Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sevindim tebrik ederim:)

Zerr arkadaşım tebrikler canım nasıl sevindimalkisalkisalkishihoyyytdelikafaduldensüprizzzzz çifte taze gelin olduk......

tebrik eden tüm arkadaşlara çooook teşekkürler, iyiki varsınız ben böyle birşey görmedim hepinizi çok yakın arkadaşlarım kadar seviyorum.hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:

HERKES ama HERKES başaracak lütfen inanın buna.

VAjiiiiiiii kork bizden kork!

Vavvvvvvv gun icinde ikinci guzel haber..Supersinnn canimmm...tebrikler..mutluluklarrrrr..cani gonulden kutlarim..ayrintilari bize yazmayai unutma..:hooray::hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt

süper yaaa,tebrikler canım,,,işte budur yaaa,,,,bu hafta hepimize iyi geldi,darısı diğer arkadaşlara.....hihoyyythihoyyythihoyyyt

sizi gönülden tebrik ederim opuyorumnanaktan

merak ettiğim bişi var girerken acımadı mı bilmiyorumkismile
bende evlenince bu sayfada olucam daa mafoldumben

canım egzersizlerle alışıyorsun zaten evlenmeden kendini şartlandırma lütfen bence bu sayfaları okuyup kafanı karıstırma acı yok :)

tesekkur ederim cnm ..Guiness burda seni tebrik ettim bi cesaret geldi bugunde konusmustuk hatırlıyormusun acayip bişi cok mutlu oldum cifte taze gelin olduk evet canım :1hug:a.s.:enbuyukkk::teytey:

canım çok güzel ben de egzersizlerde kayganlatırıcı kullanmadım mum da bile 10 cm aldım kayganlatırıcı kullanmadan.sonra bi de vazelin sürüp denedim çok rahat oldu.muma geçeceksen vazelin kullan bence çok kolaylaştırıyor:)

meraba canım,evet yatak ucundayken ben eşim ayaktaydı,bende belime yastık koydum,arkamada yorganı aldım,bacaklarımı yatağın uç kısmına belimle aynı hizaya gelcek şekilde yerleştirdim,tabi bunu içine alınca daha rahat yapabildim,ilk girişte uzatmıştım...çok açık oldu bee....eşin jeli daha çok sürsün p..... si rahatça kayıveriyo zaten

ayy ben sırayla okuyorum eski mesajları her sayfada bir başarı haberi çook güzel çok sevindim canım tebrikler:)

yarında onu denicem inşallah bişi sorayım 10 cm mumu rahat kullandığımda bi sıkıntı olur mu sizce? zerr sen ne kadar bir süre egzersiz yaptın acaba ?

Vavvvvvvv gun icinde ikinci guzel haber..Supersinnn canimmm...tebrikler..mutluluklarrrrr..cani gonulden kutlarim..ayrintilari bize yazmayai unutma..:hooray::hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt

canım tsk ederim inanamıyorum hala rüyadamıyım burdamıyım darısı basınıza ayrıntılar demişssin vallahi bi haftadır yoğunlukla özellikle son iki gündür egzersizlere agırlık vermiştim ve tabi kendini telkinle rahatlatmak inanmak önemli bugun yapacagıma inandım ve oldu ben emla kullanmadım cok az kayganlastırıcı kullandım olucak diye kafama koymustum zaten ben üst pozisyondayken birdenbire girmiş ben egzersiz seklinde kendim yavasca sokarım mum gibi diye düşünmüştüm hepsi birden girivermiş sadece git gel yapmaya basladıgında hissettim içimde oldugunu ama inanamadım hatta bitttikten sona defalarca sordum lütfen arkadaslar ERTELEMEYİN baslayın egzersize basarı hikayenizi yazmak cok yakın inanın buna

kızlar bu arada ben dün gece 2.denemeyi yaptım çok daha kolay oldu taze gelinlere duyurulur 2.deneme için sakın panik yapmayın:)bu arada haftasonu yatılı misafirlerim varşimdi de var gizli saklı okuyup yazıyorum.2 gün ara veriyoruz maalesef çalışmalara:)

yarında onu denicem inşallah bişi sorayım 10 cm mumu rahat kullandığımda bi sıkıntı olur mu sizce? zerr sen ne kadar bir süre egzersiz yaptın acaba ?
canım dışına streç film sar vazelin yada kayganlaştırıcı sür yavaş yavaş popoya doğru ittir takıldığın yerde derin nefes al nefes verirken ve ıkınırken ittir bu çok önemli.bence rahatlıkla yapacaksın:)

canım 1 nisanda üye olmustum ondan öncesinde okuyordum üye olduktan sona egzersizlere basladım yanlız düzenli yapamadım baslarda cok agırlık verdim diyemem sonra 10 günlük regli arası girdi o dönemdede yapmadım son bir haftadır özellikle iki gündür yoğunlaştırdım ve inandım toplam calısma süresini hesaplayamıyorum yani ama bi basladınmı gerisi gelicektir bi haftada üç günde 15 günde her neyse yeterki başla

sizlerin mutluluğunu gördükçe bende cesaretleniyorum tekrar tşk. ler burdaki herkese
iyi akşamlar arkadaşlar yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…