Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Venüsten
4- Cara
5- Fimu
6- Crescent84
7- Ela _emre
8- Nehir_0685
9- Bembeyazev
10- Yaseminimm
11- Smooty
12- Krizantem78
13- Zerr
14- Mmerviss
15- Hayrunemin
16- Tobeornottobe
17- Hayat_acil
18- Mızmız
19- Hephuzunlu

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:

evet evet bende de oluyor ama hala biraz cekiniyorum ya korku ama aniden kıpırdadım ayyy dedim o ana kadar hiç bişey yoktuu

o karıncalanma sonra sonra zevke dönüşüyor balım kaydirigubbakcemile3hele bi yer var orası felaket parmak oraya dokununca ne yapacağımı şaşırıyorum inanılmaz bir his kelimelerle ifade edemiyorum kadınlıkta çok enteresan bi müesseseymiş yaww :1shok:

müessese ben az önce üç parmak denedim ilk boguma kadar oluyor üç parmak yazınca buraya nasıl oluyorsa derdim meger mesele egzersize başlamakmış cok şükür kolaylaştı artık mumu da kalınlaştırıp 8 cm aldım şimdi egzersize başlayın düzenli yapın cok kolay yazılarındaki mantıgı anladım

Walla brawo kaydirigubbakcemile3 3 parmakta oluyomuymuş hihoyyyt maşallah çayır çimen geze geze gidiyoz yayla gibiymişde bizim haberimiz yokmuş :dance: şimdi anlıyoruz oradan bebek nasıl çıkıyomuş önceleri hayal gibi geliyodu o kadar esnermi diyoduk burada yazılanlar uygulama için cesaret versede insan kendi yapmadan anlayamıyo tam olarak ne anlatılmak istendiğini..egzersizlere başlamaya karar veripte başlayamayan arkadaşlar lütfen hemen deneyin kendiniz göreceksiniz o zaman gerçekten zor değil...özellikle rabia ya lafım aklinialirimsmileklava:

bu listede herkesgider ben orda en altta kalırım(((

hephüzünlü arkadasım bende böyle düşünmüştüm baslarken ama inan devam ettikce hızla ilerliceksin kendine yapacagın en kötü sey su asamada ümitsiz olman hepimiz bu duygulara kapıldık ama bak ne aşamalara geldik kendini topla lütfen

ben film izlerken yada müzik dinleyerek yapıyorum kulaklıkla cok rahatlatıyor aynaya cok nadir bakıyorum aynaya bakman gerekmiyor illa bence baslamıs olman hepsinden önemli gerisi hızla gelicek

serçe parmak tek boğum nasıl?? o da bakmadan.. lmaz:

yawrum bende aynayla bakmıyorum ki kaydirigubbakcemile3 en önemlisini yapmışsın zaten parmağı oraya değdirebilmen bile aşama kaydetmektir hihoyyyt sen sokabiliyorsun...morelini yüksek tut ve asla yapamam deme başaranlarda aynı aşamalardan geçti ve yaptılar naniknanik benim 2 çocuk annesi kaç yıllık evli arkadaşım asla ben parmak sokamam diyor düşün yani çocuk doğurmuş ve cinsel tecrübesi var yıllardır...sen kendine güven göreceksin bak neler yapıyorsun sen bile şaşıracaksın kendine

ya ben galiba vajnsmsta 1000 derece varsa 1000.ciyim..olmuyo işte serçe parmağımı dün biraz aldım ama ilk boğum o da..ufacık parmağın etrafında o kaslar işareti yaklaştıramıyorum bile...ben de bıktım kendimden ama bilmiyorum..........

sağolun zaten burdan okuduklarımla motive etmeye çalışıyorum kendimi...ya o serçe parm etrafında hiç boşluk olmuyo nasıl oraya iki üç parmk girer anlamıyorum....

biraz da ne birazı çoğu da moralle alakalı..hassas biriyim moralim başka şeylere de çok bozuluyo..sonra istek falan kalmıyo...işaret parm bi alabilsem....

bu listede herkesgider ben orda en altta kalırım(((

bu karamsarlığı üzerinden atmadığın sürece başaramazsın bu durum hiç kolay değil bende çok ii bliyorum ama artık pozitif düşünmelisin ve sen öğretmensin sen pozitif olmıcanda kim olacak kendini olmayacak diye şartlndırma olucak başarıcam diye şartlandır egzersizlerini aksatma serçe parmakla başla her akşam sadece yarım saatini ayır gül eğlen ufak tefek şeylerle kendini ödüllendir sevindir ne bileyim karamsarlığı üstünden atmak için bir şeyler yap gerçekten siz böyle karamsar konuştukça ben üzülüyorum her başardım yazandada kendi başarımdan çok seviniyorum heycanlanıyorum

sen değilmisin cesaretini toplayıp doktora giden benim jinekoljik muayene randevumu bile eşim aldı benden gizli alınca mecbur kaldım gittim muayeneye bile kendi isteğimle gitmedim ben okadar korkarken başardım sende diğer kızlarda başaracak hemen değil belki zamanla aşama aşama ama başarıcak ben başaramıcam ben kalıcam diye birşey yok nerdeyse bir aydır bu sitedeyim samimiyetinize inanarak söylüyorum lütfen bu karamsarlığı atalım artık üzerimizden

sağolun zaten burdan okuduklarımla motive etmeye çalışıyorum kendimi...ya o serçe parm etrafında hiç boşluk olmuyo nasıl oraya iki üç parmk girer anlamıyorum....

orta parmağınla dene derin nefe al parmağını koy ıkın it acele etme bekle albildiğin kdarı sonra tekrar derin nefes al ıkın ve ne kadar kolay kaydığını hissedeceksin

arkadaşım sağol detaylar için bana orda bitkisel bi kaygnlştrcı verdiler onunla deniyodum..bebe yağı da alsam mı ki etkisi oluyo mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…