Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı bızde sız gıbyız 3 aydır tık yok..bızımkıde nazlı cok ..napalım kısmet beklıyoruz bakalım

saol canım,,işte bu cesaret le oluyo inan,,,ben dün gece için küçük bi egzersiz yaparız diye düşünmüştüm ama eşim beni çok rahatlattı allah razı olsun ondan,,tamamen kontrollü oldu,,,ben derin nefes aldım,,,eşim hafif yerleştirdi,böyle devam etti,başı girince sonu geliyo zatenn,,bakalım ikinci de napıcam,,biraz titriyorum açıkçasıalkisalkisalkis

Günaydın kızlar

Ka_derciğim tebrik ederim.Oyyyy:enbuyukkk::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance::dance: maşallah kızlar yaaa ne kadar güzel haberler bunlar...

saol rabiacımm,,en kısa zamanda duyarız sizinde başarınızı,,,inşlh,,dualarımız sizlerle olacak:sm_cool:

hosgeldın aramıza...ıhsalhh bııtcek artık zaten bak karraını vermııssn o zman hemen egzersızlere baslayalım kaydirigubbakcemile

hoşbulduk.çok çok çektim ben bundan.halada çkriyorum.tamamen vazgeçmiştim artık.aşılama yaptırdım tüp bebk yaptırdım olmadı.normal doğumla belki kurtulurum dedim ama hamile kalamdım.kendimde dokunamıyorum.çok kasılıyorum.kaç kez tedavi gördüm olmadı.çok ilaç verdiler dengem bozuldu.bakalım inşallah sizin desteğinizle kendim yenicem.

Masalelif hoşgeldin, iyi ki geldin canım. Ben bir ay önce yazmaya başladım, inanılmaz yol katettim. çok mızmızlandım kahrımı çektiler sağolsun arkadaşlar.. baharcım çok yardımcı oldu sana da olacaktır eminim.

artık butun bu olumsuzlukları gerıde bırakıcaksın burdakı cogu bayan sendne daha kotu durumdayken basardı ıstersen eger cok kısa zmanda yenebılrısın onemlı olan gercekten ıstemek ınanmak ılk yapman gereken aynayla ıncelemek ne kadar kotu olsand aonemlı olan nokta ustune gıt ..tamam deyıp vazgecme belkı ılk zman her asama senı cok zorluycak..ama basarıcaksın ..aynayla ıncele ılk gun sonra dokunmaya calsı kasıldıgın yerde nefes le kendını rahatlat devamet...ıhsallhh en kısa zamnla yenıceksın ..

send eartık ılerledın asamaları anlat arkadaslara ..yardımcı ol...sen cok azımlısın ıhsallh butun kızlar sen gııb azımlı olur....

günaydın bu arada herkese ben mumu kalınlaştırdım denedim baya bi alabiliyorum eş parmagında zorlandım ne kadar tuhaf yav sona ilk parmagı aldım acaba deneme yapma zamanı geldimiki azcık dahamı devam etsem hüsrana ugramaktan korkuyorum

es parmagını hıc yapamadım ben ((
kendını ne zman hazır hıssedersen yanı ne zamn tamam artık bıtı bu olay dedııgn zamn dene galıba hala hazır gıbı degılsın...

Merhaba, ben de 4 sene eşimle hiç ilişkiye giremedim. 1 ay önce doktora giderek 4 günde aştım bu sorunu. Kadınlar klübüne daha önce üye olmuştum ama hiç yorum yazmamıştım. Vajinusmusla ilgili yazılarınızı da yeni görüyorum. Tüm mesajarı okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla burda herkes birbirini oldukça tanır olmuş :)
Ben ilk başlarda kendim yenmeye çalışmıştım bu sorunu ama olmadı. Hep bir ertleme sürecine girdim. Şimdi düşünüyorum da gerçekten boşuna 4 sene gitmiş ama doktora gitmeden de yenemezmişim. Çünkü bir doktor tarafından beynimdeki düşüncelerin değiştirilmesi gerekiyormuş :) Çözümü aramakta geç kalmışım ben. Burda dikkatimi çeken bir şey oldu, doktora giden arkadaşlar var ama nereye gittiklerini, hangi doktora gittiklerini paylaşmamışlar(gördüğüm kadarıyla). Benim buraya mesaj yazmak istememdeki en büyük neden doktorumu buradan paylaşıp bu sorunla uğraşan, çözüm arayan bayanlara bir yol göstermek. Acaba bu forumda klinik / doktor ismi vermek yasak mı? Ben doktor araştırması yaparken güven konusunda çok endişelerim olmuştu, forumlarda hep bir tavsiye aramıştım ama bulamamıştım. Bu yüzden eğer bu sorunu aşarsam kesinlikle doktorumla ilgili tavsiyede bulunucam diye söz vermiştim kendime. Şimdi bunu yapıp birilerine yardımcı olmak istiyorum. Boşuna hayatı kendilerine zorlaştırmalarını istemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ben doktorumu gerçekten paylaşmak istiyorum. Benim 4 senelik sorunumu 4 günde çok kolay bir şekilde çözdü.
Ayrıca vejinusumu aşan arakadaşları ve bebek bekleyenleri çok içten tebrik ediyorum. Umarım bebek sevincini kısa sürede ben de yaşarım. Bunu da sizlerle paylaşmak isterim.

kızlarr herkese güneydııınnnnnnnnn,,,,,dün gece itiberiyle ben de başardım artık,,,,,VAJİNİSMUSU YENDİMMMM,,,,,ÇOK MUTLUYUMMMM,,,,

Tebrikler canımalkisalkisalkis yazını okuyunca inan kendim yapmış gibi sevindim ne güzel.Bir gün bizlerde yazarız diye daha bir umutlanıyorum.İyiki varsınız hepinizolumunekankayizsmile Yazdıklarını okudum pozisyon olarak bir kişi daha bu şekilde başarmıştı denemekde fayda var:kedi: Güzel günler seni bekliyor kimbilir nasıl hafiflemişsindir...

sorma canım yaaa,tabi rahatladımm,,ama ben egzersiz 1 defa yaptım,bol vazelinle oldu bu iş aslında,inşlh sende bu durumdan kısa sürede kurtulursun...sen hangi aşamadaydın şuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…