-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.441
Zerr arkadaşım tebrikler canım nasıl sevindimalkisalkisalkishihoyyytdelikafaduldensüprizzzzz çifte taze gelin olduk......
tebrik eden tüm arkadaşlara çooook teşekkürler, iyiki varsınız ben böyle birşey görmedim hepinizi çok yakın arkadaşlarım kadar seviyorum.hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:
HERKES ama HERKES başaracak lütfen inanın buna.
VAjiiiiiiii kork bizden kork!
bu ay gercekten cok guzel gectıı..ıs yeırndekı sıkıntılarınada uuzulme takamamya calsı dıycem ama ne kadar desmede bos cunku bend eyanı sen gıbıyımmm..ıhsalhh bu ayda sen den gelrı guzel haberlerr:Saruboceq:ağlarım ama mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben.Ya aslında ne deseniz haklısınız.
Ayrıca bu nisan ayı bayağı haraketli geçti.Baksanıza başaranlar bayağı var...
kızlar, bunu yazacağımı hep hayal etmiştim......
hala inanamıyorum ama.......evet mavi takıma transfer oldum
:sm_cool: BAŞARDIMMMMMMMM:sm_cool:
hepinizi koooooooskocaman öpüyorum, iyiki varsınız.
bu ay gercekten cok guzel gectıı..ıs yeırndekı sıkıntılarınada uuzulme takamamya calsı dıycem ama ne kadar desmede bos cunku bend eyanı sen gıbıyımmm..ıhsalhh bu ayda sen den gelrı guzel haberlerr:Saruboceq:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito
gözümü iyice kararttım kocam işten gelir gelmez biraz egzersiz peşindende hoooooooppp. Valla hep popoma doğru filan kayıyodu ya yine öyle sandım meğer içimdeymiş bile kaydirigubbakcemile3, yani eşim içime boşalmasa inanmicam hala.
ohhhhhhh be dünya varmış.opuyorumnanaktan
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito
Günaydın baharcım. Ne güzel haberler aldık dimi bu sabah.
bu akşam ya da yarın denemem var olana kadar pes etmiycem ya olacak ya olacak.
iş eşimde bitiyo o inşallah pes etmez:))[/QUOesının ısı kolay bastan gozden cıkarısın adamı olru bıterdelikafadulden kendıen guven yapıcaksın ama olmmasada uzulme belkı o an tedırgınlıkten ınsna pes edıyo ama belkle tekrar dene ok hadı bakalım cok guzel haberlerleeee gel pazartesı ben 7 .30 burdayım hemen gel tamamı
Günaydın baharcım. Ne güzel haberler aldık dimi bu sabah.
bu akşam ya da yarın denemem var olana kadar pes etmiycem ya olacak ya olacak.
iş eşimde bitiyo o inşallah pes etmez:))[/QUOesının ısı kolay bastan gozden cıkarısın adamı olru bıterdelikafadulden kendıen guven yapıcaksın ama olmmasada uzulme belkı o an tedırgınlıkten ınsna pes edıyo ama belkle tekrar dene ok hadı bakalım cok guzel haberlerleeee gel pazartesı ben 7 .30 burdayım hemen gel tamamı
canım ne kadar erken gidiosun işe, yakın mı o kadar?
Olmaz die azcık tedirginlik var ne de olsa mumdan kalın p...s.
Bende guinnes gbi önce kendi kendime egzersiz yapıcam sonra eşimle deneme yapıcam. hayırlısı olsun. ayıptır sorması erkeğin biraz daha geç b..ş..lması için ne yapmak lazım:kedi: İnşallah çarçabuk yaparız..
heyecan varmıydı ? nasıl bastırdınız heyecanı kaydirigubbakcemile3nerelerde takıldınız ona göre dr yardım isteyecem ayyyy elim ayagım birbirine karıştı hihoyyyt
ılk zamn bızdede o sorun vardı sonra duzenee gırdı ..ıhsallh sorun olmaz kotu syeel rduusnme guzel duusn guzel gecsın ..mum nasıl kolay olduysa ınan bana pe.. oyle kolay oluyo ..ondne egzerszı yap okcanım ne kadar erken gidiosun işe, yakın mı o kadar?
Olmaz die azcık tedirginlik var ne de olsa mumdan kalın p...s.
Bende guinnes gbi önce kendi kendime egzersiz yapıcam sonra eşimle deneme yapıcam. hayırlısı olsun. ayıptır sorması erkeğin biraz daha geç b..ş..lması için ne yapmak lazım:kedi: İnşallah çarçabuk yaparız..