- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.941
bayıldım cnm aferin kız senden baska düşünen yok anne adaylarını pabucumuz dama atıldı diyordum:)süper olmuşalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canımm benım hıoc senı unuturmuyuz ask olsun ...dualrım senınle bebıısmıze bak bakayım teyzelerınden slm soyle ..
hiç unuturmuyuz seni kaydirigubbakcemile3 sen bizim burada tanıdığımız ilk anne adayımızsın ve ilk göz ağrımız hihoyyytbu konu içerisinde başka konulara dalınca rahatsızlıklar oluyormuşya o yüzden fazla giremiyoruz bebişlere ŞenizAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin alkisalkisalkis
o rahatsız olan kişide pek giremiyor kndindendemi rahatsız oluyr ne:roflol:biz bilmeyiz arada bebişlerimizi bi sorun gariplerim içerde yoruldular iyce ,organım gelişsn kulaklarım büyüsün falan derken çok çalışıyorlarkaydirigubbakcemile3allahım sag salim bagıslasaydı bze bebeklerimizi, annelik çok zor annenzn kıymetini bilin vallahi.
kızlar ögleden sonra bebişime bakmaya gidiyoruz ultrasona 2 aylık oldu dua edinde iydir inş.[/QUOa
2 aylık oldu demek hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah canım benım ıcınde bak
hıc kıyamam ben saan hamılelık psıkolojısı bunu annme hep der ınsnaın hersey zoruna gıder der aglar durur der..ben sımdı kendımı duusnuyorum zaten ben cok kırılganım cokaglarım artık nlur bılmem...ya venustenın dedııg gıbı rahatszılıktan dolayı cok acamıyoruz konuyo ..sıkayet falan eder gene bazıları ...sen bıızm ılk goz agrımızsın ...opuyorumnanaktanvallahi bilmem acayip alınganlaştım hiç beni soran yok:çok üzgünüm:masallah günden güne basardım haberleri çogalıyor.bahar senin emegin çok kızlarda allah gönlüne göre versin ben pek giremiyorum zaten merak edende ykmu neyerimseniben
kızlar ögleden sonra bebişime bakmaya gidiyoruz ultrasona 2 aylık oldu dua edinde iydir inş.[/QUOa
2 aylık oldu demek hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah canım benım ıcınde bak
evet teyzesi bnm veledinde teyzesi çok oldu masallah sanslı velet cnm:)))meraktan catlıycm hayırlısı olsunda bakarım vallahi özele gdecem ztn iyce kontrol etmek için.var ya annelik duygusu acayip bişey ya yediğim seyi ble acaba zararlı oluyor eglsem bişey olurmu,eğildim sıkıstımı ki falan paranoyaklaştım iyce.çocukluğunu dşnemyorum inş.baskıcı bir anne olmam desbontluk var bnde ondn korkuyorumizlemediğim program kalmadı netten nasıl davranıcm dye
slm kızlar nasılsınız bu aralar fazla giremiyorum ne yapıyorsunuz bebek haberi varmı bebeği olanlar nasıl
kızlar ögleden sonra bebişime bakmaya gidiyoruz ultrasona 2 aylık oldu dua edinde iydir inş.
vallahi bilmem acayip alınganlaştım hiç beni soran yok:çok üzgünüm:masallah günden güne basardım haberleri çogalıyor.bahar senin emegin çok kızlarda allah gönlüne göre versin ben pek giremiyorum zaten merak edende ykmu neyerimseniben
hıc kıyamam ben saan hamılelık psıkolojısı bunu annme hep der ınsnaın hersey zoruna gıder der aglar durur der..ben sımdı kendımı duusnuyorum zaten ben cok kırılganım cokaglarım artık nlur bılmem...ya venustenın dedııg gıbı rahatszılıktan dolayı cok acamıyoruz konuyo ..sıkayet falan eder gene bazıları ...sen bıızm ılk goz agrımızsın ...opuyorumnanaktan
ayyyy teyzelerinin bi tanesi o kıyamam ben ona hiç kaydirigubbakcemile3 canım benim zor olmazmı anneler hep der ya siz anne olun o zaman beni anlayacaksınız diye gerçekten anne olmadan bilemiyoruz kıymetlerini...nasıl mide bulantıların geçtimi ? canın neler çekiyo hihoyyyt ben şimdiden hamile olunca neler isteyeceğimi düşünmeye başladım naniknanik çok nazlı olacağım kesin opuyorumnanaktan
zehra ne zman gııduyosun doktora gelınce bıze haber ver tammmı
mide bulantılarım berbat,bol erik yiyorum ekşi ekşi ağzım sulandı yne,tatlıdan tiksindim arad a sekerli şey cnm istyr yediktn sonra cıkar.bnde dyrdum her istediğimi gtrdecm dye ama hiçbşey yiyemiyorum sevdgm seylerdn tiksindim
kızlaaarrr ben dün başardım çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah şimdi okula gidiyorum dönünce detayları anlatırım hepinize çooook teşekkür ederim sizlerin sayesinde başardım özellikle baharcım sana teşekkür ederim.bunları yazdığa inanamıyorummmmmm.:)))))))
kızlaaarrr ben dün başardım çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah şimdi okula gidiyorum dönünce detayları anlatırım hepinize çooook teşekkür ederim sizlerin sayesinde başardım özellikle baharcım sana teşekkür ederim.bunları yazdığa inanamıyorummmmmm.:)))))))
ne kadar guzel anlattın canım ..bıttı artık ve emlasız yaptıgın ıcın ayrıyette alkıslıyorum senı....alkisalkisalkisslm kızlar ben geldim tebrik eden arkadaşlarımın hepsine çoook teşekkür ediyorum.inanın akşam başardıktan sonra hepiniz için dua ettim.10 aydır vajiliydim artık bitti.kesinlikle ve kesinlikle sizlerin sayesinde oldu.bu siteyi birbuçuk ay falan oldu bulalı o zaman 2 parmak egzersizleri zaten yapabiliyordum sonra 3 parmağa geçtim derken pe..s denedik ama olmadı başını alabildim sadece.sonra egzersizlere devam ettim mumu kullandım kalınlaştırdım egzersiz yaptım ama toplasanız 10 kere yapmamışımdır mumla da.sonra dün gece yine deneme yapıyorduk eşim bolca vazelin sürdü ben üstteydim yavaş yavaş popoya doğru ittirdim zorlandığım yerde derin nefes alıp verdim veririken ittirmeye devam ettim cuk diye oldu:)olmasaydı bi sonraki denemede emla kullanacaktım.çok mutlu oldum.mum denemesi ve pe..s denemesi yapan arkadaşlar popoya doğru itmek nefes verirken ya da ıkınırken ittirmek çok önemli bunları mutlaka deneyin.ben de bunları burdan bahardan öğrendim.hepinize çok teşekkür ediyorum.ama kesinlikle ben bu işi başaracağım diyip buna inanın en önemlisi de bu bence olumsuzlukları atıp pozitif olun.dualarım sizinle:)yine merak ettiğiniz bişey olursa sorun cevaplarım.herşeyi olduğu gibi anlattım sansürsüz kusura bakmayın artık:)
slm kızlar ben geldim tebrik eden arkadaşlarımın hepsine çoook teşekkür ediyorum.inanın akşam başardıktan sonra hepiniz için dua ettim.10 aydır vajiliydim artık bitti.kesinlikle ve kesinlikle sizlerin sayesinde oldu.bu siteyi birbuçuk ay falan oldu bulalı o zaman 2 parmak egzersizleri zaten yapabiliyordum sonra 3 parmağa geçtim derken pe..s denedik ama olmadı başını alabildim sadece.sonra egzersizlere devam ettim mumu kullandım kalınlaştırdım egzersiz yaptım ama toplasanız 10 kere yapmamışımdır mumla da.sonra dün gece yine deneme yapıyorduk eşim bolca vazelin sürdü ben üstteydim yavaş yavaş popoya doğru ittirdim zorlandığım yerde derin nefes alıp verdim veririken ittirmeye devam ettim cuk diye oldu:)olmasaydı bi sonraki denemede emla kullanacaktım.çok mutlu oldum.mum denemesi ve pe..s denemesi yapan arkadaşlar popoya doğru itmek nefes verirken ya da ıkınırken ittirmek çok önemli bunları mutlaka deneyin.ben de bunları burdan bahardan öğrendim.hepinize çok teşekkür ediyorum.ama kesinlikle ben bu işi başaracağım diyip buna inanın en önemlisi de bu bence olumsuzlukları atıp pozitif olun.dualarım sizinle:)yine merak ettiğiniz bişey olursa sorun cevaplarım.herşeyi olduğu gibi anlattım sansürsüz kusura bakmayın artık:)