merhaba..evet ben 3 boyuyla çalıştım. dktor önce vajinal muayene yapıp vajinismusunuzun derecesine bakıyor. en yoğun olanını bir haftada bitiriyor. benimki 3. dereceymiş öyle söyledi doktor. valla ben de anlamadım bu kadar çabuk bitmesini. çünkü çok yazı okudum netten ve doktora gidenlerin çoğu hüsranla dönüyorlardı. çok şükür ki ben ilk gittiğim doktorda hallettim meseleyi. doktor muayeneden sonra aynayla size vajinayı gösteriyor. önce kafadaki yanlış bilinenleri silmek için. bu arada itiraf etmek gerek ki bu aşama biraz sıkıntılı çünkü evde yaptığınız denemeleri doktorla yapıyorsunuz. ilk başta insan biraz sıkılıyor. sonra doktor ilk dilatörü denedi. ben farketmedim bile, ki evde parmak çalışmıştım daha önceden ve korkudan kesnlikle tek parmak bile olmuyordu. daha sonra yaklaşık 1 -1buçuk saat kadar deneme çalışması yaptırıyor. hatta isterseniz eşinizle alıyor odaya kendisi yaptıktan sonra sizi yalnız bırakıyor.
ve daha sonraki 3 seansta da daha büyükleriyle çalıştık. 3 gün tamamdı. toplamda 5 seansı biz blok çalışarak 3 seansta bitirdik ve şehir dışından geldiğimiz için cuma-c.tsi-pazar üst üste 3 günde gittik ve bitti. en fazla 1 haftada bitiyor zaten dedi.
tedavi bitince çok kızdım kendime bu kadar basit miymiş diye?? burada yaan arkadaşları okuyorum, çalışmak, denemek, cesaret çok önemli. ben buradaki arkadaşlar gibi cesaretli değildim malesef. evde yapamıyordum. hep kaçıyordum. yoksa tamamen buradaki arkadaşların metodlarıyla paralel zaten bizimki de...
eğer sormak istediğiniz bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım seve seve..