- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.181
peki..
acele ediyorum farkındayım hemen olsun istiyorum.. iki parmağa devam edicem iyice alışınca 3 e geçerim..
sanki listede kimse kalmayacak herkes yenmiş olucak bi ben kalıcam, gibi hissediyorum da bazen:kedi:
ben de reglyim biteceği tarihte de annemlere gidiyoruz orda da deneme yapamıycaazz 10gün kadar bende tık yok anlayacağınız.bu arada deneme yapacak olanlar yok mu yaa güzell haberler alalım moralimiz düzelsin birazz:)
kızlaarr Bende BAŞŞŞŞŞŞŞAARRRDDDIIMMMMMMM.bunu yazmak için tam 2 yıl 8 ay bekledim.ama en sonunda bende başardım beni de listeden silebilirsiniz. sabahı bekleyemedim bu müjdeli haberi vermek için. Gerçekten çok kolaymış bunu da diyeceğimi sanmıyordum.Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.Allahım herkesin yanında olsun,bu sorunu başarmak için herkese yardım etsin. omzumdan çok büyük yük kalktı kuş gibi hafifim.Dualarım sizlerle.
guclubacismile olsun sizde aranız düzelince yaparsınız bu kadar kasma kendini, sende deseydin ben bukadar hazırlandım bu işi deneyelim lütfen ama ilişki sırasında konuşma benle küsüm ben sana vereliniortak :)))
canım benimki biraz inatçıdır,bekliyecem artık
slm evleneli 20 gün oldu bendede aynı dert var olmuyor bi türlü bu site denk geldi araştırırken daha önce parmak egzersizi filan yapmadım eşimle denedik olmayınca bıraktık egzersizlere nasıl başlamalıyım önerebileceğiniz tavsiyeler varmı
canim doktor tedavisi gormus muydun sen
arkadaşım eğer durumunu bukadar kötü olduğunu düşünüyosan ve buranında sana yetmediğini düşünüyosan sana bir dr önerebilir bir jinekolog senin gibi vakalrı 3 günde çözüyor ankarada çok lüks temiz ve ünlü bir klinik öyle vasat bir yer diil yani merak etme biraz fiyatı pahalı ama durumun varsa tavsiye ederim bende burda arkadaşlarla birlikte aşmaya ÇAlışcam ve aşamazsam bende bu kliniğe gidicem İNTERNETTEN BİR BAK VE ARAŞTIR İSTERSEN İÇİNE SİNSİN DİYE SÖYLÜYORUM ayrıca dr da jinekolog kesin çözüm orası ben bu siteyi görmeseydim oraya gidsecektim ama burası beni bayağı umutlandırdI. neyse netten bak sen HERA KADIN SAĞLIĞI VE VAJİNİSMUS MERKEZİ TAVSİYE EDERİM ...
uzun zmn sonra basarıcm hırsıyla grmeni isterdim ama geç dgl sana o hırsı verirz bz,senin düşündüklerinin aynısını bende üşündüm sana kendimi örnek veriyorum tek dglsin biliyorsun,yanlış anlasılacgından da eminim ama ben depresyon hastası oldum vaji yüzüne,içimi atıyrdum paylasacak kimse bulamıyordum.sonra burayı buldum baktım herkes kademe kademe atlıyor ilk başta bn serce parmagımı alamıyorum dye üzülen insanlar catır catır 2.parmaga geçmişler.ya bunlar üzülüyordu gercektn hiç yapamıycaklarını bndee dşünrken baktım ilerliyorlar bende onların durumundayım deyip basladım bıraktıgım egzerszlere,yarış yapıyrdum.biri 2.parmagımı gectim dyr bn 3.geçtim yazacam dye hırslandım ve bi bakmışım 6gnde yenmişim.yapamdımmı sinirlenip bir hızla parmagımı grdryrdum gözümü karartıp.artık burama kadar geldi derler ya öyle olmuştu.yapamıycm degil yapacm de,çocuk inşş. olur ytrki vajiden bir kurtul cnm çaba göstermeden hiç bişey olmuyr biliyrsun
CARA sen ne yaptin acaba bu gece denicektin. butun gun de aklimdaydin. hep dua ettim insallah olur diye. Allahim insallah duaalarimi kabul eder de suraya oldu yazarsin. bayram etcem o zaman. :Saruboceq:
aman boşver canım kaybeden kendisi dimi ama sende sakın mativasyonunu bozma herşeyden önce kendin için başar eniştenin inadı geçince başarırsınız
canım ben de vajiyi 1 ay önce yendim..canım doktora gıtmek ısterım ama maddı yetersızlıkten gıdemıyorum malesef
o aşılmaz duvar dediğin şey yavaş yavaş hem de çok yavaş aşılıyor..ama inan güzel güzel nefes alıp verince kayganlaştırıcılar sayesinde yavaş yavaş açılıyor..ya ben vajinismusun en hat safhasından başladım..oraya aynayla bakamazdım..yalnız kaldıımda oraya bir şey nasıl girer diye düşünürken ter içinde kalıyordum.ama inan egzersiz yaparken aşama aşama dozu artırırsan her geçen gün bir adım önde olursun.pat die ilişkiye giremezsin vajiliyken anlıyorum.kayganlaştırıcınla egzersizlerini zorlanmadan yaparsın..canın da yanmazcanım ben bu sıteye uye olduktan sonra bayağı hırslanmıştım egzersızlıkler falan yaptım mumla denedım herturlu denedım bu sıteye 8 9 ay once uye olmuştum herşey guzel gıdıyor ancak iş o noktaya gelınce çok kotu oluyorum sankı aşılmaz bır duvar var olmuyor bır turlu eşimle sureklı karar alıyoruz bu hafta tamam başaracağız egzersız yapacam deneme esnasında olumsuz olunca karamsarlığa kapılıyorum sankı hiç olmayacakmış gıbı gelıyor offff Allahım offfff inşallah emla kremı aldım jel aldım vazelın aldım
slm evleneli 20 gün oldu bendede aynı dert var olmuyor bi türlü bu site denk geldi araştırırken daha önce parmak egzersizi filan yapmadım eşimle denedik olmayınca bıraktık egzersizlere nasıl başlamalıyım önerebileceğiniz tavsiyeler varmı[/QUOT
başta egzersiz şart..muhakkak egzersizle başla.hem kendini kontrol etmeyi öğrenirsin.hem de canın yanmadan bu işi bitirirsin.öncelikle orayı bir kayganlaştırıcı yardımıyla rahatlat.parmağını ilk etapta sokamazsın.ama en azından dış kısma masaj yaparak başla..sonra hafif hafif parmağının başını sok.bak bakalım nereye kadar gidebileceksin..ama unutma..ilk etapta karşına duvar gibi sıkı bir doku çıkar..çıkmaz yol sanırsın..o yol çıkmaz deil.kapıyı parmağınla aralamaya çalış..biraz çabayla açacaksın eminim..ama bunları yaparken mutlaka nefes alış veriş egzersizlerini yap..bu seni rahatlatacak emin ol
slm evleneli 20 gün oldu bendede aynı dert var olmuyor bi türlü bu site denk geldi araştırırken daha önce parmak egzersizi filan yapmadım eşimle denedik olmayınca bıraktık egzersizlere nasıl başlamalıyım önerebileceğiniz tavsiyeler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?