- 12 Nisan 2010
- 269
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.321
bu karamsarlığı üzerinden atmadığın sürece başaramazsın bu durum hiç kolay değil bende çok ii bliyorum ama artık pozitif düşünmelisin ve sen öğretmensin sen pozitif olmıcanda kim olacak kendini olmayacak diye şartlndırma olucak başarıcam diye şartlandır egzersizlerini aksatma serçe parmakla başla her akşam sadece yarım saatini ayır gül eğlen ufak tefek şeylerle kendini ödüllendir sevindir ne bileyim karamsarlığı üstünden atmak için bir şeyler yap gerçekten siz böyle karamsar konuştukça ben üzülüyorum her başardım yazandada kendi başarımdan çok seviniyorum heycanlanıyorum
sen değilmisin cesaretini toplayıp doktora giden benim jinekoljik muayene randevumu bile eşim aldı benden gizli alınca mecbur kaldım gittim muayeneye bile kendi isteğimle gitmedim ben okadar korkarken başardım sende diğer kızlarda başaracak hemen değil belki zamanla aşama aşama ama başarıcak ben başaramıcam ben kalıcam diye birşey yok nerdeyse bir aydır bu sitedeyim samimiyetinize inanarak söylüyorum lütfen bu karamsarlığı atalım artık üzerimizden
ya ben galiba vajnsmsta 1000 derece varsa 1000.ciyim..olmuyo işte serçe parmağımı dün biraz aldım ama ilk boğum o da..ufacık parmağın etrafında o kaslar işareti yaklaştıramıyorum bile...ben de bıktım kendimden ama bilmiyorum..........
sağolun zaten burdan okuduklarımla motive etmeye çalışıyorum kendimi...ya o serçe parm etrafında hiç boşluk olmuyo nasıl oraya iki üç parmk girer anlamıyorum....
ooooo supersın tebrık ederımmm..bıtmıs tabıykı artık sende basradın ıkıncıde daha cok ılerlıycek ve bı bakmısın hepsı olmus :hooray:
Ben Ankara' da Hera Kadın Sağlığı Kliniğine gittim. İnternetten de araştırabilirsiniz. Süleyman Bey bize %100 garanti vermişti ve en fazla 5-6 seansta sorunun çözüleceğini söylemişti. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyor diye tereddütlerim çok oldu başta, karar vermek de bayağı bi süre aldı ama biraz araştırma yapıp ona gitmeye karar verdim. Daha önce gittiğim bir jinekolog da bana parmak egzersizi önermişti ama ben yapamadım. Bir kere de Psikoloğa gittim. Sakinleştirici ilaç varmişti ama yan etkileri çok olduğu için ilaç kullanmak istemedim. Bir ay kullanıp bıraktım, ikinci defa da gitmedim.
Süleyman Bey jinekolog. Tedavisindeki asıl amaç aklımdaki yanlış bilgileri yok etmek oduğu için şimdi ilişkiye girmekle ilgili bir sıkıntım yok. 4 gün tedavim sürdü, 5. gün başardım. Dediğin gibi iş bizde bitiyo ama ben doktora gitmeden çözemezdim diye düşünüyorum. Zaten 4 yıldır da çözememiştim. :)
aysecikkk tebrikler canım...
arkadaşım sağol detaylar için bana orda bitkisel bi kaygnlştrcı verdiler onunla deniyodum..bebe yağı da alsam mı ki etkisi oluyo mu??
ayşecik tebrik ederım
hephüzünlü alıntı yaptığın arkadaşla aynı doktora gitmişiz. benim doktorum da aynıydı ve doktorun yaptırdıklarını yazıyorum burada elimden geldiğince..
tüh yazıları eflatun yapamamışımehehe
ağzına sağlık balım allah dualarımız kabul eder inşallah gönlümüze göre verir..sanal alemde hiç bir yerde görülmemiş bir dayanışma içerisindeyiz herkes birbirinin sevincine, kederine ortak oluyor bazen gülümseyerek bazende duygulanarak okuyor yazılanları biz birbirimize o kadar kenetlendikki rabbim bunun şahidi...elele verdik hep beraber aşacağız bunu
ben de sizin gibiydim..sorun bende diyordum ama cesaretle alakalıymış tamamen tedavi oldktan sonra bunu anladım. mesele tamamen rahatlamakta. ben doktora ilk gittiğimde bacaklarım titriyordu bilmiyorumkismile
benim size ilk tavsiyem ayna ve parmak insanı daha çok geriyor. ilk önce sırtüstü yatıp bacaklarınızı açın dizleriniz havadayken ve bacaklarınızı olabildiği kadar rahat bırakmaya çalışın. ilk etapta kaskatı oluyor çünkü. gerekirse bir saat o şekilde yatın. ve parmak biraz sıkıntılı çalışma bence. eğer siz de beim gibi zorlanıyorsanız doktor bir çbuk veriyor farklı boylarda onu kullanın. ben tedavi olalı ne kadar oldu, şimdi parmağımı almak gene gerer.
kısacası yattığınız yerde o bölgenizi yavaş yavaş alıştırarark yapın ki ilişkiye gireceğiniz zaman zorlanmayın. çünkü çoğu kişi alıştırmasnı yapıyor fakat ilişkide yattığınız için tekrar geriliyor.
haklısın ben de sevmiyorum çoğu zaman yazmamaya çalışyrm zaten ama...ya benim canım çok tatlı ya bak ac..falan hissetmedim ama hissetmekten korkuyorum çünkü kan aldırırken iğne vur.bile ağlıcak gibi olan biriyim..ah bi bitti geçti olsa ....
bana dr sadece vajinal kayganlaştırıcı olan gleit gelen önerdi ama ben buradaki arkadaşlardan bebe yağını falan okumuştum ikisinide aldım önce parmaklarıma ve vajinin içerilerine doğru bebe yağı sürüyorum (sürebildiğim kadar) sonra parmaklarıma jelden sürüyorum doktoruma bebe yağı kullandığımı söyledim eğer alerji falan yapmassa yani rahatsan kullan dedi sendede aynı şekilde herhangi bi yan etkisi olmazsa tabiki kullanabilirsin kaydirigubbakcemile3