Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim canım Bahar'dan da tatlı, hatırla seni kanser ettiğim günleri Bahar kaydirigubbakcemile3

canım ya...hakketen hiç sanal bi ortam gibi değil yaa..ahh inş baharcım bi cesaret akşam mesela geçti ama bi denicem ya dedim moral iyiydi biraz bişi değil ama bi boğum bi kaç kere de çıkarıp tekrar denedm rahattı...ilerlemem lazım bakalım...ÇOK DUA istiyorum ben hiç ayırmıyorum ederken kendimden ona göre...sana da hayırlı evlat nasp etsin rabbim baharcm inş en kısa zamanda....

şu an cevap verilmesi uğraşılması çok zor bi tipim farkındayım hakkınızı da helal edin...ama inanın negatif de gözüksem burdan enerji yürütüyorum azar azar...bilmiyorumkismile

hepimiz ürkeğiz ilk başlarda kimse bu güne kadar bunu inkar etmedi bilmediğimiz bi şeyden korkmamız çok normal hepimiz ilk defa tanıyoruz kendimizi...20-30 yıldır bakmadığımız yere aynayla baktık dokunmadığımız, dokundurmadığımız yerlere dokunduk ilk başlarda bu çok normal...ama düşünün gerçekten acısaydı hepimiz yarı yolda bırakırdık niye egsersize başlayan devamını getirmek istiyor ? önce 1 parmak egzersizi sonrasında 2 parmak, 3 parmak, mum, dilatör deniyor ? istediğimiz kadar okuyalım, uzmanları dinleyelim kendimiz bir şeyler yapmadığımız sürece anlatılanlarda ne demek istendiğini anlayamayız bizi bizden başka hiç kimse daha iyi tanıyamaz..kendinizi sevin tedirgin olduğunuz anda bırakın müzik dinleyin, tv izleyin, benim gibi çikolata yiyin kocaman bi tane kaydirigubbakcemile3dağıtın kafanızı açın camları derin bir nefes alın sonra tekrar deneyin biraz önceki tedirginliğinizden eser kalacakmı bakın bakalım :icecream:

kızlar.parmak egzersizi deneyim dedim.serçe parmağımı bi boğum soktum ama midem ağzıma geldi.şuan bacaklarım üstüste kilitlendi resmen.ve aklıma geldikçe midem bulanıyo.bende zar felanda yok girdirmek isteyinc parmak giriyo ama şu mide bulantısı ne olcak.

benden daha tecrubeli arkadaslar oldugu için yazmıyorum canım herseye atlamayayayım diye (azcık haddimi biliyim diye) yoksa cevap vermek nicin zor olsunki aşkolsun :)

ben sürebildiğim kadar içeriye sürüyorum süremediğim yerlere zaten parmakla beraber bi ton taşınıyor kaydirigubbakcemile3emla konusunda bilgim yok canımcım kullanan arkadaşlar bilgi verirler birazdan hihoyyyt

arkadaşım geçmiş olsun..şimdi ben teselli vermek isterdm ama yaklaşık aynı hallerdeyim..bişi sorucam zar yok demişsin ya mukus tabakası gibi görünen şey mi arkası mı tam çözemedim yaa....

nıye mıde bulanıyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…