Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım esneklik olayını duydum ama bende aylarca egzersiz yaptım tek parmak çift parmak mum felan yinede p..ste kan geldi o açıdan dedim

merhabalar..ben de doktor tedavisiyle aştım bu problemi ve dediğiniz gibi doktor seçimi çok zor. ben ankarada tedavi gördm ama gittiğim doktorun istanbulda da muayenehanesi varmış. sonradan öğrendim. isterseniz isim verebilirim. direk burda ism vermek istemedim reklam gibi olmasın dye. ama buradaki arkadaşların gayreti de bir doktor kadaar faydalı diye görüyorum..

sorma canım yaaa,tabi rahatladımm,,ama ben egzersiz 1 defa yaptım,bol vazelinle oldu bu iş aslında,inşlh sende bu durumdan kısa sürede kurtulursun...sen hangi aşamadaydın şuan...

Çok az egzersiz yapmışsın ama başardın sonunda süpersin:teytey: vajinismus kademe kademeymiş seninkisi en düşük seviye sanırımkaydirigubbakcemile3 bende p..s aşamasındayım şu anda regl dönemindeyim bitince denemeye devam:kedi: Sizlerin verdiği taktikler çok işe yarıyor Bahar başta olmak üzere hepinize teşekkürleralkisalkisalkis Bol bol dua edin bizde kurtulalım inşallah:Saruboceq:

Aaaa ilk defa kan gelen birini duyuyorum ben de egzersiz yaptığı halde...

valla geldi yani :uhm:

bana doktorum hiç demedi egzersizden dolayı gelir gelmez diye esneklik olabilir demişti ama baktığında benim zarım öle çok çok esnek bişi değildi yani normaldi

ama ilk denemede kan geldi yani canım

inşlh canım regli tam olarak bitsin hemen dene çünkü,regli bitince daha istekli olunuyo ,,,

ben sana inanıyorum sen de inandığın sürece en kısa zamanda kurtulacaksın

ben de çok egzersiz yaptım sonra ilişkiye girdik..bende de kanama olmadı.biz muhtemelen yavaş yavaş esneterek açtık orayı

ben sana inanıyorum sen de inandığın sürece en kısa zamanda kurtulacaksın

Çok sağolun destekleriniz için özelden msjını aldım sağol.İnanmak çok önemli ama bazen kendimi kaybedebiliyorum mesela dün akşam çok kötüydüm kafamda kurdum kurdum ve patladım hiç böyle olmamıştım ağlama krizine girdim eşimide üzdümboshayallersmile Bu sıkıntıdan kurtarsın RABBİM hepimizi...

canım sen çok pozitif bir insansın hep olumlu düşünüyorsun bu konuda da öyle ol lütfen.burdaki herkes sana inanıyor başaracağına eminiz lütfen kendini tedirgin etme inaırsan yaparsın inanmazsan olmaz olumlu düşüncelerini kaybetme nolur.

amin canım inşallah en kısa zamanda kurtulursun.ağlama krizleri hepimizde var o zaten vajinin sonucu doğal benim de ağlamadan 1 günüm bile geçmezdi.yakın bi zamanda bitecek inşallah biraz sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…