Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki..
acele ediyorum farkındayım hemen olsun istiyorum.. iki parmağa devam edicem iyice alışınca 3 e geçerim..
sanki listede kimse kalmayacak herkes yenmiş olucak bi ben kalıcam, gibi hissediyorum da bazen:kedi:

ya sen ne zamana takiyosun sekerim ben de oyleydim ben tek parmakla egzersiz yaparken millet baslayip yeniyodu. onemli olan hizli hizli degil de sindire sindire yapmak. uce gecersen zaten rahatca penisi de yaparsin. mumu bosver. ben ne es egzersizi ne mum yaptim. parmakla oldu. mum yapamiyosan zorlama.

ben de reglyim biteceği tarihte de annemlere gidiyoruz orda da deneme yapamıycaazz 10gün kadar bende tık yok anlayacağınız.bu arada deneme yapacak olanlar yok mu yaa güzell haberler alalım moralimiz düzelsin birazz:)

slm kızlar ben 1 haftadır burdayım ama daha yeni egzersizlere başladım işaret parmağımı rahat alabiliyorum darısı diğerlerinin başına :))) bukadar kasmayalım kendimizi bende çok ümitsizdim ama şimdi inanıyorum aşıcam bu sorunu başlamak bitirmenin yarısı diye boşa dememişler.... herşey bizde bitiyor biraz önceki arkadaşta eşinden utandığını söylemişti neden utanıyosun arkadaşım bak hepimizde genciz giyin süslen en sexsi halinle çık kocacın karşısına beraber aşın bu problemi kıss o senin kocan utanılırmı hiç bencede bunları aşmanın zamanı geldi artık.... ya başka tamamen başarmış arkadaşlar varsa yazsınlar bende onlardan moral alıyım dimi ama :)))

Kızlar merhaba,ben cumartesi günü deneme yapcaktım ama malesef eşimle bozuştuk öyle kaldı.şimdide her an regl olabilirim bi hafta daha geçti, geçecek.ne yapalım Allah öyle istiyor diye avutuyorum kendimi

Canım tebrik ederim,çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın.

guclubacismile olsun sizde aranız düzelince yaparsınız bu kadar kasma kendini, sende deseydin ben bukadar hazırlandım bu işi deneyelim lütfen ama ilişki sırasında konuşma benle küsüm ben sana vereliniortak :)))

slm evleneli 20 gün oldu bendede aynı dert var olmuyor bi türlü bu site denk geldi araştırırken daha önce parmak egzersizi filan yapmadım eşimle denedik olmayınca bıraktık egzersizlere nasıl başlamalıyım önerebileceğiniz tavsiyeler varmı

en doğru yere geldin canım bu arada mutluluklar dilerim ben nerdeyse 2 yıllık evliyim bu siteyi senin gibi keşfettim 1 hafta önce herşeyden önce şuna emin burdaki arkadaşların desteğiyle aşacaksın bu durumu tek yapman gereken buna inanman... ben ilk olarak serçe parmağımla başladım bir kayganlaştırıcı al eczaneden eğzersizlerinde onu kullan. önce serçe parmağına kayganlaştırı sür sırt üstü uzan ve soğru nefes alıp verme işlemini yaparak serçe parmağını sokmaya çalış acıdığını düşündüğünde yada zorlandığında dur git gel yap ama bunları düzenli yapman lazım ona görede bizleri bilgilendir mesela ben şuan işaret parmağımı çok rahat içinde gelgit yapabiliyorum 2 parmak egzersizine geçicem. merak etme burda okudum ben 3 günde çözüme ulaşanlar bile var....

canım doktora gıtmek ısterım ama maddı yetersızlıkten gıdemıyorum malesef

canım ben bu sıteye uye olduktan sonra bayağı hırslanmıştım egzersızlıkler falan yaptım mumla denedım herturlu denedım bu sıteye 8 9 ay once uye olmuştum herşey guzel gıdıyor ancak iş o noktaya gelınce çok kotu oluyorum sankı aşılmaz bır duvar var olmuyor bır turlu eşimle sureklı karar alıyoruz bu hafta tamam başaracağız egzersız yapacam deneme esnasında olumsuz olunca karamsarlığa kapılıyorum sankı hiç olmayacakmış gıbı gelıyor offff Allahım offfff inşallah emla kremı aldım jel aldım vazelın aldım

CARA sen ne yaptin acaba bu gece denicektin. butun gun de aklimdaydin. hep dua ettim insallah olur diye. Allahim insallah duaalarimi kabul eder de suraya oldu yazarsin. bayram etcem o zaman. :Saruboceq:

cnm duaların için sağol ama denemedik bile az öncede yazdım onunla bozuştuk.inş birgün oldu diye yazabilirim

aman boşver canım kaybeden kendisi dimi ama sende sakın mativasyonunu bozma herşeyden önce kendin için başar eniştenin inadı geçince başarırsınız

boşvere boşvere geldik bu hale zaten,inatçıdır gereksiz gurur yapar yani zor insan benimkisi, bende zoru başaracam ne yaparsa yapsın yani inşallah.........

canım doktora gıtmek ısterım ama maddı yetersızlıkten gıdemıyorum malesef
canım ben de vajiyi 1 ay önce yendim..
Sana yardım için elimden ne geliyorsa yapmak isterim.
öncelikle ne durumda olduğunu belirle..vajiyi pat diye yenemiyoruz..aşamalı bir sistem uygula.bi plan hazırla kendine
örneğin aynayla bile bakamıyorsan,vajiyi yenmeye önce oradan başla.yani aynayla bak.günlerce sürer belki bakıp alışman..sonra dokunmayı dene..parmak uçlarını içine sokarak deil,değdirerek başla..değdirerek alış oraya.sonrası ufak aralamalar yap serçe parmağınla..bunu sonra parmağını hafifçe itelemek takip etsin..1 boğum 2 boğum..gerisinin planı sana ait..inan kararlı bir şekilde başlarsan 1 haftan bir öncekinden daha ileride olur.ben vajinin sıkıntısını çok çektim.eşimle uzun yıllar çıktık.hiç böyle birşey olacağını düşünemezdim..evliliğimin ilk gecesi yüzleştim korkularımla.her gece ağladım hıçkıra hıçkıra..eşim yapamıyorum die her gece bağırıp çağırıyordu..vajili olduğumu kabul etmiyordu.biz her gece p..sle yapmayı deniyorduk.hadi dediinde ağlıyor kilitleniyordum...her sabah işe şiş gözlerle gidiyordum..evde internet yoktu..eşim bu siteyi bularak çıktı aldı.okudum okudum.canım o kadar yanıyordu ki..bu işi bi şekilde yapmalıydım.ben mum egzersiziyle yendim..ne olur.bi plan çiz kendin..yapacağın ilk ilerleme bu işin niyetine girmek..önce yapacağına inan ve bu akşam başla.bizler yanındayız..her zaman hertürlü desteği ve yardımı göstermeye hazırız

o aşılmaz duvar dediğin şey yavaş yavaş hem de çok yavaş aşılıyor..ama inan güzel güzel nefes alıp verince kayganlaştırıcılar sayesinde yavaş yavaş açılıyor..ya ben vajinismusun en hat safhasından başladım..oraya aynayla bakamazdım..yalnız kaldıımda oraya bir şey nasıl girer diye düşünürken ter içinde kalıyordum.ama inan egzersiz yaparken aşama aşama dozu artırırsan her geçen gün bir adım önde olursun.pat die ilişkiye giremezsin vajiliyken anlıyorum.kayganlaştırıcınla egzersizlerini zorlanmadan yaparsın..canın da yanmaz

başta egzersiz şart..muhakkak egzersizle başla.hem kendini kontrol etmeyi öğrenirsin.hem de canın yanmadan bu işi bitirirsin.öncelikle orayı bir kayganlaştırıcı yardımıyla rahatlat.parmağını ilk etapta sokamazsın.ama en azından dış kısma masaj yaparak başla..sonra hafif hafif parmağının başını sok.bak bakalım nereye kadar gidebileceksin..ama unutma..ilk etapta karşına duvar gibi sıkı bir doku çıkar..çıkmaz yol sanırsın..o yol çıkmaz deil.kapıyı parmağınla aralamaya çalış..biraz çabayla açacaksın eminim..ama bunları yaparken mutlaka nefes alış veriş egzersizlerini yap..bu seni rahatlatacak emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…