-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.401
canım çok sevindim tebrik ederim:)ayy inşallah canım böyle kan damla şeklinde değildi içimden böle katı kan düştü iki kere sonrada hafif şekilde azıcık geldi daha bişey yok. hani dün anlattılar ya burda nefes alıp vererek popoya doğru ittir diye bende aynısını yaptım. herkese bu sevinci rabbim yaşatsın. inş. tamamen aşarım buna inanıyorum çünkü psikolojim çok iyi. hepinizew duacıyım.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito
sizi gönülden tebrik ederim opuyorumnanaktan
merak ettiğim bişi var girerken acımadı mı bilmiyorumkismile
bende evlenince bu sayfada olucam daa mafoldumben
çok güzel bi haber canım tebrik ederim çok sevindim:)kızlar, bunu yazacağımı hep hayal etmiştim......
hala inanamıyorum ama.......evet mavi takıma transfer oldum
:sm_cool: BAŞARDIMMMMMMMM:sm_cool:
hepinizi koooooooskocaman öpüyorum, iyiki varsınız.
Zerr arkadaşım tebrikler canım nasıl sevindimalkisalkisalkishihoyyytdelikafaduldensüprizzzzz çifte taze gelin olduk......
tebrik eden tüm arkadaşlara çooook teşekkürler, iyiki varsınız ben böyle birşey görmedim hepinizi çok yakın arkadaşlarım kadar seviyorum.hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:
HERKES ama HERKES başaracak lütfen inanın buna.
VAjiiiiiiii kork bizden kork!
canım çok güzel ben de egzersizlerde kayganlatırıcı kullanmadım mum da bile 10 cm aldım kayganlatırıcı kullanmadan.sonra bi de vazelin sürüp denedim çok rahat oldu.muma geçeceksen vazelin kullan bence çok kolaylaştırıyor:)ya burayı okumaya başlamadan önce hiç bişi yapmıyordum bırakmıştım kayganlaştırıcı aldım aylar öncesinden ama açmamıştım bile budaki arkadaşlar sayesinde okudukça ben yapablirim dedim denemeye başladım :)
Kadercim ii aksamlar tekrar tebrik ederim senide ...yatak ucuna geldigin pozisyonda deneyin demissin ya..yatak ucundayken esin ayakta mi oluyor o zaman..bide yatak ucundayken senin ayaklarin (Ayak tabanlari) yataga degiyor sekildemi duruyosun yoksa esine dogrumu uzatiliyor bacaklar..kusura bakma biraz acik ve detayci sormus oldum ama..:kedi: merak ettim su pozisyonu :kedi:
ayy ben sırayla okuyorum eski mesajları her sayfada bir başarı haberi çook güzel çok sevindim canım tebrikler:)kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito
Vavvvvvvv gun icinde ikinci guzel haber..Supersinnn canimmm...tebrikler..mutluluklarrrrr..cani gonulden kutlarim..ayrintilari bize yazmayai unutma..:hooray::hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
Guinness , Zerr ikinizide tebrik ederim arkadaşlar alkisalkisalkis
süper yaaa,tebrikler canım,,,işte budur yaaa,,,,bu hafta hepimize iyi geldi,darısı diğer arkadaşlara.....hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım dışına streç film sar vazelin yada kayganlaştırıcı sür yavaş yavaş popoya doğru ittir takıldığın yerde derin nefes al nefes verirken ve ıkınırken ittir bu çok önemli.bence rahatlıkla yapacaksın:)yarında onu denicem inşallah bişi sorayım 10 cm mumu rahat kullandığımda bi sıkıntı olur mu sizce? zerr sen ne kadar bir süre egzersiz yaptın acaba ?
ayy ben sırayla okuyorum eski mesajları her sayfada bir başarı haberi çook güzel çok sevindim canım tebrikler:)
yarında onu denicem inşallah bişi sorayım 10 cm mumu rahat kullandığımda bi sıkıntı olur mu sizce? zerr sen ne kadar bir süre egzersiz yaptın acaba ?