Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar, yenmenize sevindim...
Bence öyle demeyin, ben ve birçok arkadaşım emla ile yendik ki zaten doktorumun tavsiyesiydi emla...
Bepanthen ne işe yarıyor acaba?

emla için öyle dedim çünkü o ağrı uyuşturucu bi krem ve aslında sorunu halledince insan anlıyırki mesele uyuşması değil, konsantrasyon o yüzden dedim belki yan etkisi olur dye. snuçta deneme süreci uzun sürebiliyor ve sürekli kullanım daha sonrasında başka sorunlar yaratabilir. bepantene vazelin gibi kayganlaştırıcı özelliğe sahip. ayrıca biliyorsunuz yumuşatıcı ve yaralarda da kullanılıyor. o yüzden dokorum bana deneme yaparken tahriş olmasın diye bol bol sürmemi tavsiye ediyordu. hatta daha sonra ilk 1 ay ilişki öncesi de kullanıyorduk. inşallah herkes bu sıkıntıdan kurtulur. gerçekten insanın sosyal hayatını, psikolojisini, herşeyi etkiliyor. sabah gözünü açtığında ilk akla gelen şey bu oluyor. Allah yarım etsin herkese..

ne kadar guzel tebrık ederım kısa zamanda cozmususn ...emla gerceten ıse yarıyor hıhaye falan deyıl oyle olsa bence bepantende hıkaye olmalı demı ama ....

Evet yanma yapıyor ama ilk ilişkiyi uyuşturarak çözünce de devamı geliyor...
Çünkü birçok kişi acıyacağından korktuğu için vajininsmus oluyor...
Eğer bir yan etkisi yada zararı olacak olsaydı dr tavsiye etmezdi...
Zaten başardıktan sonra emla da bırakılıyor, ben bıraktım...
İlk etapta sadece kayganlaştırıcı ile olmuyor ama tahriş açısından dediğiniz gibi bu krem yararlı olabilir. Egzersiz yaparken fazlası ile tahriş oluyordu ve bırakmak zorunda kalıyordum...

ben sadece yaşadıklarımı yazdım sıkıntıyı bildiğim için bir faydası olur diye. herkes kabul etmek zorunda değil tabii ki. başarılar herkese

canım tebrikler,darısı başımıza inş...........

cnm,emla lokal anestezi de kullanılıyor,biz vajililer de bunu vajina içine sürüp o bölgenin uyuşmasını sağlıyoruz böylece egzersiz ya da pe..denemelerinde işe yarıyor.
sende mi vajilisin?

kızlar vajinismusu gerçekten yaşamayan insanda nasıl bir psikolojik bozukluk yarattığını anlayamaz.bende bi kaç ay öncesine kadar aynı sorunu yaşıyordum hemde3 yıldır. psikolojim acayip bozulmuştu ağlama nöbetlerim olurdu hep, dışarı çıkmak istemez kimseyle konuşmak istemezdim.herkeze yalan söylemekten bıkmıştım artık çünkü...bende bi dr yardımıyla yendim bu illeti...bumuymuş diyorum ama bunu vajinismusken bana kimse anlatamazdı...ama vajinismusun ben bi kaçış olduğuna inandım hep kaçtım hep erteledim sakın böyle yapmayın...egzersizlerinize ara vermeyin yapamıyorum bgünde bu kadar deyip etelemeyin üstüne gidin hani orda(vajinada) bir duvar var deriz ya daha ileri gitmiyo deriz duvar falan yok hiç bişey yok arkadaşlar o duvar bizim kafamız kendimize duvar örüyoruz uyduruktan...ertelemek kaçmak yok bunu unutmayın of sıkıldım yok...ben bunları yaptım hep...bu sorundan umarım en kısa zamanda herkez kurtulur kararlı olursanız bunu yaparsınız kendinize güvenin.... kendiniz için en başta bunu başarın...

kızlaaarrr hepinize hayırlı geceler arkadaşlar benden size güzel bi haber....HAMıLEYıııııMMMMM:dance:eşim bi haftalık göreve gitti bende memlekete geldim gecen cumartesi ve bugün burda öğrendim hamiş olduğumu adetim 4 gün gecti kesin sonuc alayım diye kan testi yaptırdım veeeee hamileyim işte:lepi:Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar iyiki sizlerle tanıştım kızlar vajiyi yendim ve 3 ay sonra hamile kaldım 2010 çok hayırlı bi yıl oldu benim için inşallah sizler içinde öyle olur baharcım inşallah sanada ve isteyen herkesede nasip etsin Rabbim bu güzel duyguyu yaşamayı:Saruboceq:

ayyy çok sevindim Allah bizlerede yasatsın hamilelik heyacanını

Merhabalar kızlar evlendikten sonra ilk altı ayımı bende bu sebeple haba ettim çok kötü kabus gibi günler geçirdim başardıktan sonra gerçekten bunun sadece beyinde yer alan korkunun sebep olduğunu anladım gerçekten korkulacak hiçbirşey yok gerçekten yapacağınıza inanın ve başaracağınızı düşünün sonucunun güzel olduğunu göreceksiniz. eşinizle dahada iyi vakit geçireceğinizi hayal edin bu bile cesaret verecektir. bu dertte olan herkese acil şifalar diliyorum inşallah tez vakitte kurtulursunuz.

Ayy ne guzelll bir haber bu..topikte hamile bayan sayisi gittikce artiyor.:teytey: darisi bizlerin basina..bak hamileymissin bizleride unutma ..hamilelerin duasi kabul olur derler..ne olur duani beklerim bende..ins saglicakla kucagina alirsin bebisinide..opuyorum seni ve bebisini opuyorumnanaktan

kızlar merhaba.bişey somak istiyorum.bu emla kremi ssk karşılıyormu.sağlık ocaağından yazdırabilirmiyim.bende vajinusmus hastasıyım. 4ay sonra 5yıl bitecek evleneli.kendim çözmek istiyorum artık.

Ela Emre bisey sorucam arkadasim kafam karisti sanki ( Popo yonune deniyor ya ben hep asagilarda bi yere ittiriyordum aynayada bakamiyordum korkudan Yukarida bir yere ittirince nasl kolay girdi ) demissin ya hani..yani anlamadim popo yonu degilmiste yukariya dogrumu ittirmek gerekiyomus???
Buarada tebrik ederim zaferin yakindir ins heralde artik arkadasim :lepi:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…