-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.101
kızlarr herkese güneydııınnnnnnnnn,,,,,dün gece itiberiyle ben de başardım artık,,,,,VAJİNİSMUSU YENDİMMMM,,,,,ÇOK MUTLUYUMMMM,,,,
Canım biliyorsun ki kızlık zarı zaten adet kanının geçebilmesi için deliktir...
Biz egzersiz yaparken parmak p.. kadar kalın olmadığı için zarı genişletiyoruz...
Dolayısıyla parmaktan daha kalın olan p.. de girdiğinde kan gelmiyor...
Dr'um söyledi ve kitapta da böyle yazıyor...
Egzersiz yapan çoğu kişinin kanaması olmadı dikkat ederseniz...
Ha bir de esnek kızlık zarı hikaye diyor doktorlar. Yani hikaye derken elbette esnek de olabiliyormuş ama bu çok çok az rastalanan bir durummuş, eşlerin arasını bozmamak için çok söylenirmiş ama...
tebrikler kad_er..kabus bitti..
mrh.arkadaşlar vaj.ilgili yazıları yeni okuyorum uzun zamandır bu sorunla yaşıyorum bide kazaya kurban bir çocuk sahibi oldum.sezeryanla dünyaya geldi yavrum.bütün hamileliğim boyunca jinekolojik muayne olamadım ve sürekli kanamam vardı sorunu dr.anlayamayınca 4 ayı yatarak geçirmek zorunda kaldım çok zor bi süreçti.neyse size tavsiyem sakın bu sorunu aşmadan hamile kalmayın.piskoloğa gittim yine çözemedik.sürekli bu şekilde yaşıycam herhalde.kocamdan çok soğdum oda haliyle benden artık hiç denemiyoruz bile.uzun zamandır bu sorun hayatımda hiç yokmuş gibi davranıyorum ama galiba evliliğimi kurtarmak için artık tekrar başlamam lağzım.artık birşeyler değişmeli.bu sefer kararlıyım iyi bir dr.gidicem ve sizinde yardımlarınızı bekliyorum.
canımben 3 kere aldım hepsini de doktora yazdırdım karşılıyor...Malesef ssk emla'yı karşılamıyor canım...
canım esneklik olayını duydum ama bende aylarca egzersiz yaptım tek parmak çift parmak mum felan yinede p..ste kan geldi o açıdan dedim
canımben 3 kere aldım hepsini de doktora yazdırdım karşılıyor...
sorma canım yaaa,tabi rahatladımm,,ama ben egzersiz 1 defa yaptım,bol vazelinle oldu bu iş aslında,inşlh sende bu durumdan kısa sürede kurtulursun...sen hangi aşamadaydın şuan...
Aaaa ilk defa kan gelen birini duyuyorum ben de egzersiz yaptığı halde...
Çok az egzersiz yapmışsın ama başardın sonunda süpersin:teytey: vajinismus kademe kademeymiş seninkisi en düşük seviye sanırımkaydirigubbakcemile3 bende p..s aşamasındayım şu anda regl dönemindeyim bitince denemeye devam:kedi: Sizlerin verdiği taktikler çok işe yarıyor Bahar başta olmak üzere hepinize teşekkürleralkisalkisalkis Bol bol dua edin bizde kurtulalım inşallah:Saruboceq:
en son 2 ay önce aldımAma ne zaman aldın canım?
Yeni çıkan yasaya göre karşılamadığı için dr bana yazmadı...
ben sana inanıyorum sen de inandığın sürece en kısa zamanda kurtulacaksınÇok az egzersiz yapmışsın ama başardın sonunda süpersin:teytey: vajinismus kademe kademeymiş seninkisi en düşük seviye sanırımkaydirigubbakcemile3 bende p..s aşamasındayım şu anda regl dönemindeyim bitince denemeye devam:kedi: Sizlerin verdiği taktikler çok işe yarıyor Bahar başta olmak üzere hepinize teşekkürleralkisalkisalkis Bol bol dua edin bizde kurtulalım inşallah:Saruboceq:
inşlh canım regli tam olarak bitsin hemen dene çünkü,regli bitince daha istekli olunuyo ,,,
Canım biliyorsun ki kızlık zarı zaten adet kanının geçebilmesi için deliktir...
Biz egzersiz yaparken parmak p.. kadar kalın olmadığı için zarı genişletiyoruz...
Dolayısıyla parmaktan daha kalın olan p.. de girdiğinde kan gelmiyor...
Dr'um söyledi ve kitapta da böyle yazıyor...
Egzersiz yapan çoğu kişinin kanaması olmadı dikkat ederseniz...
Ha bir de esnek kızlık zarı hikaye diyor doktorlar. Yani hikaye derken elbette esnek de olabiliyormuş ama bu çok çok az rastalanan bir durummuş, eşlerin arasını bozmamak için çok söylenirmiş ama...
ben sana inanıyorum sen de inandığın sürece en kısa zamanda kurtulacaksın
canım sen çok pozitif bir insansın hep olumlu düşünüyorsun bu konuda da öyle ol lütfen.burdaki herkes sana inanıyor başaracağına eminiz lütfen kendini tedirgin etme inaırsan yaparsın inanmazsan olmaz olumlu düşüncelerini kaybetme nolur.tünaydın canım hihoyyyt maşallah sen mumu yapabiliyorsun kaydirigubbakcemile3 ben eş parnağında ilk 6-7 seferde hiç zorlanmadım şaşırdım açıkcası ilk defa yabancı bir cisim denedim ve beklentimin çok çok üstünde rahattım ama dün akşam tedirgindim çünkü bilinç altıma bi dünya şey yüklemiştim yersiz yereben biraz daha denemeyi düşünüyorum eş parmağı aşamalarını ama bi yöndende bi denesemmi p...s diye düşünmüyo değilim zemuszemusc.tesi ye kadar bi yere gitmesse eşim dr la paylaşıcam dün geceki durumu bakalım ne diyecek deneyin dermi bilmiyorum hihoyyyt
en son 2 ay önce aldım
amin canım inşallah en kısa zamanda kurtulursun.ağlama krizleri hepimizde var o zaten vajinin sonucu doğal benim de ağlamadan 1 günüm bile geçmezdi.yakın bi zamanda bitecek inşallah biraz sabret.Çok sağolun destekleriniz için özelden msjını aldım sağol.İnanmak çok önemli ama bazen kendimi kaybedebiliyorum mesela dün akşam çok kötüydüm kafamda kurdum kurdum ve patladım hiç böyle olmamıştım ağlama krizine girdim eşimide üzdümboshayallersmile Bu sıkıntıdan kurtarsın RABBİM hepimizi...
enteresan benim eşim doktor kendi elleri ile yazdı reçeteyi neyse akşam bi soruyum:)Ben de geçen ay gittim dr'a yeni çıkan yasaya göre karşılamıyor malesef dedi...
enteresan benim eşim doktor kendi elleri ile yazdı reçeteyi neyse akşam bi soruyum:)