- 27 Kasım 2009
- 379
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.001
bu belayı ben de biliyorum maalesef evlendikten sonra 4 ay yapamadık.her gün stres her gün moral bozukluğu, psikolıojim bozuldu. insanlar yıllarca nasıl bekliyor bu şekilde bilmiyorum. ben de internetten araştırıp parmakla çalışmaya çalıştım ama olmadı kend kendime fiziksel bir problem var kesin dedim saçma sapan kurmaya başladım:)
sonra ankarada bir doktora gittim. 3. günde halloldu problemimiz çok şükür ve sonunda inanamadım kendime, şapşallığıma:) siz de mumla deniyorsunuz sanırım bana da doktor o tarz bir nesne verdi onla çalıştık 3 gün. fakat tavsiyem bepanten krem kullanın hiçbir yan etkisi yok ve çok rahatlatıyor. bol bol sürüp kullanabilirsiniz. emla falan hikaye hep. kafamızda hep yazıp duruyoruz senaryoları.
Tebrikler arkadasim ins bir daha boyle bir dert yasamazsin..benzer bisey dedigin dilatorle calismissin sanirim..kac boy dilatorle calistin ogrenebilirmiyim..yani bnm nette gordugum kadariyla kucukten buyuge dogru genisleyen 4 boyutu var dilatorlerin..en buyugu zaten penis boyutundadir sanirim ..yalniz anlayamadigim nasil oluyorda 3 gunde cozulebiliyor???cozebiliyorsunuz??ne yapiyosunuz?? mesela ilk olarak nasil basliyor tedavi..nefes mi kegel mi var ilk etapta..yoksa direk bu dilatorlermi denemeye basliyosunuz??biraz bu kisimlarindan bahsederseniz daha yardimci olursnuz diye dusunuyorum..tekrar tebrikler..