- 23 Ocak 2010
- 8.713
- 23
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.341
hep huzunlu ...benım kadar canın tatlı olamaz ben dr bıle gıdemem ..kokruyorum ama kokrularla yuzlesmen lazım bak ben bıle basardım ..ama sen hep yapamıycam dıyorsun tabı yapamazsın azcık yapıcm desen kendıen hıc guvenın yok..kızıyorum ama cokkkk...
bak ınan bana senle aynı syelerı hıssedersım acıycak dıye ıktıremezdım sonra dusundum ne kadar acırkı ne olucakkı acırsa bırakırırm ama dusundugun gıbı oyle bır acı yok sadece cesaret et azcık ...lutfen ınan kendıne basraıcam de
hep huzunlu ...benım kadar canın tatlı olamaz ben dr bıle gıdemem ..kokruyorum ama kokrularla yuzlesmen lazım bak ben bıle basardım ..ama sen hep yapamıycam dıyorsun tabı yapamazsın azcık yapıcm desen kendıen hıc guvenın yok..kızıyorum ama cokkkk...
bak ınan bana senle aynı syelerı hıssedersım acıycak dıye ıktıremezdım sonra dusundum ne kadar acırkı ne olucakkı acırsa bırakırırm ama dusundugun gıbı oyle bır acı yok sadece cesaret et azcık ...lutfen ınan kendıne basraıcam de
bu yazdığımı demiştim hephuzunlu..
vaj içine de sürüyosunuz öyle mi?ohaoldumsmile anladım..bi de şu emla için bişi sorcam kullanmıcam da acaba ondan mı yandım o gün diye..dudaklara sürme diye bişi okudum az önce..ben bol bol sürmüştüm ondan mı acaba..e doktor da mukus tabksına gelmiştir ondandır demişti..e vaj.nın neresine sürülece ki daha???? kafamçokkarıştı
ben sürebildiğim kadar içeriye sürüyorum süremediğim yerlere zaten parmakla beraber bi ton taşınıyor kaydirigubbakcemile3emla konusunda bilgim yok canımcım kullanan arkadaşlar bilgi verirler birazdan hihoyyyt
unuturmuyum hıcccc hep aklımda ama olsun deydı demı olumunekankayizsmileBenim canım Bahar'dan da tatlı, hatırla seni kanser ettiğim günleri Bahar kaydirigubbakcemile3
kızlar.parmak egzersizi deneyim dedim.serçe parmağımı bi boğum soktum ama midem ağzıma geldi.şuan bacaklarım üstüste kilitlendi resmen.ve aklıma geldikçe midem bulanıyo.bende zar felanda yok girdirmek isteyinc parmak giriyo ama şu mide bulantısı ne olcak.
nıye mıde bulanıyor ....kızlar.parmak egzersizi deneyim dedim.serçe parmağımı bi boğum soktum ama midem ağzıma geldi.şuan bacaklarım üstüste kilitlendi resmen.ve aklıma geldikçe midem bulanıyo.bende zar felanda yok girdirmek isteyinc parmak giriyo ama şu mide bulantısı ne olcak.
unuturmuyum hıcccc hep aklımda ama olsun deydı demı olumunekankayizsmile