Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet duydum ama hiç kullanmadım bu akşam onu alıp deniycem ama şu an en büyük korkum tekrar hamile kalmak onunu öncesinde bayağı aşama kaydetmiştik bıraz içeri girme olmuştu ne kadar çok netiçe sarfetmesede

korunun o nun ııcn elınızde olan bır sey bıraz dıkkat edersenız...prezarvatıf kullanın olmazsa..emla kremı nasıl kullanıcagını bılıyomuusn yanı bak az bırazcık parmagınla ıc kısmına yanı ne kadr ıelrı surersen o kadar ıyı bıraz bekle uyustugunu hıssedıceksın yanma oluyor ama cok degıl bekle gecıyo...ıslaklıkta cok onemlı kayganlastırıcı kullan sonra pe... gırmeye baslayınca nefesınle rahatlamaya calsı ve hafıf ıkın anlamazsın bıle olms bıtmıs ...ama korunmayı unutma sakın

çok teşekkür ederim söylediklerini bu gece mutlaka deniycem etkisi ne kadar sürüyor kremin ve tüm eczanelerde bulmam mümkünmü
evet kolaylıkla bula bılrıısn emla krem dıye gecer ..etkııs 10 dakka falan suruyor on sevısmedne sonra pe.. dnemesınde sureceksın uyusunca yap..hangı pozısyonda rahatsan onda dene ve kasıldııgn anda beynınle savas yapıcam de basarıcam cok az kaldı acımıyor de ve asla acı yok ınan buna ..rahat ol ve bunca zamn yasadııgn olayı bu aksm abıtır ıhsallh dualrımız senınle yarın ıhsallh gzl haberler ver bıze

ay bu bebiş senin tansiyonunla uğraşıyor bence :) teyzesi yer onu yer :)

merhaba arkadaşlar herkes çok geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim.burdaki arkadaşların önerisi üzerine ayna ile bakmaya çalıştım.çok afedersiniz büyük ve küçük dudakları araladığımda idrar yaptığımız yerin altında çizgi gibi bir açıklık var ıkınınca açılıyor genişliyor benim gördüğüm yer kızlık zarımı oluyor?görünürd bir anormallik yok ama ilişki olmuyor?lütfen yardım edin bilgilerinizi paylaşın arkadaşlar.

Canım o gördüğün açıklık vajina girişin oluyor...
İlişkinin olmaması kızlıktan kaynaklanmıyor çünkü vajinismus psikolojik bir rahatsızlık...
Vajinismus olan kişinin anatomik bir bozukluğu yok, gerçekten herşey beyinde bitiyor...
Mesela egzersiz yaptığım zamanları düşünüyorum. Vajinadaki kasları kastığım zaman inanılmaz bir acı hissediyordum egzersiz yaparken. Ama serbest bıraktığında gerçekten hiçbir acı olmuyor...
O kasları kontrol altına almak gerek, en önemli şey bu...

derincim senden kan gelmişşmiydii ilk denemenizde,benden gelmediii

Doktor tavsiyesi isteyen arkadaşlara,

Ben doktor tedavisi oluyorum hemde buradaki arkadaşların yazdıklarından faydalanıyorum. Henüz vajiyi yenmiş değilim ama şu ana kadar geçen zamanda dr dan memnunum istanbul da olan ve dr ile görüşmek isteyen arkadaşlar varsa gerekli bilgileri verebilirim.

* bana dr 4-8 seans arası vajinin çözüme ulaştığını söyledi (tabi kişiye göre değişebiliyor)
* bu hafta sonu 5, seansa gideceğim ver p....denemesine başlayacağız son seansım olacak Allah kısmet ederse hihoyyyt
* seans ücreti 150,00 tl.
* bu arada doktorum bayan kaydirigubbakcemile3 bu yüzden beni daha rahat anladığını düşünüyorum aklinialirimsmile

canım mumu kalınlaştırıp denediysen başarırsın ama olur da yapamazsan moralin bozulup seni olumsuz etkileyecekse biraz daha egzersiz yap derim.

ESNEK OLMA İHTİMALİNİ DUYDUMDA EGZERSİDEN DOLAYI KAN GELMEME İHTİMALİNİ İLK DEFA DUYDUM AÇIKCASI..:uhm:

Canım biliyorsun ki kızlık zarı zaten adet kanının geçebilmesi için deliktir...
Biz egzersiz yaparken parmak p.. kadar kalın olmadığı için zarı genişletiyoruz...
Dolayısıyla parmaktan daha kalın olan p.. de girdiğinde kan gelmiyor...
Dr'um söyledi ve kitapta da böyle yazıyor...
Egzersiz yapan çoğu kişinin kanaması olmadı dikkat ederseniz...
Ha bir de esnek kızlık zarı hikaye diyor doktorlar. Yani hikaye derken elbette esnek de olabiliyormuş ama bu çok çok az rastalanan bir durummuş, eşlerin arasını bozmamak için çok söylenirmiş ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…