• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şuanda deniyorum ama hiç olcak gibi değil inş olur ya ne biçim bişey bu böle

hayır olacak inan buna..ben de vajiliydim ve yendim..ben de olmayacak sanıyordum ama oluyor hem de tahmin ettiğinden de kolay..önce kendin rahatla.sonra orayı kayganlaştırıcı kreminle rahatlat.yavaş yavaş parmak ucunu oraya yönelt..bir kaç gün içinde de halletmek senin elinde yıllar sonra halletmekte.ne kadar sabırlı ve KARARLI olursan o kadar çabuk halledersin

çok az giriyo sanki ama hiç umudum yok

yavaş yavaş ilerlet inan o girmiyo dediğin çok kısa bi mesafe orayı geçince içerisi çok geniş...şuan parmağın bir duvara çarpıyodur.o duvar kapalı deil..açık.biraz rahatla.bir de parmağını içeri doğru iterken biraz ıkın..parmağın milim milim içeri girecek.itebildiğin kadar parmağını it ve ıkın olacak..orayı yavaş yavaş geçeceksin

evet canım bildiğim kadarıyla var bütün eczanelerde ben 4 - 5 ay önce yanlış ahtırlamıosam 21 yada 28di yani bi yirmisi vardı ama net hatırlamıyorum emla kremin fiyatı bu.

arkadaşlar gleit gelen jelinin ve emlanın fiyatı nekadar kullananlar bilgi verebilirmi birde bütün eczanelerde satılıyormu?[/Q

vajiyi bahsettiğin merkezde yendm nehirciğim....tavsıye ederım ancak bazı koşullara hazırsan tabı....ama oncelıkle kendın asacağına emnm....kolay gelsn cnm...emla işe yarıyor gecıcıde olsa...

kızlar moralim çok bozuk buğün eşimle birlikte olmaya çalıştık aslında hemen olmayacağını biliyorum ama iştee tabi ben kasıldım normalde başını alabiliyodum yok olmadı sonra parmak deyeyim dedim sanki kaskatı bi duvar ucu bile girmiyo neden bigün öyle biğün böyle yaaaaasenağlama

kızlar moralim çok bozuk buğün eşimle birlikte olmaya çalıştık aslında hemen olmayacağını biliyorum ama iştee tabi ben kasıldım normalde başını alabiliyodum yok olmadı sonra parmak deyeyim dedim sanki kaskatı bi duvar ucu bile girmiyo neden bigün öyle biğün böyle yaaaaasenağlama

kac parmak egzersizi yapiyodun

daha serce iki boğum alıyodum ama girmiyo ya resmen aşağıya kayıyor.. dün çok iyiydi ıkındıkça sanki kendi içeri kayıyodu çok alışmıştım ama şaşırıyorum ya hep ilerleyip neden başa dönüyorsam

cunku egzersiz sirasinda asamalari tamamlamadan penis denemesi yapmaya calisiyosun/ doktorlar onermiyolr bunu/ serce iki bogumla penis arasinda baya buyuk egzersiz farki var. beyin de bunu kabul etmiyo. moralini hic bozma acele etmeden egzersizlere devam et o zaman olcaktir

canım ben de vajiyi 1 ay önce yendim..
Sana yardım için elimden ne geliyorsa yapmak isterim.
öncelikle ne durumda olduğunu belirle..vajiyi pat diye yenemiyoruz..aşamalı bir sistem uygula.bi plan hazırla kendine
örneğin aynayla bile bakamıyorsan,vajiyi yenmeye önce oradan başla.yani aynayla bak.günlerce sürer belki bakıp alışman..sonra dokunmayı dene..parmak uçlarını içine sokarak deil,değdirerek başla..değdirerek alış oraya.sonrası ufak aralamalar yap serçe parmağınla..bunu sonra parmağını hafifçe itelemek takip etsin..1 boğum 2 boğum..gerisinin planı sana ait..inan kararlı bir şekilde başlarsan 1 haftan bir öncekinden daha ileride olur.ben vajinin sıkıntısını çok çektim.eşimle uzun yıllar çıktık.hiç böyle birşey olacağını düşünemezdim..evliliğimin ilk gecesi yüzleştim korkularımla.her gece ağladım hıçkıra hıçkıra..eşim yapamıyorum die her gece bağırıp çağırıyordu..vajili olduğumu kabul etmiyordu.biz her gece p..sle yapmayı deniyorduk.hadi dediinde ağlıyor kilitleniyordum...her sabah işe şiş gözlerle gidiyordum..evde internet yoktu..eşim bu siteyi bularak çıktı aldı.okudum okudum.canım o kadar yanıyordu ki..bu işi bi şekilde yapmalıydım.ben mum egzersiziyle yendim..ne olur.bi plan çiz kendin..yapacağın ilk ilerleme bu işin niyetine girmek..önce yapacağına inan ve bu akşam başla.bizler yanındayız..her zaman hertürlü desteği ve yardımı göstermeye hazırız
canım yazdıkların i.in gerçekten çok tşkr ederım şuan regl oldum bıter bıtmez tekrar eskıye doneceğim çalışmalara devam :Saruboceq:

cunku egzersiz sirasinda asamalari tamamlamadan penis denemesi yapmaya calisiyosun/ doktorlar onermiyolr bunu/ serce iki bogumla penis arasinda baya buyuk egzersiz farki var. beyin de bunu kabul etmiyo. moralini hic bozma acele etmeden egzersizlere devam et o zaman olcaktir

evet haklısın farkındayım ama beni üzen p..s değil zaten olmayacağını biliyodum.. ama sonrasında parmağımı neden alamadım duygusu beni korkuttu eyvahedigeldismile

Back
X