığımda onuda eşim içeride her yöne doğru oynattı birde sokup çıkarmayı çok yaptım ben 2 parmağı sokuyorum çıkarıyorum bakalım kasılma olacakmı diye...birde p...s denemesinden önce 2 parmağını aynı p...s sokacağın şekilde sok ve çıkar inanılmaz motive oluyosun (bunuda ben uydurdum) dr. söylemedi kaydirigubbakcemile3bunu yapabiliyosam p....s çok kolay yaparım diyosun çünkü parmaklarda kemik var p...s te kemik yok ve tamamen o bölge için yaratılmış hihoyyyt yani sen kendine göre yeni bişeyler keşfedebilirsin...düşün p...s ne şekilde alabileceğini ve ona alışmak için nasıl bi şey seni motive eder...

üzme kendini canım...hepimiz geçtik o yollardan... ben atlatalı 4 yıl oluyor... 1 yıl çektim bu zorluğu ... mafoldumben dualarımdasınız hepiniz, diliyorum rabbimden tez zamanda hepiniz kurtulursunuz inşallah vajiden... :1hug:

Sevgili hephuzunlu arkadaşım şunun için mutlu olmalısın, mutlu olmalısınız bu forumu bulmak , bu forumda yazmak ve okumak hepiniz için büyük bir şans... Ben zamanında eşime boşanmayı bile teklif etmiştim mafoldumben Ama onun ısrarları sayesinde araştırdım kendimi internete verdim ne var ne yoksa okudum, okudum , okudum... 3 -4 ay int. altını üstüne getirdim.. o zamanlar böyle forumlar yoktu genelde doktorlar ve tedavi yöntemleri vardı.. Daha sonra Dr. Ulusoy un sitesine ulaştım ve nihayetinde tedavi oldum... Burada olduğunuz içi şanslısınız , egzersizlerden haberdar olduğunuz için ve bunları yapıyor olduğunuz için şanlısınız.. geriye sadece inanmak , GÖNÜLDEN İNANMAK kalıyor. Gerisi gelecektir zaten... Bugün olmazsa yarın , yarın olmazsa başka bi gün acele edip kendinizi strese sokmayın... çok yol katettiniz... başarıya ramak kaldı inanın bana... Başardıktan sonra güleceksiniz kendi halinize yalan değil gerçekten.. zemuszemus

Güzel haberlerinizi bekliyorum... sevgiyle.. muhabbetle...

sağol arkadaşım sağol..da yapamıyorum işte..cmt kaç saat eşimle egz denemesi yapalım diye uğraştık...nafile dokundurttuğum an o kadar sıkı kasıyorum ki kendimi kendim de serçe parmağımın tek boğumunu almıştım onu bile yapamadım eşimin yanında..bakınca zaten hiçbişi yapamıyorum...kasılmalarımı önleyemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…