- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.201
şuanda deniyorum ama hiç olcak gibi değil inş olur ya ne biçim bişey bu böle
şuanda deniyorum ama hiç olcak gibi değil inş olur ya ne biçim bişey bu böle
çok az giriyo sanki ama hiç umudum yok
Canım tebrik ederim,çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın.
arkadaşlar gleit gelen jelinin ve emlanın fiyatı nekadar kullananlar bilgi verebilirmi birde bütün eczanelerde satılıyormu?[/Q
vajiyi bahsettiğin merkezde yendm nehirciğim....tavsıye ederım ancak bazı koşullara hazırsan tabı....ama oncelıkle kendın asacağına emnm....kolay gelsn cnm...emla işe yarıyor gecıcıde olsa...
canım en son 29tlye aldım ama doktorlar yazıyor sağlık güvencen varsa yazdır.lazer epilasyon için lazım de al:)arkadaşlar gleit gelen jelinin ve emlanın fiyatı nekadar kullananlar bilgi verebilirmi birde bütün eczanelerde satılıyormu?
kızlar moralim çok bozuk buğün eşimle birlikte olmaya çalıştık aslında hemen olmayacağını biliyorum ama iştee tabi ben kasıldım normalde başını alabiliyodum yok olmadı sonra parmak deyeyim dedim sanki kaskatı bi duvar ucu bile girmiyo neden bigün öyle biğün böyle yaaaaasenağlama
kac parmak egzersizi yapiyodun
daha serce iki boğum alıyodum ama girmiyo ya resmen aşağıya kayıyor.. dün çok iyiydi ıkındıkça sanki kendi içeri kayıyodu çok alışmıştım ama şaşırıyorum ya hep ilerleyip neden başa dönüyorsam
arkadaşlar gleit gelen jelinin ve emlanın fiyatı nekadar kullananlar bilgi verebilirmi birde bütün eczanelerde satılıyormu?
canım yazdıkların i.in gerçekten çok tşkr ederım şuan regl oldum bıter bıtmez tekrar eskıye doneceğim çalışmalara devam :Saruboceq:canım ben de vajiyi 1 ay önce yendim..
Sana yardım için elimden ne geliyorsa yapmak isterim.
öncelikle ne durumda olduğunu belirle..vajiyi pat diye yenemiyoruz..aşamalı bir sistem uygula.bi plan hazırla kendine
örneğin aynayla bile bakamıyorsan,vajiyi yenmeye önce oradan başla.yani aynayla bak.günlerce sürer belki bakıp alışman..sonra dokunmayı dene..parmak uçlarını içine sokarak deil,değdirerek başla..değdirerek alış oraya.sonrası ufak aralamalar yap serçe parmağınla..bunu sonra parmağını hafifçe itelemek takip etsin..1 boğum 2 boğum..gerisinin planı sana ait..inan kararlı bir şekilde başlarsan 1 haftan bir öncekinden daha ileride olur.ben vajinin sıkıntısını çok çektim.eşimle uzun yıllar çıktık.hiç böyle birşey olacağını düşünemezdim..evliliğimin ilk gecesi yüzleştim korkularımla.her gece ağladım hıçkıra hıçkıra..eşim yapamıyorum die her gece bağırıp çağırıyordu..vajili olduğumu kabul etmiyordu.biz her gece p..sle yapmayı deniyorduk.hadi dediinde ağlıyor kilitleniyordum...her sabah işe şiş gözlerle gidiyordum..evde internet yoktu..eşim bu siteyi bularak çıktı aldı.okudum okudum.canım o kadar yanıyordu ki..bu işi bi şekilde yapmalıydım.ben mum egzersiziyle yendim..ne olur.bi plan çiz kendin..yapacağın ilk ilerleme bu işin niyetine girmek..önce yapacağına inan ve bu akşam başla.bizler yanındayız..her zaman hertürlü desteği ve yardımı göstermeye hazırız
cunku egzersiz sirasinda asamalari tamamlamadan penis denemesi yapmaya calisiyosun/ doktorlar onermiyolr bunu/ serce iki bogumla penis arasinda baya buyuk egzersiz farki var. beyin de bunu kabul etmiyo. moralini hic bozma acele etmeden egzersizlere devam et o zaman olcaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?