• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

CANIM DUALARIN IICN COK TESKEURLER IHTIYACIMIZ VAR ..CALSIMALAR SON HIZIYLA DEVAM EDIYOR..ALLAH ın ıznıyle ıhsaah guzel haberler verırrım...

her konuda destek verdik birbirimize duamımı esirgiycm szden bu topiğe o kadar alışmışım baska topiklerde duramıyorum:) arada bakıyorum kızlarda gelişme varmı güzel haber varmı dye,inancını yitirme cnm allahın izniyle herşey olur:Saruboceq:

sabır gösteriyorum zatende ilk başta bi şok yaşadım tabi hayırlısı allhtan diycek yapablecek birşeyim yok o veririse olur nasip biliyosun sende oldumu olcakmı diye insan stres yaşıyo olmayınacda üzülüyo dogal olarak:ecrin_bebek:boshayallersmile

seni anlıyorum cnm ilk şokta oturp aglamıştım dısarı çıkasım gelmiyordu.2.3 derken alıştım negatiflere sen inş. yasamassın en kısa zmnda bebeğine kavusursun

Merhabalar arkadaşlar buraya hergün uğramak istiyorum ama olmuyor malesef bu aralar. Ben hala kendimi kasıyor . Bitti derken .. Biraz ara verdik doktor dediği için ondan olabilir ama yinede bitti dediğimdeki kadar rahat değilim . Bana dua edin ...

selam kızlar birkaç gündür sadece okuyorum çünkü yazacak bişey yok bakalım belki bu gece deneme yaparız umudum var ama :) bu arada kasılma dediğiniz ne bende var mı yok mu anlamadımben bir kere pe..s başını içime aldım sonra devam edemedim acı çektiğim için kasılma titreme falan yok kasılma nasıl oluyor bi tarif etsenize...

Merhaba Munısse ,
Bu sıtedekı hıckımse gercekten vajınısmus degıl yanı vajınanın ıcındekı o aşk kasları ( galıba dogru yazdım :) ) kasılması demek vajınısmus , ben hıc duymadım burdakı bayanların boyle bıseyı oldugunu cunku hemen hem en hepımzı cocume gıtmeden once bır jınekoloja gıttık ve hepsının soyledıgı hersey normal , sorununuz psıkolojık ..dır,
Yanı bızlerde vajınısmus sayılıyormusuz ama bızımkı sadece beynımızın sartlanması , yanı aslında bızım halletmemeız daha kolay , bu kasılma tıtreme mesela benım sadece bacaklarımda oluyordu , zangır zangır tıtrıyor bacaklarım , ılıskıye gırebıldıgım halde bacaklarım tıtrıyor ama kendımı rahat bırakmöayı basarabılırsem tıtremıyor , degısık ve zor bısey bu yaa :))

Merhaba Munısse ,
Bu sıtedekı hıckımse gercekten vajınısmus degıl yanı vajınanın ıcındekı o aşk kasları ( galıba dogru yazdım :) ) kasılması demek vajınısmus , ben hıc duymadım burdakı bayanların boyle bıseyı oldugunu cunku hemen hem en hepımzı cocume gıtmeden once bır jınekoloja gıttık ve hepsının soyledıgı hersey normal , sorununuz psıkolojık ..dır,
Yanı bızlerde vajınısmus sayılıyormusuz ama bızımkı sadece beynımızın sartlanması , yanı aslında bızım halletmemeız daha kolay , bu kasılma tıtreme mesela benım sadece bacaklarımda oluyordu , zangır zangır tıtrıyor bacaklarım , ılıskıye gırebıldıgım halde bacaklarım tıtrıyor ama kendımı rahat bırakmöayı basarabılırsem tıtremıyor , degısık ve zor bısey bu yaa :))

İyi de vaji zaten tamamen psikolojiyle alakalı zaten...

selam kızlar,

kaçırdığım başarı haberleri varmı? en son g_y vardı. Ben artık başardımmmm yazmak istiyorum ve bugün yarın olacağını biliyorum, dün deneme planlamıştım aslında ama gezdik bütün gün sonra yorgunluktan deneme suya düştü. Ama az kaldı hissediyorum.

Hm birşey sorucam sizde haz alma, uyarılma problemleri oluyomu, ben eskiden çok çabuk ve rahat uyarılıyordum ama artık egzersiz yoğunluğundanmı başarma stresindenmidir nedir sorun yaşıyorum.

PEKI NEYLE ALAKALI BIZIDE BILGILENDIRRIMIISN....:uhm:

Bız kolay vakaymısız , Yanı bu doktorun soylemesı , bızımkı tamamen korku , aıle , gecmıste duyulan , korkulan seylerle ılgılıymıs , dıger o 4 kas kendısı de kasılıyormus , bızmkısı beynımızle ılgılı bız rahatsak parmakta gırıyor penısde

Hayır degıl

Yanı bır dogum doktoru , bana şöyle demıstı ; ( vajınandakı 4 aşk kasına dokundum hıc tepkı vermedın , eger oyle olsaydı cok zordu ısın ) demıstı

O zaman neden ilk gece için korkutulan bayanlar vaji oluyor?
Başkalarından duyulan kulaktan dolma yalan bilgiler kadının psikolojisini değil de vajinasındaki kaslarını mı etkiliyor?

genede aynı sey ıste psıkolojık yanı beynımız ıstem dısı vajı kaslarını kasıyor ..ondna dolayı ılıskıye ızın vermıyor yanı beyındekı olay psıkolojık

Bız kolay vakaymısız , Yanı bu doktorun soylemesı , bızımkı tamamen korku , aıle , gecmıste duyulan , korkulan seylerle ılgılıymıs , dıger o 4 kas kendısı de kasılıyormus , bızmkısı beynımızle ılgılı bız rahatsak parmakta gırıyor penısde

ILGILI KIZLAR ,

SIZE BISEY SORACAGIM ,

Ilac kullanmayı unuttum bıgun , sımdı ne olacagını bılmıyorum , bu durumdayken aletlerle deneem yapamaz mıyım sızce ? ne dersınız bılgısı olan versın nolur

O zaman neden ilk gece için korkutulan bayanlar vaji oluyor?
Başkalarından duyulan kulaktan dolma yalan bilgiler kadının psikolojisini değil de vajinasındaki kaslarını mı etkiliyor?

Psıkolojısını etkılıyor ama bız ıyı durumda olanlarız dıyorum ıste.......... ,
Anlattıgım durumda olanlarda varmıs ama 100 kadından bırı olurmus oyle ,ve tedavısı cok zor olurmus

Oyle tabııkıde cnım ama bızım vajınamız degıl kasılan ,ya da ben kendı adıma konusayım benım bacaklarım kasılıyor
bacak tıtremesı bend ehala var duzlemedı yanı ama benım vajı olayım bacakla alakalı degıl sadece bacagım tıtreseydı bunca zaman emınım duzelırdım zaten vajı farklı farklı etkılıyor ınsnaları benım oaryla alakalı sorunum var ..kasılıyorum

bacak tıtremesı bend ehala var duzlemedı yanı ama benım vajı olayım bacakla alakalı degıl sadece bacagım tıtreseydı bunca zaman emınım duzelırdım zaten vajı farklı farklı etkılıyor ınsnaları benım oaryla alakalı sorunum var ..kasılıyorum

Bende bacak titremesi yok ama bacaklarımı çok zor açık tutuyorum...

selam kızlar,

kaçırdığım başarı haberleri varmı? en son g_y vardı. Ben artık başardımmmm yazmak istiyorum ve bugün yarın olacağını biliyorum, dün deneme planlamıştım aslında ama gezdik bütün gün sonra yorgunluktan deneme suya düştü. Ama az kaldı hissediyorum.

Hm birşey sorucam sizde haz alma, uyarılma problemleri oluyomu, ben eskiden çok çabuk ve rahat uyarılıyordum ama artık egzersiz yoğunluğundanmı başarma stresindenmidir nedir sorun yaşıyorum.

canımcım bu konuda doktorum bizi uyardı nedenide cinselliği ödev gibi görüp şunu şunu yapalım şuna geçelim diye düşünmemizmiş o yüzden egzersiz yaparken aranızdaki aşkı kaçırmayın sıcaklığı kaybetmeyin diye uyarıyor geçen ay evin her köşesinde sev...memiz çok çok iyi geldi bize...heyecanı kaybetmemiz gerekiyor mesela ben eş parmağı denemesini sev...me esnasında yapacağım birde eşlerimize çok fazla egzersizlerden bahsetmemeliymiş onlarında psikolojisini bozabilirmişiz yok ben bu gün 2 parmak aldım yok şu kadar mum soktum gibi..deneme yapmadan önceki haftalarda, haftada en az 3 defa s....me yapmamız gerekiyor ve bunları renklendirerek yapabiliyosak çok daha iyi olurmuş kaydirigubbakcemile3

Back
X