Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tünaydın canım hihoyyyt maşallah sen mumu yapabiliyorsun kaydirigubbakcemile3 ben eş parnağında ilk 6-7 seferde hiç zorlanmadım şaşırdım açıkcası ilk defa yabancı bir cisim denedim ve beklentimin çok çok üstünde rahattım ama dün akşam tedirgindim çünkü bilinç altıma bi dünya şey yüklemiştim yersiz yere ben biraz daha denemeyi düşünüyorum eş parmağı aşamalarını ama bi yöndende bi denesemmi p...s diye düşünmüyo değilim zemuszemusc.tesi ye kadar bi yere gitmesse eşim dr la paylaşıcam dün geceki durumu bakalım ne diyecek deneyin dermi bilmiyorum hihoyyyt

mrh.arkadaşlar vaj.ilgili yazıları yeni okuyorum uzun zamandır bu sorunla yaşıyorum bide kazaya kurban bir çocuk sahibi oldum.sezeryanla dünyaya geldi yavrum.bütün hamileliğim boyunca jinekolojik muayne olamadım ve sürekli kanamam vardı sorunu dr.anlayamayınca 4 ayı yatarak geçirmek zorunda kaldım çok zor bi süreçti.neyse size tavsiyem sakın bu sorunu aşmadan hamile kalmayın.piskoloğa gittim yine çözemedik.sürekli bu şekilde yaşıycam herhalde.kocamdan çok soğdum oda haliyle benden artık hiç denemiyoruz bile.uzun zamandır bu sorun hayatımda hiç yokmuş gibi davranıyorum ama galiba evliliğimi kurtarmak için artık tekrar başlamam lağzım.artık birşeyler değişmeli.bu sefer kararlıyım iyi bir dr.gidicem ve sizinde yardımlarınızı bekliyorum.

canım,ben çok yeni yenenlerdenim biliyosun ama bana soracak olursan cesaretini topla ,guclubacismile normal bi günmüş gibi parmak egzersizinin hemen ardından bol jelle deneyin ,erteleyince soğuyosun,olmuyo,tabii bu benim düşüncemm...yani ilk girişte biraz zorlanabilirsin,ama derin nefeslerle geçiyyo,içine aldığını farketmiyosun bile...

canım hosgeldın ...
artık kollarını sıvamalısın gerceketen cok zor bunca zaman ..hayatın boyunca boyle yasamıycaksın ..sımdı hemen egzersze baslıycaksın yapamam sakın deme cunku basarabılrıısn ..hıc denedınmı

canım ben şimdi bugün ikinci kez yapmayı düşünüyorum,senin fikrini alayım dedim,çünkü,ben çok egzersiz yapmadım hani,birden oldu benim,ne yapmalıyım

BENCE YAP YAP SICAĞI SICAĞINA OLSUN :dance: HEMEN AMA KASMA ŞİMDİ TEDİRGİN OLURSUN İKİNCİDİDE ACICAKMI DİYE SAKIN GERİLME BOZMA MORELİNİ zemuszemus

canım ben şimdi bugün ikinci kez yapmayı düşünüyorum,senin fikrini alayım dedim,çünkü,ben çok egzersiz yapmadım hani,birden oldu benim,ne yapmalıyım
eger yapabılrım dıyrosan yap ..yanı cok kolay gecmı sbaksana hazırsan 2. ye yap bence denersın egerkı olmazsa bırakrısın tamammı ve olmadı dıyede sakın uzulme bazen ılk donemler olabılıyor oyle seyler..

twetty26 ve bahar arkadaşım evet ben de deneyeyim ikinciyi,diyorum..inşlh zorlanmam da alışırım artık yaaa,,,saolun kızlarr

sağol cnm tabiki denedim egzersizlerin hepsini yapıyorum ama iş gerçeğe gelince kasılıyorum.
cok gzl o zamn sadece cesarete ıhtıyacın var senın en onemlı olay pe... denmesınde sankı egzerszı yapar gıbı dusunuceksın ve bazı taktıklerle cok kolay olucak ..bence bıraz gayret edersen hemen olayı cozersın lutfen kendını cesaretlendır tek bır basamak kalmıs ...bır basamakla butun kotu olaylrı gerıd ebırakacaksın..ne kadar zor ve kotu duurmlardan basaranlar var ççbence kesın yapıcaksın ..emla kremı duydunmu hıc ıstresne ılk dneme ıcın onu kullan

Merhaba, çok sevdindim canım...
Allah analı babalı büyütsün şimdiden...
Darısı Bahar'ımın başına :Saruboceq:

twetty26 ve bahar arkadaşım evet ben de deneyeyim ikinciyi,diyorum..inşlh zorlanmam da alışırım artık yaaa,,,saolun kızlarr

bencede dene ama şimdi oraya odaklanma kesin odaklanıyosun bizde öle olduk sakın yapma olmazsada olmasın bozma morelini ilk zamanlar böle oluyo genelde sonra sonra alışıyosun
baktın olmadı istersen bir seferlik emla kullan açılsın biraz snra emlasız devam edersin
ama anladığım kadarıyla seninde eşin benimki gibi anlayışlı ve telkinde bulunuyo eminim bu gecede başarıcaksın :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…