Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki ilk ilişki bi şekilde gerçekleşti diyelim acaba tekrarlar mı yoksa vajen penis şeklini aldığı için zorlanmadan alabilir miyim bunu merak ediyorum cevap için teşekkür ederim şimdiden
İlk ilişkiden sonra sorun kalmıyor ama arayı fazla açmamak lazım 2 günde bir yapılmalı

Peki ilk ilişki bi şekilde gerçekleşti diyelim acaba tekrarlar mı yoksa vajen penis şeklini aldığı için zorlanmadan alabilir miyim bunu merak ediyorum cevap için teşekkür ederim şimdiden
Alıştıktan sonra eski haline dönmezsin diyelim ki araya 4 5 ay girdi sadece tedirginliğin olur ama aynı sorunu yaşamazsın

10 aylık evliyim. İlk ilişki de 10 gün kanamam oldu sanırım o yüzden korktum ve bir daha yapamıyorum çok kötü hissediyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba, dilatörde 4 boyu da yapabiliyorum. Eşli denemeye geçmek istedim ama nasıl yapsam da beceremedim. Önerdiğiniz bir pozisyon ya da yöntem varsa yardımcı olur musunuz ??

Merhaba, dilatörde 4 boyu da yapabiliyorum. Eşli denemeye geçmek istedim ama nasıl yapsam da beceremedim. Önerdiğiniz bir pozisyon ya da yöntem varsa yardımcı olur musunuz ??
Merhaba çok güzel ilerlemişsin sona gelmişsin. Devamı da güzelliklerle gelsin inşallah. Ben de 4.aparatı yapabilmeme rağmen bir yıl boyunca eşli yapamamıştım. Doktorla yendim. Şunları önerebilirim;
-vemcaine spreyi vajen girişine 5 fıs püskürtelim.
-aparatlara çalışalım. 3.aparatı sağa sola hareket ettirip iyice esnetelim. 4. Aparatı 15 dakika içimizde bekletelim
-Ben ters kovboy pozisyonunda yenmiştim. Ona bi bakın. Nefes egzersizi ve kegel yaparak gevşeyin. Penisi tutup vajen girişine yerleştirin derince bir nefes alın nefesinizi verirken çişinizi yapar gibi yapın ve minik minik ittirin. Kontrol sizde olduğu için daha rahat oluyor. Girişte baskı ve yanma hissi oluşacaktır. Bu normal bir problem olduğunu düşünmeyelim. Nefesle gevşemeye devam edip ilerletelim.
  • Ben ilk başardığımda prezervatif takmıştık. Penisi sıkıştırdığı için daha minimal derli toplu gelmişti gözüme
  • En önemlisi sık sık denemek. Olmuyor diye bırakmamak. Deneye deneye olacak. Başarılar diliyorum. Güzel haberinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…