-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.381
ben bu kadar hızlı olacağını sanmıyordum 2 parmaktayım ece kayganlaştırıcı kullanmadan denedm bugün guclubacismile
kızlar, bunu yazacağımı hep hayal etmiştim......
hala inanamıyorum ama.......evet mavi takıma transfer oldum
:sm_cool: BAŞARDIMMMMMMMM:sm_cool:
hepinizi koooooooskocaman öpüyorum, iyiki varsınız.
ısteeee buuuuuu alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray::teytey::teytey:kızlar, bunu yazacağımı hep hayal etmiştim......
kız sne hangı arada derede gıtınde yaptın geldınnnnn
ohhhh be super cok sveındım aslında ınsna olunca bunca zamn gecen zamna cok acıyor hadı kızlarrrrr hafta sonu dolu dolu basarı haberlerıyel dolsun burası ..buutn dualarım sızınle ..tekrardan tebrık edıyorum cnmm hep mutlu ol ....:lepi::hooray:gözümü iyice kararttım kocam işten gelir gelmez biraz egzersiz peşindende hoooooooppp. Valla hep popoma doğru filan kayıyodu ya yine öyle sandım meğer içimdeymiş bile kaydirigubbakcemile3, yani eşim içime boşalmasa inanmicam hala.
ohhhhhhh be dünya varmış.opuyorumnanaktan
merhaba..evet ben 3 boyuyla çalıştım. dktor önce vajinal muayene yapıp vajinismusunuzun derecesine bakıyor. en yoğun olanını bir haftada bitiriyor. benimki 3. dereceymiş öyle söyledi doktor. valla ben de anlamadım bu kadar çabuk bitmesini. çünkü çok yazı okudum netten ve doktora gidenlerin çoğu hüsranla dönüyorlardı. çok şükür ki ben ilk gittiğim doktorda hallettim meseleyi. doktor muayeneden sonra aynayla size vajinayı gösteriyor. önce kafadaki yanlış bilinenleri silmek için. bu arada itiraf etmek gerek ki bu aşama biraz sıkıntılı çünkü evde yaptığınız denemeleri doktorla yapıyorsunuz. ilk başta insan biraz sıkılıyor. sonra doktor ilk dilatörü denedi. ben farketmedim bile, ki evde parmak çalışmıştım daha önceden ve korkudan kesnlikle tek parmak bile olmuyordu. daha sonra yaklaşık 1 -1buçuk saat kadar deneme çalışması yaptırıyor. hatta isterseniz eşinizle alıyor odaya kendisi yaptıktan sonra sizi yalnız bırakıyor.
ve daha sonraki 3 seansta da daha büyükleriyle çalıştık. 3 gün tamamdı. toplamda 5 seansı biz blok çalışarak 3 seansta bitirdik ve şehir dışından geldiğimiz için cuma-c.tsi-pazar üst üste 3 günde gittik ve bitti. en fazla 1 haftada bitiyor zaten dedi.
tedavi bitince çok kızdım kendime bu kadar basit miymiş diye?? burada yaan arkadaşları okuyorum, çalışmak, denemek, cesaret çok önemli. ben buradaki arkadaşlar gibi cesaretli değildim malesef. evde yapamıyordum. hep kaçıyordum. yoksa tamamen buradaki arkadaşların metodlarıyla paralel zaten bizimki de...
eğer sormak istediğiniz bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım seve seve..
benimde aynıydı,duvara çarpıyodu,ama yerini bulduk şükür,pozisyon da çok önemli,senin yatağın ucuna geldiğin pozisyonda deneyin birde,başlangıçta biraz zorlanıyosun,içeri alırken,ama bol jelle rahat girebilir bence,
çok saol canım yaa,sen naptın,dün doktor işini,herşey yolunda mı?
inşallah nehirim kaydirigubbakcemile3parmakların bal yesin walla cokacimcoook cuma saati dua ediyorum Allahıma vajili olan tüm arkadaşlara yani hepimize yardım etsin cesaret versin hayırlısıyla aşalım diğer arkadaşlarında elinden tutalım yardımcı olalım ve bu arada bebek isteyen başta bahar olmak üzere tüm arkadaşlara anne olmayı nasip etsin....
sagol canim benim :Saruboceq:insallah en kisa zamanda hamis oluruz isteyen herkeze nasip etsin Rabbim. :Saruboceq::Sarubocequalarim seninle balim bu cuma günü hürmetine sende vajinusmusu yenersin ve senin gibi olan butun kardeslerim yener
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar başardımmmmmm darısı herkesin basına rabbim hepinizin yardımcısı olsun vaji bitti cok muhtesem bişimiş bu cok mutluyum sevincten agladım hemde güldüm tabi :) hepiniz yasayın insallah bu duyguyu nasıl olduguna gelirsek zaten mumu kalınlastırdım tüm gün egzersiz yapmıstım ve bugun olacagına inandım cok az kayganlaştırıcıyla rutin bi ön sevismeden sona ben üstteyken cok rahat bi sekilde girdi defalarca sordum eşime inanamadım emla yada anestol kullanmadım ben hepinizin Allah yardımcısı olsun :dance::dance::dance::dance:sositososito