- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.421
Anladim arkadasim ..cokkk sagolll ayrintili bir sekilde yazmaya calismissin..Alah razi olsun..zemuszemuszemuszemus ins bu yazini okuyan arkadaslara ve bana isik olur..bisey sormak istiyorum ilk dilatoru doktor denedi demissin ya sonrasindaki 1- 1.5 saatlik calismada sen kendin denedin dimi..yani diger asamalardada hep doktor uygulamiyordur sanirim dilatoru..bide eger doktor ilk denemeyi yapmasaydi sen kendin deneyebilirdim ilk dilatoru diyebiliyomusun simdi..bunlari soruyorum cunku dilator alirsam ben doktor falan olmucak bana yol gosteren deneyen ben kendim olabilirim sadece..:kedi:eyvahedigeldismile zaten kendim basaramazsam parmak yada dilator sonucta mecburen doktora gitmem gerekicek..sonucta cozuelimde doktor veya doktorsuz..onemli olan bu..bide tedavi ucretin ne kadar a mal oldu canim?
Tekrar tesekkur ederim cvbin icin..seninde gonlune gore olsun hersey ins..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
rica ederim ne demek, bu meseleyi ancak yaşayan anlar..
sorularına gelecek olursak, ilk denemeden sonra ben kendim çalıştım evet. ilk başta nefesi doğru almadığım için çıkartınca tekrar takamayacak gibi oluyordum ama sonradan düzeldi. 1- 1 buçuk saat boyunca nefes alıp vererek sürekli çalıştım. açıkçası ben çok fazla cesaretli olmadığım için yapabiirmiydim kendim bilmiyoum. bir de dediğim gibi parmak kadar itici değil dilatör. daha rahat çalışabilirsin bepantene sürerek. kendin ypamazzsan ilk etapta çekinirsen istersen eşine denettir.
benimki 2bin liraya maloldu. inşallah sizinki masrafsız, burası sayesinde hallolur.