Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende tebrik ederim munisecim.
bende dün kendi adıma büyük bi gelişme yaşadım. Büyük bir mumun tamamını alabildim. akşamı sabırsızlıkla bekliyorum gidip bi daha yapmak için.. kalınlaştırmak için peçete falan mı sardın sende?

canım klasik beyaz mum vardı daha kalınını bulamamıştım ben de ikinci bir mumu eritip diğerinin etrafını kalınlaştırdım bikaç kat da kağıt havlu sardım streçledim bolca da vazelin sürdüm çok kolay oldu.nefes verirken ve ıkınırken ittir çok kolay oluyor.zaten kalın mumu aldıysan pe..si çok rahat alırsın bence çok az kalmış sıradaki taze gelin sen olabilirsin yeterki inan canım.

sen tam bır mucıtsın kaydirigubbakcemile3 kız o benım aklıma hıc gelmemıstı mumdan sonra dusundum hep daha kalın ne olabılrı dıyeboshayallersmile..ama supe rfıkır nerdne geldı aklınabayanssulusmile

dün yaparken aynen dediğin gibi yaptım. Nefes alıp veriyodum bi de ıkınınca giriverdi. Bi de popo yönüne deniyor ya ben hep aşağılarda bi yere ittiriodum aynaya da bakamıyordum korkudan. Yukarlarda bi yere ittirince nasıl kolay girdi nasıl mutlu oldum anlatamam.. Korkum uçtu sanki.. Kalınlaştırıp yapıcam akşam. allahım bugünleri de gösterdi ya çok şükür rabbime..

Seni de tebrik ederim canım, güzel gelişme...

sen tam bır mucıtsın kaydirigubbakcemile3 kız o benım aklıma hıc gelmemıstı mumdan sonra dusundum hep daha kalın ne olabılrı dıyeboshayallersmile..ama supe rfıkır nerdne geldı aklınabayanssulusmile
tam bir türk gibi icat ettim işte:))ben de düşün düşün kalın bişey arıyordum diş macunu tüpü bile geldi aklıma ama sonra yok artık dedim birden geliverdi işte aklıma:)))

aynen ben de senin gibi tam ters tarafa itiyormuşum çok zorlanıyordu ama burdan duyunca popoya doğru olduğunu çok kolaylaştırdı işimi:)

Çoook güzel olmuş bu yaaa..alkisalkisalkis İnşallah en kısa zamanda herkesin vajiyi yenmesi dileğiyle..

kızlar bi şey sorucam şimdi bu popoya doğru giriyo diyosunuzya ben eş parmağını egzersiz yaptığım şekilde sokuyorum hiç zorlanmadan oluyo rahat bi şekilde acaba p...s denerken üstte olucam ya eş parmağını öylemi sokmayı denesem ? bide parmağı hafif kıpırdatarak sokmaya başlıyorum o kendiliğinden yolu buluyor yani ben o anda popomudur neresi orası pek farkedemiyorum kaydirigubbakcemile3 bu iyi bişeymi kötü bişeymi hihoyyytben çoğu zaman girdiğini anlamıyorum bile kıpırdatınca bakıyom içlerde bi yer karıncalanıyo öyle anlıyorum :tomatoarmak marmak derken iyice genişledimi orası anlamadımki

canım parmakta bende de bişey olmuyordu ama mumda ve pe..ste fark ettim ben hani hep diyordum ya tuvalette egzersiz yapıyorum diye işte orda mumu dik bi şekilde sokmaya çalışıyordum ve bi yerden sonra zorlanıyordu aynı şekilde ilk pe..s denememde de dik bi şekilde ittirdim sonra yapamadım bıraktım.ama popoya doğru yönlendirince hem mum hem de pe..s kolaylıkla yolunu buldu zaten vajinin yapısı ilk girişte değil de sonradan popoya doğru ya belki parmakta fark etmemiş olabilirsin.her neyse sonuç olarak pe..s denemesi yaparken aklının bi köşesinde olsun canım.

bu belayı ben de biliyorum maalesef evlendikten sonra 4 ay yapamadık.her gün stres her gün moral bozukluğu, psikolıojim bozuldu. insanlar yıllarca nasıl bekliyor bu şekilde bilmiyorum. ben de internetten araştırıp parmakla çalışmaya çalıştım ama olmadı kend kendime fiziksel bir problem var kesin dedim saçma sapan kurmaya başladım:)
sonra ankarada bir doktora gittim. 3. günde halloldu problemimiz çok şükür ve sonunda inanamadım kendime, şapşallığıma:) siz de mumla deniyorsunuz sanırım bana da doktor o tarz bir nesne verdi onla çalıştık 3 gün. fakat tavsiyem bepanten krem kullanın hiçbir yan etkisi yok ve çok rahatlatıyor. bol bol sürüp kullanabilirsiniz. emla falan hikaye hep. kafamızda hep yazıp duruyoruz senaryoları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…