- 29 Mayıs 2009
- 1.562
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.301
çok sağol bitanem evet bundan sonra eşli yapacam daha rahat bide ödev gibi değilde zevk aldığım için kolay oldu sanırım
twety26 umarım bundan sonrakiler de corap söküğü gibi gelirr çok mutluyum yuaaaa:dance:
evet evet bende de oluyor ama hala biraz cekiniyorum ya korku ama aniden kıpırdadım ayyy dedim o ana kadar hiç bişey yoktuu
müesseseben az önce üç parmak denedim ilk boguma kadar oluyor üç parmak yazınca buraya nasıl oluyorsa derdim meger mesele egzersize başlamakmış cok şükür kolaylaştı artık mumu da kalınlaştırıp 8 cm aldım şimdi egzersize başlayın düzenli yapın cok kolay yazılarındaki mantıgı anladım
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Guinnes
3- Venüsten
4- Cara
5- Fimu
6- Crescent84
7- Ela _emre
8- Nehir_0685
9- Bembeyazev
10- Yaseminimm
11- Smooty
12- Krizantem78
13- Zerr
14- Mmerviss
15- Hayrunemin
16- Tobeornottobe
17- Hayat_acil
18- Mızmız
19- Hephuzunlu
Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1-Derin (06/04/2010) :hooray:
2-Besen (06/04/2010) :hooray:
3-Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray:
6-Ayumut (...............) :hooray:
7-Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8-Munisse (27/04/2010) :hooray:
9-Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10-Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
bu listede herkesgider ben orda en altta kalırım(((
serçe parmak tek boğum nasıl?? o da bakmadan..lmaz:
bu listede herkesgider ben orda en altta kalırım(((
sağolun zaten burdan okuduklarımla motive etmeye çalışıyorum kendimi...ya o serçe parm etrafında hiç boşluk olmuyo nasıl oraya iki üç parmk girer anlamıyorum....
canım ben sağ elimi kullanıyorum eldiven taktım denedim ama eldivenle yapamıyorum. tırnaklarım aylardır yok şu vaji bitsin 2 mt. uzatcam oje bile süremiyorum kaç aydır kaydirigubbakcemile3 egzersizden önce mikrop öldürücü jeller var onunla bi güzel yıkıyorum bebe yağı sürüyorum üzerinede kayganlaştıcı sürüyorum aynı zamanda vajinin içinede biraz kayganlaştırıcı döküyorum :sm_cool:bide ufak bir tüyo ben çok rahatım sağ bacağımı dümdüz uzatıyorum arkama 2 yastık koyuyorum sonra sol bacağımı dizden kırıp sağ bacağıma ayak tabanım değecek şekilde koyuyorum sol bacak tamamen açık vaziyette egzersiz ilerledikçe sağ bacakta aynı pozisyona geliyor bu şekilde inanılmaz rahatım bacaklarımı açmaya alıştım tv seyrederken bile 2 bacağımı açarak oturuyorum bu küçük bi detay ama inan çok işime yaradı diyebilirim özellikle sev...ken bacak açma korkun kalmıyor zaten alıştırma yapmış oluyorsun hihoyyyt