- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.081
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır girmıyorum bu siteye başaramadım çünkü bundan sonrada başaracağıma ınanmıyorum çok kötü durumdayım 5 sene oldu allahım ne yapacağımı bılemıyorum etrafa sahte gulucuk dağıtmaktan bıktım mutlu gıbı görünmekten çünkü mutsuzum eşime yetmediğimi düşünüyorum ona bır çocuk veremediğim için kendımden nefret edıyorum artık tamamen kararsız durumdayım
slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır girmıyorum bu siteye başaramadım çünkü bundan sonrada başaracağıma ınanmıyorum çok kötü durumdayım 5 sene oldu allahım ne yapacağımı bılemıyorum etrafa sahte gulucuk dağıtmaktan bıktım mutlu gıbı görünmekten çünkü mutsuzum eşime yetmediğimi düşünüyorum ona bır çocuk veremediğim için kendımden nefret edıyorum artık tamamen kararsız durumdayım
tabikide konuyla alakası var baskımı var burda vajiydin ve bebek çlşmasına grdin bunudamı söyleyemiycn,hiç üzülme bn kaç kere negatif gördüm en sonunda oldu,ne olur biraz sabır göster cinsel ilişkiyi bebek için yasama ynde tedbirini al ama gerisini allaha bırak bu ay olmazsa dgr ay olur.stres yaparsan olmaz biliyorsun dmi,allah yrdımcn olsun cnmkonuyla alakası yok ama bebk umutlarım suya düştü mafoldumben adet oldum ben:a015:
tabikide konuyla alakası var baskımı var burda vajiydin ve bebek çlşmasına grdin bunudamı söyleyemiycn,hiç üzülme bn kaç kere negatif gördüm en sonunda oldu,ne olur biraz sabır göster cinsel ilişkiyi bebek için yasama ynde tedbirini al ama gerisini allaha bırak bu ay olmazsa dgr ay olur.stres yaparsan olmaz biliyorsun dmi,allah yrdımcn olsun cnm
sabır gösteriyorum zatende ilk başta bi şok yaşadım tabi hayırlısı allhtan diycek yapablecek birşeyim yok o veririse olur nasip biliyosun sende oldumu olcakmı diye insan stres yaşıyo olmayınacda üzülüyo dogal olarak:ecrin_bebek:boshayallersmile
arkadaşlar aranızda d. Kontrol hapı kullanan varmı ? Bişey sormam lazım acil opuyorumnanaktan
CANIM DUALARIN IICN COK TESKEURLER IHTIYACIMIZ VAR ..CALSIMALAR SON HIZIYLA DEVAM EDIYOR..ALLAH ın ıznıyle ıhsaah guzel haberler verırrım...:hulya:yapmam lazım ama daha baslamdım dogurana kadar yapmam gbi.bahar sana duaya baslıyorum cnm verimli çlş sacını basını yolarım adetten çıkar çıkmaz basla yumurtlama dönemi hikaye ya,gün aşırı yapın bir duyayım hamile oldugunu zil takıp oynuycz bebişimlehihoyyyt
arkadaşlar aranızda d. kontrol hapı kullanan varmı ? bişey sormam lazım acil opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?