- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #14.141
o mesaj sayisina bakilirsa size kimse dokunamaz kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana kilo aldırmadı aksine zayıfladım sayesinde zemuszemus bünyeye göre değişiyor
zaten başlamışlsın sen kullanmaya ikinci kutuda yine verilen süreye göre yani bıraktıktan sekişzinci günü başlıcaksın şaşırma günlerini
yeni başladın sende sanırım.?ilk başlarda hormonlar düzelene kadar bir ay felan öle olur zaten bende ilacı alıyorum ertesi günü azalıp bitiyo korkulcak bişi yok yani
onun dışında yan etkilerde o dediğin isteksizlik yazıyo ama maşallah ne bilim öle bişeyle karşılaşmadım sanırsam kaydirigubbakcemile3
o mesaj sayisina bakilirsa size kimse dokunamaz kaydirigubbakcemile3
ben basladim sonra biraktim. cok istekli oldugumda cnaim hic acimiyo ama eger canim istemeden yapiyosam hep problemli oluyo. zaten ayda birkac gun istekli oluyorum bu ilaci kullanip o iki uc gunumu de harcamak istemedimyani bu dedigin isteksizlik bir ay suruyo sonra duzeliyo muymus?
İlk denemeler için sizi en rahat olacagınız pozisyon seçilmeli.Pe...s denemesi parmak ya da aletli egzersizlerden çok çok daha kolay inanın.
:uhm: ben cok abartmisim demek ki birakmam bi daha oyle tamam![]()
ilk deneme derken ilk evlendiğim zamanları kastettim yani vajili olup olmadığımı bilmeden körü körüne deniyodukya...p...s denemesi henüz yapmadık 1 mayıstan sonra yapıcas ayyy inşallah kolay geçer kaydirigubbakcemile3
bana kilo aldırmadı aksine zayıfladım sayesinde zemuszemus bünyeye göre değişiyor
zaten başlamışlsın sen kullanmaya ikinci kutuda yine verilen süreye göre yani bıraktıktan sekişzinci günü başlıcaksın şaşırma günlerini
yeni başladın sende sanırım.?ilk başlarda hormonlar düzelene kadar bir ay felan öle olur zaten bende ilacı alıyorum ertesi günü azalıp bitiyo korkulcak bişi yok yani
onun dışında yan etkilerde o dediğin isteksizlik yazıyo ama maşallah ne bilim öle bişeyle karşılaşmadım sanırsam kaydirigubbakcemile3
cevap için teşekkür ederim canım.beyinde bitiyor ewet katılıyorum.zaten burada biz beyinleri tedavi ediyoruz.dikkat edersen yendim haberi gelince herhangi birisinden devamında bikaç kişi de yendim diye geliyor.çünkü inancımız artıyor o yendiyse ben de yenerim şeklinde beyne mesaj gönderiyoruz ve ben kendine inanan ben bunu yenicem diyen herkesin yenebileceğine inanıyorum.kendim henüz yenebilmiş değilim ama dediğim gibi inanıyorum:)Merhaba Munısse ,
Bu sıtedekı hıckımse gercekten vajınısmus degıl yanı vajınanın ıcındekı o aşk kasları ( galıba dogru yazdım :) ) kasılması demek vajınısmus , ben hıc duymadım burdakı bayanların boyle bıseyı oldugunu cunku hemen hem en hepımzı cocume gıtmeden once bır jınekoloja gıttık ve hepsının soyledıgı hersey normal , sorununuz psıkolojık ..dır,
Yanı bızlerde vajınısmus sayılıyormusuz ama bızımkı sadece beynımızın sartlanması , yanı aslında bızım halletmemeız daha kolay , bu kasılma tıtreme mesela benım sadece bacaklarımda oluyordu , zangır zangır tıtrıyor bacaklarım , ılıskıye gırebıldıgım halde bacaklarım tıtrıyor ama kendımı rahat bırakmöayı basarabılırsem tıtremıyor , degısık ve zor bısey bu yaa :))
Peki şuan egzersizde hangi aşamadasınız?
Ve hangi egzersizleri yapıyorsunuz?(Nefes,kegel,parmak, vb)
canım senden duyunca ben de denedim makas hareketini teşekkür ederim:)2 parmak makas yapıyorum ve eş parmağı yapacağım ona henüz başlamadık ama bu akşam başlayacağız kaydirigubbakcemile3 kegeli zaten ara ara yapıyorum nefesi sadece ihtiyacım olduğu zamanlar deniyorum parmak egzersizlerine ara verip tekrar başlayınca bazen konsantre olmakda zorlanıyorum o zamanlar nefes egzersizi yapıyorumaklinialirimsmile
canım senden duyunca ben de denedim makas hareketini teşekkür ederim:)
canım senden duyunca ben de denedim makas hareketini teşekkür ederim:)
Merhaba arkadaşlar. İyisinizdir umarım. benim bi sorum olucak size, ben iki parmak egzersizi yapıorum, parmakların erişebildiği yere kadar itiyorum, gidiyor.. Parmağın gidemediği yerler için mumu denedim artık olur herhalde dedim, yine olmadı.
Çünkü mumu değdirince bile irkiliorum, ter basıyo resmen, ıkınıyorum, nefes alıorum, veriyorum ama nafile. Ne yapabilirim bunun için, :sm_confused: