- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.361
nıye mıde bulanıyor ....
bilmiyorum.dokunuca bşile irkiliyorum.ama parmak sokunca resmen mideme ayaklanıyo.psikolojik sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nıye mıde bulanıyor ....
evet psıkolojık rahat olmaya calıs...uzerıne gıt zamanla alsısıcaksın canımbilmiyorum.dokunuca bşile irkiliyorum.ama parmak sokunca resmen mideme ayaklanıyo.psikolojik sanırım
bilmiyorum.dokunuca bşile irkiliyorum.ama parmak sokunca resmen mideme ayaklanıyo.psikolojik sanırım[/QUO
psklg o zaman bi süre sadece vaj.na dokun dokunmak normalleşene kadar demişti..bilmiyorum ama ne durdururki bunu?bilmiyorumkismile
hepimizayrı teldeniz kimi parmağı alabiliyor mide bulanıyor kimi geniş diyor kimi dar diyor...Allah m kurtar bizi yaa......
arkadaşım geçmiş olsun..şimdi ben teselli vermek isterdm ama yaklaşık aynı hallerdeyim..bişi sorucam zar yok demişsin ya mukus tabakası gibi görünen şey mi arkası mı tam çözemedim yaa....
canım benim kızlık zarım alındı.birde ben anestezi altında aşılama ve tüp bebek yaptırdım.oraya katetrer diye bişey takıyolar.yani içerisinin açık ve geniş olduğunu biliyorum ama kasılıyorum ve midem bulanıyo.ben zaten bakamıyorum.baktıkça geriliyorum.parmağımıda ancak eldivenle değdiriyorum.zarım alınırken doktor beni mahvetmişti,anestezisiz yaptığı için parmaklarıyla genişletmesini felan bağıra bağıra yaşadım.atlatamadım bidahada
canım dar diye bişey yok dar değil orası...yayla gibi hihoyyyt 2 parmağı dolandırıp duruyom içerde dört dönüyo :danceazar yeri mubarek aklinialirimsmile dar ve acı sözünü beyninizden çıkarıp atın lütfen...kaydirigubbakcemile3yarın büyük gün bu akşam egzersizde kendimi aşmam lazım yarın akşam p...s le tanışırsam acemilik çekmeyeyim dimi sositososito
merhabalar insanın kendine güvenini getiriyorsunuz hepinize tşk. ederim
allah yardımcın olsun...burdakiler yaptıkça hırslanıyor insan...ya sen zaten yaparsın..darısı bizlere inşallah...
ya ben galiba vajnsmsta 1000 derece varsa 1000.ciyim..olmuyo işte serçe parmağımı dün biraz aldım ama ilk boğum o da..ufacık parmağın etrafında o kaslar işareti yaklaştıramıyorum bile...ben de bıktım kendimden ama bilmiyorum..........
hepimizayrı teldeniz kimi parmağı alabiliyor mide bulanıyor kimi geniş diyor kimi dar diyor...Allah m kurtar bizi yaa......
1000. falan degilsin. ben de tek parmakta 20 gunde anca rahatlamıstım. kendıne bu kadar haksızlık etme klava: zaman tani kendie. her gün üşenmeden azimle yaparsan bak goruceksin orayı geciceksin. birak gidebildiği yerde dursun. sen orda tut parmagını 15 20 dk. dizi falan izlerken yap. milim milim ilerle nolcak ki. doğum bile sancıyla oluyo birak da biraz zorluk olsun dijmi ama. bu senin yapamicagin anlamina gelmez.
kızlar.parmak egzersizi deneyim dedim.serçe parmağımı bi boğum soktum ama midem ağzıma geldi.şuan bacaklarım üstüste kilitlendi resmen.ve aklıma geldikçe midem bulanıyo.bende zar felanda yok girdirmek isteyinc parmak giriyo ama şu mide bulantısı ne olcak.
secir sen ne asamadasin ?
rabıa kacıyo bı yakalasakkaydirigubbakcemileklava:inşalla balım hepimiz yaparız hayırlısıyla...burdan çıkış yok artık illa yapıcas kaydirigubbakcemile3 bu arada rabiayı görünce yakalayın kızlar tutun kuyruğundan hihoyyyt
anlayamadığım ne biliyo musunuz??yazın 3.senem doluyor ve sanki ben bi uykudaydım niye bu saate bıraktım şimdi acele ediyorum bi de...Olsun tabii de anlayamıyorum bunu..nerdeydim....