- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.021
VenÜstencİĞİm benİm İsmİmİ de artık lİsteden Çİzebİlİrsİİİnnnn.....
strese girdin sanırım. Rahat ol canım ya 1 mayıs olmaz 2 mayıs olur, bi kaç gün sonra olur, sonuna geldin artık sen .. Çok az kaldı inanıyorum.
Sen emla krem kullanıomuydun, onla yaptım koca mumu ertesi gün yani dün akşam emlasız da oldu bi kere yapınca inanılmaz rahatladım sanki hep yapabilirmişim gibi gelio şu an.
gordunmu bak beynını nasıl yendın pe... bu kadar klay olucak buna ınan hıc zor degıl tebrık edıyorum senı aynı kendımı goruyorum bend esne gıbıydım yanı hadı brı bogum oldu yeter bugun hıcdemedım hep daha fazla ılerlemek ıstedımgünaydın baharcım nasılsın bu sabah?
dün akşam mumu kalınlaştıramadım ama emlasız aldım azıcık heyecandan başka hiç fark yoktu.
gleit gelen muhteşem bi kremmiş yeni anlıyorum faydasını sırf orası için üretilmiş bebe yağıyla o kadar kolay yapamıyorum.
superrr yaaaa tebrık edıyorum ne kadra gzl bır gun ...nasıl oldu ...alkisalkisalkis:hooray:VenÜstencİĞİm benİm İsmİmİ de artık lİsteden Çİzebİlİrsİİİnnnn.....
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Guinnes
3- Venüsten
4- Cara
5- Fimu
6- Crescent84
7- Ela _emre
8- Nehir_0685
9- Bembeyazev
10- Yaseminimm
11- Smooty
12- Krizantem78
13- Zerr
14- Mmerviss
15- Hayrunemin
16- Tobeornottobe
17- Hayat_acil
18- Mızmız
19- Hephuzunlu
20- Aysecikkk
Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1-Derin (06/04/2010) :hooray:
2-Besen (06/04/2010) :hooray:
3-Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray:
6-Ayumut (...............) :hooray:
7-Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8-Munisse (27/04/2010) :hooray:
9-Kad_er (29/04/2010) :hooray:
VenÜstencİĞİm benİm İsmİmİ de artık lİsteden Çİzebİlİrsİİİnnnn.....
yahuuuuu herkes bir anda yeniyo bir anda hamiş kalıyonüfus patlaması yaşıcaz bu gidişle kaydirigubbakcemile3
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Guinnes
3- Venüsten
4- Cara
5- Fimu
6- Crescent84
7- Ela _emre
8- Nehir_0685
9- Bembeyazev
10- Yaseminimm
11- Smooty
12- Krizantem78
13- Zerr
14- Mmerviss
15- Hayrunemin
16- Tobeornottobe
17- Hayat_acil
18- Mızmız
19- Hephuzunlu
20- Aysecikkk
Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1-Derin (06/04/2010) :hooray:
2-Besen (06/04/2010) :hooray:
3-Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray:
6-Ayumut (...............) :hooray:
7-Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8-Munisse (27/04/2010) :hooray:
9-Kad_er (29/04/2010) :hooray:
annem hep der 2 kişi oldumu 3 kişi olmak kolay diye :kedi:Allah önce vajiden kurtarsın bizi inşallah bebişde olacak...ilk önceliğimiz bahar hihoyyyt
tebrikler bebişimmmmmm kaydirigubbakcemile3canım sen dahaaa yeni yazılmıştın listeye hangi arada nasıl yaptın aaaa şaşırdım ben guinness ve ela emreden bekliyodum hihoyyyt aşamalarını anlat bize çok merak ettim...taze gelinimiz sensin artık...darısı bizlere...
kızlarr herkese güneydııınnnnnnnnn,,,,,dün gece itiberiyle ben de başardım artık,,,,,VAJİNİSMUSU YENDİMMMM,,,,,ÇOK MUTLUYUMMMM,,,,
çok saol canımm ya,,inşlah sende aşacaksın kısa zamanda,,,valla bende anlmadım,,bi anda olduu,öyle şartlandırmamak gerekiyo galiba,,,şu gün yapalım,bugün yapalım diyee...bi önceki metinde anlattıım aslında,,şimdiye kadar olmadığım bi pozisyonla denedik,,diğerleriyle yapamadım benn,,ben üsteyken kayıveriyodu,alttayken çok canım acicak gibi geldi,,,tavsiyemmm bu pozisyonn venüscümm,vazeliin zaten kaydırdı hiç anlamadım,,,sadece ilk içeri girdirirken biraz titredim,,ama o olunca kendiliğinden ilerledi:teytey:
çok saol canımm ya,,inşlah sende aşacaksın kısa zamanda,,,valla bende anlmadım,,bi anda olduu,öyle şartlandırmamak gerekiyo galiba,,,şu gün yapalım,bugün yapalım diyee...bi önceki metinde anlattıım aslında,,şimdiye kadar olmadığım bi pozisyonla denedik,,diğerleriyle yapamadım benn,,ben üsteyken kayıveriyodu,alttayken çok canım acicak gibi geldi,,,tavsiyemmm bu pozisyonn venüscümm,vazeliin zaten kaydırdı hiç anlamadım,,,sadece ilk içeri girdirirken biraz titredim,,ama o olunca kendiliğinden ilerledi:teytey:
yenme konusundada ilk önceliğimiz sensin ama :hooray:
inşallah en kısa zamanda şu illetten kurtulursunuz..
Merhabalar kızlar evlendikten sonra ilk altı ayımı bende bu sebeple haba ettim çok kötü kabus gibi günler geçirdim başardıktan sonra gerçekten bunun sadece beyinde yer alan korkunun sebep olduğunu anladım gerçekten korkulacak hiçbirşey yok gerçekten yapacağınıza inanın ve başaracağınızı düşünün sonucunun güzel olduğunu göreceksiniz. eşinizle dahada iyi vakit geçireceğinizi hayal edin bu bile cesaret verecektir. bu dertte olan herkese acil şifalar diliyorum inşallah tez vakitte kurtulursunuz.