- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.161
elacım ıllakı mum yapmana ne gerek var..olmuyrsa zorlama bence 2 parmak cok ıyı ve pe... denemsıne gecmenı tavsıye ederım
canım mum yapman şart değil zorlama bu kadar eğer 2 parmağı rahatlıkla yapıyorsan 3 parmağa geçmeyi dene.ben 2 parmaktan sonra p..s başını alabilmiştim. o zaman nefes vermenin faydasını bilmediğim için devam edemedim sonra da deneme yapmadık.sonra 3 parmak ve mum yaptım.yani mum yapmadan da egzersizlere devam edebilirsin.Merhaba arkadaşlar. ıyisinizdir umarım. benim bi sorum olucak size, ben iki parmak egzersizi yapıorum, parmakların erişebildiği yere kadar itiyorum, gidiyor.. Parmağın gidemediği yerler için mumu denedim artık olur herhalde dedim, yine olmadı.
Çünkü mumu değdirince bile irkiliorum, ter basıyo resmen, ıkınıyorum, nefes alıorum, veriyorum ama nafile. Ne yapabilirim bunun için, :sm_confused:
yaa ne bileyim venüsüm ya(( parmak yaparken ilerisi açık gibi gelio da, mumdan tırsıom sanırım..
Makas hareketi kapalı sokup içerde açmak mı parmakları?
yawrum niye kendini zorluyorsun biraz ara ver mum denemelerine sonra tekrar denersin ilk seferlerde parmaklardada çok zorlanmıştık kaydirigubbakcemile32 parmak makas yapmanı tavsiye ederim
Pekı muma kaygnlastırıcı suruyor musnuz ?
evet kapalı sokup içeride kapatıp açmak çok derinlere sokmak önemli değil önemli olan o dar sandığımız esnek olan bölüm varya tam orada açıp kapatacağızki kasları biraz daha eğitelim şimdiye kadar hep oraya bişey sokabiliyomuyuz hareket ettirebiliyormuyuz gel git yapabiliyormuyuz onu denedik artık son aşamalarına geldik şimdi ise oranın ne kadar esneyebildiğini farkedeceğiz her açıp kapamamızda dahada esnekleşecek ve kontrolumuz altında olacak sonra p....sde hiiiiiç mi hiç zorlanmayacaz olduda bitti maşallah diyeces kaydirigubbakcemile3
canım ben mum yapmadım ama buradaki arkadaşlar kayganlaştırıcı sürüyorlardı diye biliyorum birde istedikleri kadar kalınlaştırıp öyle yapanlarda vardı sanırım bu konuda bahar arkadaşım bilgili zemuszemusben ne desem boş hiç yapmadım çünkü mumla yerimseniben
kelebeğim sen eş parmağını yapmışmıydın ?alemsin venüscümdelikafadulden
Tamam acele etmeyeyim makasa başlayayım biraz da .. a.s.
canım ben mumu streçleyip öyle kullandım kayganlaştırıcı kullanmadım ama parmak egzersizlerinde de hiçbir zaman kullanmadım kayganlaştırıcıyı.ama 1 kez mumu streçledikten sonra vazelin srdüm daha kolay oldu:)Pekı muma kaygnlastırıcı suruyor musnuz ?
canım mum yapman şart değil zorlama bu kadar eğer 2 parmağı rahatlıkla yapıyorsan 3 parmağa geçmeyi dene.ben 2 parmaktan sonra p..s başını alabilmiştim. o zaman nefes vermenin faydasını bilmediğim için devam edemedim sonra da deneme yapmadık.sonra 3 parmak ve mum yaptım.yani mum yapmadan da egzersizlere devam edebilirsin.
kelebeğim sen eş parmağını yapmışmıydın ?
Munissecim ben nefes olayını yaparken hep unutuyorum yani gelişigüzel nefes alıp verdiğimi farkediorum. Belki de ondan ilerleyemiyorum fazla..
Munissecim ben nefes olayını yaparken hep unutuyorum yani gelişigüzel nefes alıp verdiğimi farkediorum. Belki de ondan ilerleyemiyorum fazla..
ela emre zaten iceriye ne kadar girdigi onemli degil ki bizim sorunumuz giristeki kaslari sikmamizdan kaynaklaniyo. onemli olan onlari alistkrmak. illa egzersiz yapicaksan uc parmagi yapman daha mantikli. mumu yapanlar parmaktan hoslanmayan kisiler. ben de mumla hala yapamiyorum yani yapiyorum da cooook zorlaniyorum degmez oyle SIKINTI cekmene
kızlar ben bu hafta sonu boş durmadım 1 haftalık yemeklerimi yaptım yazlık ne kadar seksi kıyafetim varsa çıkardım hazırladım bütün hafta eve gider gitmez süslenip püslenecem ohhh yemek derdimde yok....hem egzersizlerimi hızlandırıcam hemde bol bol sev...cem bu dönemi ön balayı gibi yerleştirdim beynime bundan sonraki aşamamız p...s olduğu için dahada kendimi hazır hissetmek istiyorum ürkek bi kadın gibi değilde işi çözmüş bi kadın gibi davranmaya başlıyorum ne kadar acemi olsakta uygulaya uygulaya kıvırıcaz bu kadınlık işini millet anasının karnında öğrenmiyoya zemuszemusbiz süperizzzzz yaaaa a.s.
bende bi garibim bu konuda. hiç giyemiyorum, utanıyorum giysem de ışıkları kapattırıorum:kedi:
Eşim ii dayanıo bana.. Yazık ediyorum hem ona hem kendime:çok üzgünüm:
yawrum delimisin sen aaaaaa bak geliyoklava: gençsin güzelsin neden utanıyosun 50 yaşındaki hatunları görmüyomusun şıkır şıkır hepsi...ben anladım yawrum bu işler böyle yürüyo her erkek eşinin evde çok bakımlı şehvetli olmasını ister bu akşam ödüllendir eşini azcık adamın ruhuna hitap et gözü gönlü açılsın kaydirigubbakcemile3biz çok geri kaldık bunları yapmakta hızlanıp yakalamamız lazım kuyruğundan hihoyyyt
yawrum delimisin sen aaaaaa bak geliyoklava: gençsin güzelsin neden utanıyosun 50 yaşındaki hatunları görmüyomusun şıkır şıkır hepsi...ben anladım yawrum bu işler böyle yürüyo her erkek eşinin evde çok bakımlı şehvetli olmasını ister bu akşam ödüllendir eşini azcık adamın ruhuna hitap et gözü gönlü açılsın kaydirigubbakcemile3biz çok geri kaldık bunları yapmakta hızlanıp yakalamamız lazım kuyruğundan hihoyyyt
ben de reglyim biteceği tarihte de annemlere gidiyoruz orda da deneme yapamıycaazz 10gün kadar bende tık yok anlayacağınız.bu arada deneme yapacak olanlar yok mu yaa güzell haberler alalım moralimiz düzelsin birazz:)Ah ah şu reglem ne zaman bitecek kıskandım valla delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?