- 14 Ekim 2007
- 78
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.081
korunun o nun ııcn elınızde olan bır sey bıraz dıkkat edersenız...prezarvatıf kullanın olmazsa..emla kremı nasıl kullanıcagını bılıyomuusn yanı bak az bırazcık parmagınla ıc kısmına yanı ne kadr ıelrı surersen o kadar ıyı bıraz bekle uyustugunu hıssedıceksın yanma oluyor ama cok degıl bekle gecıyo...ıslaklıkta cok onemlı kayganlastırıcı kullan sonra pe... gırmeye baslayınca nefesınle rahatlamaya calsı ve hafıf ıkın anlamazsın bıle olms bıtmıs ...ama korunmayı unutma sakınevet duydum ama hiç kullanmadım bu akşam onu alıp deniycem ama şu an en büyük korkum tekrar hamile kalmak onunu öncesinde bayağı aşama kaydetmiştik bıraz içeri girme olmuştu ne kadar çok netiçe sarfetmesede
cnm bnm çok sevndim nasıl bir duygu anne adayı olmak:) allah analı babalı büyütsün folik asite basla cnm, kan tahlili,idrar ve tansiyonunuda ölçtür hadi gözünaydın bebeklerimzn arasında ne kadr olck bnmki 2aylık oldu ,kac haftalık seninki son adet tarihine göre hesaplanıyor
zehracım nasip olursa galiba en büyük benim bebişim oluyo benimkisi 14 haftalık senle aramızda bir ay var sanırım. inş. hayırlısıyla kucağımızada alırız. Allah dileyen herkese aratmadan versin aminnn...
evet kolaylıkla bula bılrıısn emla krem dıye gecer ..etkııs 10 dakka falan suruyor on sevısmedne sonra pe.. dnemesınde sureceksın uyusunca yap..hangı pozısyonda rahatsan onda dene ve kasıldııgn anda beynınle savas yapıcam de basarıcam cok az kaldı acımıyor de ve asla acı yok ınan buna ..rahat ol ve bunca zamn yasadııgn olayı bu aksm abıtır ıhsallh dualrımız senınle yarın ıhsallh gzl haberler ver bızeçok teşekkür ederim söylediklerini bu gece mutlaka deniycem etkisi ne kadar sürüyor kremin ve tüm eczanelerde bulmam mümkünmü
ay cnm bnm dün geldim hemen yattım tansiyonum yine yerlerdydibebeğim çok iyi kalp atısını duyduk babasıyla yüzünü grdk çok tatlı acayip bir duygu ya,2ay sonra cinsiyetini öğrencz eşimle basladk kız-erkek tartısması:)))) hayırlısı olsunda allahım gönlüme göre versin.çok kusmaktn basım dönüyrmuş 1kg vermşm bulantıyı azaltıcı ilaç verdi işte.büyümş bebeğim cnm bnm ya ölürüm bn ona senağlamaduygulandım iyce
merhaba arkadaşlar herkes çok geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim.burdaki arkadaşların önerisi üzerine ayna ile bakmaya çalıştım.çok afedersiniz büyük ve küçük dudakları araladığımda idrar yaptığımız yerin altında çizgi gibi bir açıklık var ıkınınca açılıyor genişliyor benim gördüğüm yer kızlık zarımı oluyor?görünürd bir anormallik yok ama ilişki olmuyor?lütfen yardım edin bilgilerinizi paylaşın arkadaşlar.
Canım o gördüğün açıklık vajina girişin oluyor...
İlişkinin olmaması kızlıktan kaynaklanmıyor çünkü vajinismus psikolojik bir rahatsızlık...
Vajinismus olan kişinin anatomik bir bozukluğu yok, gerçekten herşey beyinde bitiyor...
Mesela egzersiz yaptığım zamanları düşünüyorum. Vajinadaki kasları kastığım zaman inanılmaz bir acı hissediyordum egzersiz yaparken. Ama serbest bıraktığında gerçekten hiçbir acı olmuyor...
O kasları kontrol altına almak gerek, en önemli şey bu...
canım tebrik ederim ne güzel bir haber:)kızlarr herkese güneydııınnnnnnnnn,,,,,dün gece itiberiyle ben de başardım artık,,,,,VAJıNıSMUSU YENDıMMMM,,,,,ÇOK MUTLUYUMMMM,,,,
derincim senden kan gelmişşmiydii ilk denemenizde,benden gelmediii
Yok canım benden de gelmedi...
Egzersiz yapınca zaten gelmiyormuş kan, dr söylemişti...
Umarım eşin sorun etmemiştir...
eşim sorun etmedi,esnek olabiliyo demişti o zaten,ama ben kendimi şartlandırmışım gelcek diye ondan heralde...
canım mumu kalınlaştırıp denediysen başarırsın ama olur da yapamazsan moralin bozulup seni olumsuz etkileyecekse biraz daha egzersiz yap derim.günaydın bu arada herkese ben mumu kalınlaştırdım denedim baya bi alabiliyorum eş parmagında zorlandım ne kadar tuhaf yav sona ilk parmagı aldım acaba deneme yapma zamanı geldimiki azcık dahamı devam etsem hüsrana ugramaktan korkuyorum
ESNEK OLMA İHTİMALİNİ DUYDUMDA EGZERSİDEN DOLAYI KAN GELMEME İHTİMALİNİ İLK DEFA DUYDUM AÇIKCASI..:uhm:
ESNEK OLMA İHTİMALİNİ DUYDUMDA EGZERSİDEN DOLAYI KAN GELMEME İHTİMALİNİ İLK DEFA DUYDUM AÇIKCASI..:uhm:
canım birde ben1 parmak 1 boğum yaptım sadece egzersiz,ona rağmen kan gelmedi,ama çok hafif ve yavaş bi şekilde oldu bizim ondan olabilir mi