Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa kolay kolay strese giren biri değilim ama hemen olsun diye kendime baskı yapıyorum sanırım birde eşim şehir dışına çıkmak zorunda kalacak henüz netleşmedi ama olursa ilk defa ayrı kalacağız...emla hiç kullanmadım kaydirigubbakcemile3 ama mecbur kalırsam kullanmayı düşünüyorum en sona bıraktım onu...dün akşam eş parmağında inanılmaz tedirgindim sanki ilk defa yapıyor gibiydim girmesini bi şekilde hallettim ama çıkarırken ilk defa bu kadar tuhaf oldum guclubacismile

gordunmu bak beynını nasıl yendın pe... bu kadar klay olucak buna ınan hıc zor degıl tebrık edıyorum senı aynı kendımı goruyorum bend esne gıbıydım yanı hadı brı bogum oldu yeter bugun hıcdemedım hep daha fazla ılerlemek ıstedım

tebrikk eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorummm,ben bu siteye 1 hafta önce üye oldum ,sizden aldığım cesaretle başardım tabiikii,,sizlerin söylediği gibi parmak egzersizleriyle başladım,,,ama 1 parmak 1 boğum yapabildimm ancak,,,gerisini yapamam diye düşünürken,,dün gece eşimle denemek istedik,ben yatağın en uç kısmına geldim ve belime yastık koydum,şimdiye kadar denemediğim bi pozisyondu,emla krem filan sürmedim hiçç,,,sadecce eşim kendine vazelin,,bende tabii sürdüümm,,yavaş yavaş kayıverdi zaten hiç anlamadım,,ben tir tir titrerken eşim beni sakinleştirdi,bak oldu dedi,bitti,hepsi buymuşşş,ama kan filan gelmedi hiçç,,

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Venüsten
4- Cara
5- Fimu
6- Crescent84
7- Ela _emre
8- Nehir_0685
9- Bembeyazev
10- Yaseminimm
11- Smooty
12- Krizantem78
13- Zerr
14- Mmerviss
15- Hayrunemin
16- Tobeornottobe
17- Hayat_acil
18- Mızmız
19- Hephuzunlu
20- Aysecikkk

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:

yahuuuuu herkes bir anda yeniyo bir anda hamiş kalıyo nüfus patlaması yaşıcaz bu gidişle kaydirigubbakcemile3

VenÜstencİĞİm benİm İsmİmİ de artık lİsteden Çİzebİlİrsİİİnnnn.....

tebrikler bebişimmmmmm kaydirigubbakcemile3canım sen dahaaa yeni yazılmıştın listeye hangi arada nasıl yaptın aaaa şaşırdım ben guinness ve ela emreden bekliyodum hihoyyyt aşamalarını anlat bize çok merak ettim...taze gelinimiz sensin artık...darısı bizlere...

Mavi takım hızla çoğalmaya başladı, kırmızıları geçecek nerdeyse. maşallah hepimize:))

çok saol canımm ya,,inşlah sende aşacaksın kısa zamanda,,,valla bende anlmadım,,bi anda olduu,öyle şartlandırmamak gerekiyo galiba,,,şu gün yapalım,bugün yapalım diyee...bi önceki metinde anlattıım aslında,,şimdiye kadar olmadığım bi pozisyonla denedik,,diğerleriyle yapamadım benn,,ben üsteyken kayıveriyodu,alttayken çok canım acicak gibi geldi,,,tavsiyemmm bu pozisyonn venüscümm,vazeliin zaten kaydırdı hiç anlamadım,,,sadece ilk içeri girdirirken biraz titredim,,ama o olunca kendiliğinden ilerledi:teytey:

kızlarr herkese güneydııınnnnnnnnn,,,,,dün gece itiberiyle ben de başardım artık,,,,,VAJİNİSMUSU YENDİMMMM,,,,,ÇOK MUTLUYUMMMM,,,,

Günaydın kızlar

Ka_derciğim tebrik ederim.Oyyyy:enbuyukkk::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance::dance: maşallah kızlar yaaa ne kadar güzel haberler bunlar...

KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM BİAR ANDA OLMALI BÖLE ŞEYLER BEN BİLE YENELİ NE KADAR OLDU EŞİME BAZEN DİYORUM HADİ HADİ DİYE ÖLE ŞARTLANDIRINCA ZOR OLUYO

VENÜZ BAK SENDE DUY CANIM HAZIR EŞİNLE EGZERSİZ YAPIYOSUN ÖLE 1 MAYISI BEKLEME İÇŞİ BAYRAMI GİBİ YAPIVER BİR ANDA OLSUN BİTSİN kaydirigubbakcemile2 ŞARTLANDIRMA KENDİNİ HEP BİŞİ ÇIKIYO YADA OLMUYO SONRA HÜSRANA UĞRAMA CANIMCIM YAA

maşallah vallahi kadınların azmi erkeklerinkiyle kıyaslanamaz sanırım:))
vajiyi başarıp hamileliğe geçenler süpersiniz:)
inşallah darısı da benim başıma. biz de 3 aydır deniyoruz ama hala beklemedeyiz malesef
doktor vaji. tedavisinden sonra 3 ay korunun düzene girsin bu durum demşti. hamilelik sıkıntılı olur da ilişki olmazsa tekrar soğurum diye. fakat 3 ay bitti, 3 aydır da korunmuyoruz ama bizim bebek nazlanıyor sanırım.. hayırlısı ne diyelim, eşimin dediği gibi bizim her işimiz biraz sakin ilerliyor:))

İşte ben şartlandırdım kendimi kaydirigubbakcemile3 ama toparlanacam olsunda ne zaman olduğunun çok önemi yok belkide eşimin şehir dışına çıkması iyi bişey olur özleriz birbirimizi herşeyde bi hayır vardır demişler...ben 2-3 aydır egzersizlere başladım başlayalı yani hiç p...s denemesi yapmadık ama şimdi sen 1 parmaktan sonra denedin ve oldu demekki kendini rahat bırakınca olabiliyor saol bebişim birden şimşekler çaktı bende cesaretlendim hihoyyytne kadar kendinden emin olsanda o anda cesaret şart demekki naniknanik çünkü parmağı sokabilmek bile hep cesaretimizi toplayıp deneme sonucunda başarılı oldu....tekrar tebrikler en kötü günün böyle olsun yawrum...

sen nasıl yendin derincim anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…