- 12 Nisan 2010
- 269
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.321
bu karamsarlığı üzerinden atmadığın sürece başaramazsın bu durum hiç kolay değil bende çok ii bliyorum ama artık pozitif düşünmelisin ve sen öğretmensin sen pozitif olmıcanda kim olacak kendini olmayacak diye şartlndırma olucak başarıcam diye şartlandır egzersizlerini aksatma serçe parmakla başla her akşam sadece yarım saatini ayır gül eğlen ufak tefek şeylerle kendini ödüllendir sevindir ne bileyim karamsarlığı üstünden atmak için bir şeyler yap gerçekten siz böyle karamsar konuştukça ben üzülüyorum her başardım yazandada kendi başarımdan çok seviniyorum heycanlanıyorum
sen değilmisin cesaretini toplayıp doktora giden benim jinekoljik muayene randevumu bile eşim aldı benden gizli alınca mecbur kaldım gittim muayeneye bile kendi isteğimle gitmedim ben okadar korkarken başardım sende diğer kızlarda başaracak hemen değil belki zamanla aşama aşama ama başarıcak ben başaramıcam ben kalıcam diye birşey yok nerdeyse bir aydır bu sitedeyim samimiyetinize inanarak söylüyorum lütfen bu karamsarlığı atalım artık üzerimizden
haklısın ben de sevmiyorum çoğu zaman yazmamaya çalışyrm zaten ama...ya benim canım çok tatlı ya bak ac..falan hissetmedim ama hissetmekten korkuyorum çünkü kan aldırırken iğne vur.bile ağlıcak gibi olan biriyim..ah bi bitti geçti olsa ....