- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.221
evet haklısın farkındayım ama beni üzen p..s değil zaten olmayacağını biliyodum.. ama sonrasında parmağımı neden alamadım duygusu beni korkuttu eyvahedigeldismile
heval sen en son kac parmaktayidn
canım en son 29tlye aldım ama doktorlar yazıyor sağlık güvencen varsa yazdır.lazer epilasyon için lazım de al:)
günaydın kızlar... bugün ılık bir duş alıp o dar yeri aşmak istiyorum biraz cesaret lazım tabiii önerilerinizi bekliyorum
cnm dediğin gibi sadece cesaret lazım,o dar yere geldiğinde sakin ol nefes alıp vererek yavaş yavaş ittir inan bana çok kolay,ben de çok zorlanmıştım ama sık egzersiz yaparak aştım ve şimdi çok iyiyim.benimde geriye dönüşler çok oldu başlarda iki parmaktan sonra serçeyi bile alamadığım olmuştu egzersizleri sıklaştırınca bunlar olmuyor.Sakın pes etme.
tamam canım günde yarım saat yeterli olmaz mı aceba sen ne sıklıkta yaptın bi de kayganlastırıcı olarak ne kullanıyorsun ben bebe yağ ama mantar yapıyo iye buğün ,glatigen yazdırcaktım yazmaz mı
canım ben bu sıteye uye olduktan sonra bayağı hırslanmıştım egzersızlıkler falan yaptım mumla denedım herturlu denedım bu sıteye 8 9 ay once uye olmuştum herşey guzel gıdıyor ancak iş o noktaya gelınce çok kotu oluyorum sankı aşılmaz bır duvar var olmuyor bır turlu eşimle sureklı karar alıyoruz bu hafta tamam başaracağız egzersız yapacam deneme esnasında olumsuz olunca karamsarlığa kapılıyorum sankı hiç olmayacakmış gıbı gelıyor offff Allahım offfff inşallah emla kremı aldım jel aldım vazelın aldım
günaydın kızlar
gnydın cnm hiç görüşemyruz
evet canım ya hıc denk gelmıyoruz nasıl gıdıyor hamılelıgın
bana dua et bende bıran once kalayım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gleit gleni yazmıyorlar..canım acele etme yavaş yavaş emin adımlarla ilerle...parmak egzersizlerinde ilerleme kaydetmeden en azından 2 parmakta kendini rahat hissetmeden p...s denemesine geçmemeni tavsiye ederim çünkü hem senin hemde eşin için hayal kırıklığı olur şu anda en son ihtiyacımız olan şey yeni bir hayal kırıklığı uğramak...motiveni kaybetme bak ne güzel azmediyorsun egzersizlerini yapmaya başlamışsın heyecanını kaybetmeden adım adım hedefe yaklaş...hiç kafana olurmu olmazmı diye endişeler yükleme...% 100 aşılacak bir sorun vaji ama kişiden kişiye farkedebiliyor birazcık daha sabretmen gerekecek...başarılar diliyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?