- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.121
KIZLAR ,
SIZE BISEY SORACAGIM ,
Ilac kullanmayı unuttum bıgun , sımdı ne olacagını bılmıyorum , bu durumdayken aletlerle deneem yapamaz mıyım sızce ? ne dersınız bılgısı olan versın nolur
tamamına kesınlıkle katılıyorummvereliniortakbenim bacaklarımda hiç kasılma falan yok direk vajiyle ilgili p....s dik gelip değince itiriyorum girmesini çok istememe rağmen bilinç altım istemiyor sanki...yani ilerleyen zamanlarda belki olur bilemiyorum...ama emin olduğum bişey var kesinlikle psikolojik bir durum çünkü rahat değilim endişelerim vardı yavaş yavaş gidiyor onlarda drlar bizi sadece yönlendiriyor aslında biz kendi kendimizi tedavi ediyoruz tabi bu benim fikrim katılmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım temelde hepimizin endişeleri aynı ama cinsel geçmişimiz, aşamalarımız, eşimizle yakınlığımız ve bunlar gibi faktörler çözüm aşamalarımızın zamanını ve şekillerini yönlendirebiliyorlar...ben vajili birine sadece jinekoloğun yardımcı olabileceğine inanmıyorum açıkçası yardımı olabilir ama tamamen yok edemez....
doğum kontrol hağımı canım?
bugün içmeyimi unuttun?ikisini bir al bişi olmaz
hem çalışmanı etkilemezki bu alakası yok yani
benim bacaklarımda hiç kasılma falan yok direk vajiyle ilgili p....s dik gelip değince itiriyorum girmesini çok istememe rağmen bilinç altım istemiyor sanki...yani ilerleyen zamanlarda belki olur bilemiyorum...ama emin olduğum bişey var kesinlikle psikolojik bir durum çünkü rahat değilim endişelerim vardı yavaş yavaş gidiyor onlarda drlar bizi sadece yönlendiriyor aslında biz kendi kendimizi tedavi ediyoruz tabi bu benim fikrim katılmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım temelde hepimizin endişeleri aynı ama cinsel geçmişimiz, aşamalarımız, eşimizle yakınlığımız ve bunlar gibi faktörler çözüm aşamalarımızın zamanını ve şekillerini yönlendirebiliyorlar...ben vajili birine sadece jinekoloğun yardımcı olabileceğine inanmıyorum açıkçası yardımı olabilir ama tamamen yok edemez....
Yanı bır ay sonra bellı olur , hamılemıyım degıl mıym ? ısteben bu sure ıcınde aletlerle deneme yapsam olmaz mı dıyorum , olur demı ?
benim bacaklarımda hiç kasılma falan yok direk vajiyle ilgili p....s dik gelip değince itiriyorum girmesini çok istememe rağmen bilinç altım istemiyor sanki...yani ilerleyen zamanlarda belki olur bilemiyorum...ama emin olduğum bişey var kesinlikle psikolojik bir durum çünkü rahat değilim endişelerim vardı yavaş yavaş gidiyor onlarda drlar bizi sadece yönlendiriyor aslında biz kendi kendimizi tedavi ediyoruz tabi bu benim fikrim katılmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım temelde hepimizin endişeleri aynı ama cinsel geçmişimiz, aşamalarımız, eşimizle yakınlığımız ve bunlar gibi faktörler çözüm aşamalarımızın zamanını ve şekillerini yönlendirebiliyorlar...ben vajili birine sadece jinekoloğun yardımcı olabileceğine inanmıyorum açıkçası yardımı olabilir ama tamamen yok edemez....
Yanı bır ay sonra bellı olur , hamılemıyım degıl mıym ? ısteben bu sure ıcınde aletlerle deneme yapsam olmaz mı dıyorum , olur demı ?
canım 1 gün unutmayla hamile kalınmazki?ancak unuttuğun gün ilişkiye girdiysen ve sakat gündeysen azda olsa kalma şansın var
ama ben senin sormak istediğin tam net anlayamadım inan?yani hamileliktenmi şüphe edipte aletli çalışma yapmıyosun yoksa ilacı unuttunda çalışma yaparsan bişey olurmu diye korkuyosun inan anlamadım :uhm:
Bir gün hap unutulursa ondan sonraki 1 hafta içinde hamile kalınabilir canım...
Bir tanıdığımız hapı kullanmayı unutmuştu ve o gün ilişki yaşamadığı halde sonraki birkaç gün içinde hamile kaldı ve dr bunu söyledi...
bu arada pe...s dik olarak degmemeliymis vajinaya cunku beyin bunu tehdit olarak algilarmis. popo yonune dogru egik bir sekilde giris olmaliymis.
bu arada penis dik olarak degmemeliymis vajinaya cunku beyin bunu tehdit olarak algilarmis. popo yonune dogru egik bir sekilde giris olmaliymis.
bende aksi bişi demedim zaten canımcım benimde bu şekilde hamile kalan çok tanıdğım var
hapı düzenli kullanıyorsan ve unuttuysan ve eğerki tehlikeli günler içinde ilişkiye girdiysen kalma şansın var diyorum
ama kişi hapı örnek veriyorum dün gece unuttuysa ve bugün aklına geldiyse hemen alırsa hapı bişicik olmaz
ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve sorunla karşılaşmadım çok şükür..
ısteben bu sure ıcınde aletlerle deneme yapsam olmaz mı dıyorum , olur demı ?
ilk zamanlar deneme yaparken kimin aklına geliyo gerçi gelsede bilmiyodumki o nereye nasıl girer nasıl olmalı zemuszemus tehdit olarak algılıyor çünkü ben deliğimin olmadığını sanıyodum :bbo: hatta iddia ediyodumki eşime bende onun gireceği bir yer yok diye Şeniz yeni yeni öğreniyoruz (ne kadar kör cahilmişim)
yani alintidaki penisi de sansurlemissiniz tebrik ediyorum :)
tweetty selulit yapiyo mu? kilo aldirdi mi? bir de reglin ikinci gununde ictim ben sonra reglim azaldi ve sanki o siskinligim gitmedi ucuncu dorduncu gunu baslasam olur mu? bir de cinsel isteksizlik yapiyo mu sacma bi soru oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?