Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler arkadasim ins bir daha boyle bir dert yasamazsin..benzer bisey dedigin dilatorle calismissin sanirim..kac boy dilatorle calistin ogrenebilirmiyim..yani bnm nette gordugum kadariyla kucukten buyuge dogru genisleyen 4 boyutu var dilatorlerin..en buyugu zaten penis boyutundadir sanirim ..yalniz anlayamadigim nasil oluyorda 3 gunde cozulebiliyor???cozebiliyorsunuz??ne yapiyosunuz?? mesela ilk olarak nasil basliyor tedavi..nefes mi kegel mi var ilk etapta..yoksa direk bu dilatorlermi denemeye basliyosunuz??biraz bu kisimlarindan bahsederseniz daha yardimci olursnuz diye dusunuyorum..tekrar tebrikler..

Tebriklerrrrrrrrrrr Munisse.Gozun Aydin..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:

kızlaaaaaaaaaarrr günaydın

ayy sabah sabah ne güzel bir haber bu yaaaaa

sıra sıra yeniyoruz sıra sıra bebişler oluyo aralarında az fark var süper bişi

çok sevindim duyun allah analı babalı büyütsün..

Hayat acil günaydın. Arkadaşlar mumu ya da parmağı soktuktan sonra popo yönüne demek istemişler ben aşağılarda bi yerlere zorla sokmaya çalışmışım. bu sefer yukarıda(yukarı dediysem de bi milim falan yukarıda) ıkınıp ittim mumu girdi. ittikçe kaydı hani diolar ya yapanlar cuuuup die aynen öyle:) Emla krem sürmüştüm. Dün akşam emlasız yaptım sırf meraktan oldu yine. Demek emla bana mumu itebilme cesareti vermiş.
Bi kere emlayla yapabilince gerisi geliomuş..

merhaba..evet ben 3 boyuyla çalıştım. dktor önce vajinal muayene yapıp vajinismusunuzun derecesine bakıyor. en yoğun olanını bir haftada bitiriyor. benimki 3. dereceymiş öyle söyledi doktor. valla ben de anlamadım bu kadar çabuk bitmesini. çünkü çok yazı okudum netten ve doktora gidenlerin çoğu hüsranla dönüyorlardı. çok şükür ki ben ilk gittiğim doktorda hallettim meseleyi. doktor muayeneden sonra aynayla size vajinayı gösteriyor. önce kafadaki yanlış bilinenleri silmek için. bu arada itiraf etmek gerek ki bu aşama biraz sıkıntılı çünkü evde yaptığınız denemeleri doktorla yapıyorsunuz. ilk başta insan biraz sıkılıyor. sonra doktor ilk dilatörü denedi. ben farketmedim bile, ki evde parmak çalışmıştım daha önceden ve korkudan kesnlikle tek parmak bile olmuyordu. daha sonra yaklaşık 1 -1buçuk saat kadar deneme çalışması yaptırıyor. hatta isterseniz eşinizle alıyor odaya kendisi yaptıktan sonra sizi yalnız bırakıyor.
ve daha sonraki 3 seansta da daha büyükleriyle çalıştık. 3 gün tamamdı. toplamda 5 seansı biz blok çalışarak 3 seansta bitirdik ve şehir dışından geldiğimiz için cuma-c.tsi-pazar üst üste 3 günde gittik ve bitti. en fazla 1 haftada bitiyor zaten dedi.
tedavi bitince çok kızdım kendime bu kadar basit miymiş diye?? burada yaan arkadaşları okuyorum, çalışmak, denemek, cesaret çok önemli. ben buradaki arkadaşlar gibi cesaretli değildim malesef. evde yapamıyordum. hep kaçıyordum. yoksa tamamen buradaki arkadaşların metodlarıyla paralel zaten bizimki de...
eğer sormak istediğiniz bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım seve seve..

canım benım ınan cok sevındım boyle hamıley haberı alınca sankıbenım bebgım gelıyomus gııb duygulanıyourm ..dua ıcın tesekur ederım rabbım saglıkla almanı nasıp etsın bebıısnıııalkisalkisalkis

kızlar merhaba.bişey somak istiyorum.bu emla kremi ssk karşılıyormu.sağlık ocaağından yazdırabilirmiyim.bende vajinusmus hastasıyım. 4ay sonra 5yıl bitecek evleneli.kendim çözmek istiyorum artık.
hosgeldın aramıza...ıhsalhh bııtcek artık zaten bak karraını vermııssn o zman hemen egzersızlere baslayalım kaydirigubbakcemile

günaydın baharcım nasılsın bu sabah?
dün akşam mumu kalınlaştıramadım ama emlasız aldım azıcık heyecandan başka hiç fark yoktu.
gleit gelen muhteşem bi kremmiş yeni anlıyorum faydasını sırf orası için üretilmiş bebe yağıyla o kadar kolay yapamıyorum.

cnm bnm çok sevndim nasıl bir duygu anne adayı olmak:) allah analı babalı büyütsün folik asite basla cnm, kan tahlili,idrar ve tansiyonunuda ölçtür hadi gözünaydın bebeklerimzn arasında ne kadr olck bnmki 2aylık oldu ,kac haftalık seninki son adet tarihine göre hesaplanıyor

zehraaaaaa nerdesın yaaaa saat kac oldu ama ....

ay cnm bnm dün geldim hemen yattım tansiyonum yine yerlerdydi bebeğim çok iyi kalp atısını duyduk babasıyla yüzünü grdk çok tatlıacayip bir duygu ya,2ay sonra cinsiyetini öğrencz eşimle basladk kız-erkek tartısması:)))) hayırlısı olsunda allahım gönlüme göre versin.çok kusmaktn basım dönüyrmuş 1kg vermşm bulantıyı azaltıcı ilaç verdi işte.büyümş bebeğim cnm bnm ya ölürüm bn onasenağlamaduygulandım iyce

Ay ne kadar mızmızlanıodum da kızıodun bana venüs. bi anda bu kadar ilerleyeceğime ölsem inanmazdım. Çok şükür..
Haftasonu bitecek inşallah..

canım benim bak isteyince nasıl oluyomuş kaydirigubbakcemile3 başladıktan sonra gerisi geliyor balım önceleri parmak düşüncesi bile ne kadar iticiydi artık ezberledik hihoyyytbende bu hafta sonu denemeyi hayal ediyorum ama çok zor gibi dün akşma öyle kafaya taktımki egzersizleri çok zor yaptım 1 mayısa şartlandırmıştım kendimi...

bu arada günaydın a.s.

daha beteri ye ekşiyi çıkar ayseyi dye:)) dogur yne iyi olmuş:)))) hersey yolunda cnm çok şükür 8+4haftalık oldu bebşm.boyuda büyümüşkaydirigubbakcemile3

strese girdin sanırım. Rahat ol canım ya 1 mayıs olmaz 2 mayıs olur, bi kaç gün sonra olur, sonuna geldin artık sen .. Çok az kaldı inanıyorum.
Sen emla krem kullanıomuydun, onla yaptım koca mumu ertesi gün yani dün akşam emlasız da oldu bi kere yapınca inanılmaz rahatladım sanki hep yapabilirmişim gibi gelio şu an.

kndini şartlandırma cnm stres yaparsın,egzersz yapıyormuş gbi p...si dene su tarihte yenecem dye zorlama kndini hüsran olablr.1mayıs bnm dogum gnüm yenersen beraber kutlarızkaydirigubbakcemile3sen ynede ne zmn rahat olursan o zmn yap fazla orgazm olmaki biriksn daha atesli olur kasılmassın

kızlarr herkese güneydııınnnnnnnnn,,,,,dün gece itiberiyle ben de başardım artık,,,,,VAJıNıSMUSU YENDıMMMM,,,,,ÇOK MUTLUYUMMMM,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…