Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şuanda deniyorum ama hiç olcak gibi değil inş olur ya ne biçim bişey bu böle

hayır olacak inan buna..ben de vajiliydim ve yendim..ben de olmayacak sanıyordum ama oluyor hem de tahmin ettiğinden de kolay..önce kendin rahatla.sonra orayı kayganlaştırıcı kreminle rahatlat.yavaş yavaş parmak ucunu oraya yönelt..bir kaç gün içinde de halletmek senin elinde yıllar sonra halletmekte.ne kadar sabırlı ve KARARLI olursan o kadar çabuk halledersin

çok az giriyo sanki ama hiç umudum yok

yavaş yavaş ilerlet inan o girmiyo dediğin çok kısa bi mesafe orayı geçince içerisi çok geniş...şuan parmağın bir duvara çarpıyodur.o duvar kapalı deil..açık.biraz rahatla.bir de parmağını içeri doğru iterken biraz ıkın..parmağın milim milim içeri girecek.itebildiğin kadar parmağını it ve ıkın olacak..orayı yavaş yavaş geçeceksin

evet canım bildiğim kadarıyla var bütün eczanelerde ben 4 - 5 ay önce yanlış ahtırlamıosam 21 yada 28di yani bi yirmisi vardı ama net hatırlamıyorum emla kremin fiyatı bu.

kızlar moralim çok bozuk buğün eşimle birlikte olmaya çalıştık aslında hemen olmayacağını biliyorum ama iştee tabi ben kasıldım normalde başını alabiliyodum yok olmadı sonra parmak deyeyim dedim sanki kaskatı bi duvar ucu bile girmiyo neden bigün öyle biğün böyle yaaaaasenağlama

kac parmak egzersizi yapiyodun

cunku egzersiz sirasinda asamalari tamamlamadan penis denemesi yapmaya calisiyosun/ doktorlar onermiyolr bunu/ serce iki bogumla penis arasinda baya buyuk egzersiz farki var. beyin de bunu kabul etmiyo. moralini hic bozma acele etmeden egzersizlere devam et o zaman olcaktir

canım yazdıkların i.in gerçekten çok tşkr ederım şuan regl oldum bıter bıtmez tekrar eskıye doneceğim çalışmalara devam :Saruboceq:

evet haklısın farkındayım ama beni üzen p..s değil zaten olmayacağını biliyodum.. ama sonrasında parmağımı neden alamadım duygusu beni korkuttu eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…