Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rica ederim ne demek, bu meseleyi ancak yaşayan anlar..
sorularına gelecek olursak, ilk denemeden sonra ben kendim çalıştım evet. ilk başta nefesi doğru almadığım için çıkartınca tekrar takamayacak gibi oluyordum ama sonradan düzeldi. 1- 1 buçuk saat boyunca nefes alıp vererek sürekli çalıştım. açıkçası ben çok fazla cesaretli olmadığım için yapabiirmiydim kendim bilmiyoum. bir de dediğim gibi parmak kadar itici değil dilatör. daha rahat çalışabilirsin bepantene sürerek. kendin ypamazzsan ilk etapta çekinirsen istersen eşine denettir.
benimki 2bin liraya maloldu. inşallah sizinki masrafsız, burası sayesinde hallolur.

tebrikler canım....:enbuyukkk: :lepi:

Ins canim benim ins..cok cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin:1hug:..dedigin gibi ancak yasayan anliyor canim :gitme::gitme:

Basari hikayemizi yazmak;
Ins canim ya o gunun gelmesini cok isterim bende..kaydirigubbakcemile2

hmm tamam canim..soylediklerini hemen yazdim aklimin bir kenarina..ins o seviyeye gelince denemeye deger..sonucta hangi pozisyounun uygun olucagini bilmedigim icin suan..a.s.

egzersizi yaptıkca basarı kacınılmaz canım a.s.bu zamana kadar niye beklemişim ona yanıyorum iyiki burası var cok şükür
kız actım sabah sok oldummmm ...ınana cok cok mutlu oldummm ...artık hersey bıttı butun dert sıkıntı su an ne hıssettıgını cok ıyı anlıyorum..o mutluluk cok farklı bır sey...tebrık edıyorum canım benım ..MUTLULUKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:sm_cool:

baharcım cok tesekkur ederim öyle mutluyumki ve en kısa zamanda Rabbim herkese yasatsın insallah ceken kalmasın su derdi canı gönülden bunu istiyorum ve senin burdaki yerinde tartısılmaz tabi iyiki varsın burda bunca vaktini bize ayırıyorsun senin gibi bi sürü arkadasımız daha var onlarada sanada cok tesekkur ediyorum kocaman öptüm cnm

Tebrikler canım...

tebrikleeeer canım.Ay allahım ne güzel bir gün bugün. Allah başka dert vermesin.

inşalla balım hepimiz yaparız hayırlısıyla...burdan çıkış yok artık illa yapıcas kaydirigubbakcemile3 bu arada rabiayı görünce yakalayın kızlar tutun kuyruğundan hihoyyyt

Günaydın kızlar

Ben geldim.Biliyorum kızacaksınız ama ben yerimde saymaya devam ediyorum.Bu ara iş yerinde o kadar problemlerle uğraşıyorum ki eve gidince direk uyumaya.( kendimi kandırıyorum biliyorum ).Destekleriniz için sağolun.Canımcım bu arada bugün 1 Mayıs.İnşallah senden de güzel haberler alırız.Sabırsızlıkla haberlerini bekliyoruz.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…