Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın ben de sevmiyorum çoğu zaman yazmamaya çalışyrm zaten ama...ya benim canım çok tatlı ya bak ac..falan hissetmedim ama hissetmekten korkuyorum çünkü kan aldırırken iğne vur.bile ağlıcak gibi olan biriyim..ah bi bitti geçti olsa ....

ben de sizin gibiydim..sorun bende diyordum ama cesaretle alakalıymış tamamen tedavi oldktan sonra bunu anladım. mesele tamamen rahatlamakta. ben doktora ilk gittiğimde bacaklarım titriyordu bilmiyorumkismile
benim size ilk tavsiyem ayna ve parmak insanı daha çok geriyor. ilk önce sırtüstü yatıp bacaklarınızı açın dizleriniz havadayken ve bacaklarınızı olabildiği kadar rahat bırakmaya çalışın. ilk etapta kaskatı oluyor çünkü. gerekirse bir saat o şekilde yatın. ve parmak biraz sıkıntılı çalışma bence. eğer siz de beim gibi zorlanıyorsanız doktor bir çbuk veriyor farklı boylarda onu kullanın. ben tedavi olalı ne kadar oldu, şimdi parmağımı almak gene gerer.
kısacası yattığınız yerde o bölgenizi yavaş yavaş alıştırarark yapın ki ilişkiye gireceğiniz zaman zorlanmayın. çünkü çoğu kişi alıştırmasnı yapıyor fakat ilişkide yattığınız için tekrar geriliyor.

sağolun zaten burdan okuduklarımla motive etmeye çalışıyorum kendimi...ya o serçe parm etrafında hiç boşluk olmuyo nasıl oraya iki üç parmk girer anlamıyorum....

Güzelim sen kendini rahat bırakmadığın için boşluk yokmuş gibi sanıyorsun çünkü içten kasıyorsun serçe parmağına güzelce kayganlaştırıcı sür oralarda gezin içeriye sokmadan önce hem tanı dokunmaya alış 3-4 dk öyle gezdir hissetmeye çalış sonra yavaş yavaş almaya çalış takıldığın yerde dur bekle nefes al tekrar dene ben ilk parmak denemelerimde tekrar sokamam diye içerden çıkarmıyordum bi süre parmak çıktığında buruşmuş oluyodu laelaelaelaelae

bir de arkadaşlar eşparmağında hareket edince uyuşuyor diyorsunuz, size tavsiyem olabildiği kadar hareket ettirin. dairesel hareketler özellikle. ve kendiliğinden kaymasna olanak sağlayın olabildiğince o kendisi kaysın. ve içerdeyken kendinizi sıkıp gevşeyin.

ooooo supersın tebrık ederımmm..bıtmıs tabıykı artık sende basradın ıkıncıde daha cok ılerlıycek ve bı bakmısın hepsı olmus :hooray:

evet canım bu tamamne psikolojikmiş ya bu siteye gireli okadar aimli oldumki bu sayedede Allah güldürdü beni. Allah hepinizdden razı olsun ve ne istiyosanız onu versin.

bu dört günde geçirdiğin aşamaları da yazar mısın sakıncası yoksa??

arkadaşım sağol detaylar için bana orda bitkisel bi kaygnlştrcı verdiler onunla deniyodum..bebe yağı da alsam mı ki etkisi oluyo mu??

bana dr sadece vajinal kayganlaştırıcı olan gleit gelen önerdi ama ben buradaki arkadaşlardan bebe yağını falan okumuştum ikisinide aldım önce parmaklarıma ve vajinin içerilerine doğru bebe yağı sürüyorum (sürebildiğim kadar) sonra parmaklarıma jelden sürüyorum doktoruma bebe yağı kullandığımı söyledim eğer alerji falan yapmassa yani rahatsan kullan dedi sendede aynı şekilde herhangi bi yan etkisi olmazsa tabiki kullanabilirsin kaydirigubbakcemile3

hephüzünlü alıntı yaptığın arkadaşla aynı doktora gitmişiz. benim doktorum da aynıydı ve doktorun yaptırdıklarını yazıyorum burada elimden geldiğince..

ya sağolun da akşam bi de bu öğlen serçe parm ilk boğum çok da kolay girdi aslında..ya burdan aldığım cesaret olmasa o da olmazdı da..ama içerde tuttum da ilerletemedim aslında ince doğum günü mumu gibi bişiyi sarıyım ince olsun önce bi deniim olmazsa diyorum...bilmiyorum...

ince değil bence normal mumu sarın ve krem sürün krem olarak ne kullanıyorsanız onu uygulayın, bne bepanteni de tavsiye ederim. eğer serçe parmak olduysa normal mum olabilir ama daha önce yazdığım gibi yatarak denemenizi tavsiye ederim. ve derin nefes alıp, verirken itin.

KIZLAAAAARRRRR HEPİNİZE BOL SEVİŞKENLİ HAFTASONU DİLİYORUM zemuszemus

PAZARTESİ LİSTENİN EN AZ YARISI GİTMİŞ OLSUN MÜMKÜNSE :hooray: DUALARIMIZ SİZİNLE....BAŞARILI HAFTASONLARI DİLİYORUM..

inşallah herkes yener bunuda sadece birbirimize anılarımızı anlatırız...

bu yazdığımı demiştim hephuzunlu..

yaz ben yazma demiyorum yazmayıp karamsar olman daha kötü ama hüzülü olmaya değil mutlu olmaya çalış ben her denemeden sonra istinasız her seferden sonra sabaha kadar ağlardım olmuyo yapamıcam diye burdaki arkadaşlar sayesinde ( birazda gaza geldim kaydirigubbakcemile3 ) bir hafta egzersizlere ağırlık verdim her gece yaptım bir gece denedik oldu aslında ama eşimde bende kararsız kaldık çok garipti normalde sabah kadar ağlamam lazımdı eşimde moralimi bozdu ama hiç takmadım yarın olur dedim yarın olmazsa ertesi gün olur dedim ve oldu

hep huzunlu ...benım kadar canın tatlı olamaz ben dr bıle gıdemem ..kokruyorum ama kokrularla yuzlesmen lazım bak ben bıle basardım ..ama sen hep yapamıycam dıyorsun tabı yapamazsın azcık yapıcm desen kendıen hıc guvenın yok..kızıyorum ama cokkkk...
bak ınan bana senle aynı syelerı hıssedersım acıycak dıye ıktıremezdım sonra dusundum ne kadar acırkı ne olucakkı acırsa bırakırırm ama dusundugun gıbı oyle bır acı yok sadece cesaret et azcık ...lutfen ınan kendıne basraıcam de

vaj içine de sürüyosunuz öyle mi?ohaoldumsmile anladım..bi de şu emla için bişi sorcam kullanmıcam da acaba ondan mı yandım o gün diye..dudaklara sürme diye bişi okudum az önce..ben bol bol sürmüştüm ondan mı acaba..e doktor da mukus tabksına gelmiştir ondandır demişti..e vaj.nın neresine sürülece ki daha???? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…