- 23 Ocak 2010
- 8.713
- 23
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.981
bu belayı ben de biliyorum maalesef evlendikten sonra 4 ay yapamadık.her gün stres her gün moral bozukluğu, psikolıojim bozuldu. insanlar yıllarca nasıl bekliyor bu şekilde bilmiyorum. ben de internetten araştırıp parmakla çalışmaya çalıştım ama olmadı kend kendime fiziksel bir problem var kesin dedim saçma sapan kurmaya başladım:)
sonra ankarada bir doktora gittim. 3. günde halloldu problemimiz çok şükür ve sonunda inanamadım kendime, şapşallığıma:) siz de mumla deniyorsunuz sanırım bana da doktor o tarz bir nesne verdi onla çalıştık 3 gün. fakat tavsiyem bepanten krem kullanın hiçbir yan etkisi yok ve çok rahatlatıyor. bol bol sürüp kullanabilirsiniz. emla falan hikaye hep. kafamızda hep yazıp duruyoruz senaryoları.
ne kadar guzel tebrık ederım kısa zamanda cozmususn ...emla gerceten ıse yarıyor hıhaye falan deyıl oyle olsa bence bepantende hıkaye olmalı demı ama ....bu belayı ben de biliyorum maalesef evlendikten sonra 4 ay yapamadık.her gün stres her gün moral bozukluğu, psikolıojim bozuldu. insanlar yıllarca nasıl bekliyor bu şekilde bilmiyorum. ben de internetten araştırıp parmakla çalışmaya çalıştım ama olmadı kend kendime fiziksel bir problem var kesin dedim saçma sapan kurmaya başladım:)
sonra ankarada bir doktora gittim. 3. günde halloldu problemimiz çok şükür ve sonunda inanamadım kendime, şapşallığıma:) siz de mumla deniyorsunuz sanırım bana da doktor o tarz bir nesne verdi onla çalıştık 3 gün. fakat tavsiyem bepanten krem kullanın hiçbir yan etkisi yok ve çok rahatlatıyor. bol bol sürüp kullanabilirsiniz. emla falan hikaye hep. kafamızda hep yazıp duruyoruz senaryoları.
emla için öyle dedim çünkü o ağrı uyuşturucu bi krem ve aslında sorunu halledince insan anlıyırki mesele uyuşması değil, konsantrasyon o yüzden dedim belki yan etkisi olur dye. snuçta deneme süreci uzun sürebiliyor ve sürekli kullanım daha sonrasında başka sorunlar yaratabilir. bepantene vazelin gibi kayganlaştırıcı özelliğe sahip. ayrıca biliyorsunuz yumuşatıcı ve yaralarda da kullanılıyor. o yüzden dokorum bana deneme yaparken tahriş olmasın diye bol bol sürmemi tavsiye ediyordu. hatta daha sonra ilk 1 ay ilişki öncesi de kullanıyorduk. inşallah herkes bu sıkıntıdan kurtulur. gerçekten insanın sosyal hayatını, psikolojisini, herşeyi etkiliyor. sabah gözünü açtığında ilk akla gelen şey bu oluyor. Allah yarım etsin herkese..
kızlaaarrr ben dün başardım çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah şimdi okula gidiyorum dönünce detayları anlatırım hepinize çooook teşekkür ederim sizlerin sayesinde başardım özellikle baharcım sana teşekkür ederim.bunları yazdığa inanamıyorummmmmm.:)))))))
canım eşim yok bu gece nöbetçi:)yarına kaldı bizim denemecanım denem varmı gene bı aksam:asigim:
inşallah canım hepiniz için dua ediyorum:)canım tebrikler,darısı başımıza inş...........
kızlaaarrr hepinize hayırlı geceler arkadaşlar benden size güzel bi haber....HAMİLEYİİİİİMMMMM:dance:eşim bi haftalık göreve gitti bende memlekete geldim gecen cumartesi ve bugün burda öğrendim hamiş olduğumu adetim 4 gün gecti kesin sonuc alayım diye kan testi yaptırdım veeeee hamileyim işte:lepi:Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar iyiki sizlerle tanıştım kızlar vajiyi yendim ve 3 ay sonra hamile kaldım 2010 çok hayırlı bi yıl oldu benim için inşallah sizler içinde öyle olur baharcım inşallah sanada ve isteyen herkesede nasip etsin Rabbim bu güzel duyguyu yaşamayı:Saruboceq:
kızlaaarrr hepinize hayırlı geceler arkadaşlar benden size güzel bi haber....HAMİLEYİİİİİMMMMM:dance:eşim bi haftalık göreve gitti bende memlekete geldim gecen cumartesi ve bugün burda öğrendim hamiş olduğumu adetim 4 gün gecti kesin sonuc alayım diye kan testi yaptırdım veeeee hamileyim işte:lepi:Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar iyiki sizlerle tanıştım kızlar vajiyi yendim ve 3 ay sonra hamile kaldım 2010 çok hayırlı bi yıl oldu benim için inşallah sizler içinde öyle olur baharcım inşallah sanada ve isteyen herkesede nasip etsin Rabbim bu güzel duyguyu yaşamayı:Saruboceq:
dün yaparken aynen dediğin gibi yaptım. Nefes alıp veriyodum bi de ıkınınca giriverdi. Bi de popo yönüne deniyor ya ben hep aşağılarda bi yere ittiriodum aynaya da bakamıyordum korkudan. Yukarlarda bi yere ittirince nasıl kolay girdi nasıl mutlu oldum anlatamam.. Korkum uçtu sanki.. Kalınlaştırıp yapıcam akşam. allahım bugünleri de gösterdi ya çok şükür rabbime..