Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar inanın bu siteyi bulmam neden bukadar gecikti anlam veremiyorum bugün ilk egzersizimi yaptım işaret parmağımı sonuna kadar içine alabiliyorum sizce benim işim kolaymı ? bu arada bu siteyle tanışalı daha 3-4 gün oldu inanın bende 1 hafta sonra artık dr gitmeyi düşünüyordum hemde dünyanın parasını alıyolar ama insan çaresiz kalınca imkanlarını kullanmak istiyor işte ama sizlerin yazdıklarından sonra burda bunu başarabileceğimi anladım. burda vajinasına bakamayan korkan arkadaşlarında olduğunu duydum ama ben işaret parmağımı rahatça içine sokabiliyorum sizce iyi durumdamıyımdır nedersiniz. umuyorumki bu beladan hepimiz el birliği ile kurtulucaz hepimize şimdiden kolay gelsin diyerek başladığımı bende ilan etmek istiyorum.. BıZıMLE BıLGıLERıNı PAYLAŞAN ARKADAŞLARADA ŞıMDıDEN TEŞEKKÜRLER

slm kızlar nasılsınız ben uzun zamandır girmıyorum bu siteye başaramadım çünkü bundan sonrada başaracağıma ınanmıyorum çok kötü durumdayım 5 sene oldu allahım ne yapacağımı bılemıyorum etrafa sahte gulucuk dağıtmaktan bıktım mutlu gıbı görünmekten çünkü mutsuzum eşime yetmediğimi düşünüyorum ona bır çocuk veremediğim için kendımden nefret edıyorum artık tamamen kararsız durumdayım

canim doktor tedavisi gormus muydun sen

arkadaşım eğer durumunu bukadar kötü olduğunu düşünüyosan ve buranında sana yetmediğini düşünüyosan sana bir dr önerebilir bir jinekolog senin gibi vakalrı 3 günde çözüyor ankarada çok lüks temiz ve ünlü bir klinik öyle vasat bir yer diil yani merak etme biraz fiyatı pahalı ama durumun varsa tavsiye ederim bende burda arkadaşlarla birlikte aşmaya ÇAlışcam ve aşamazsam bende bu kliniğe gidicem İNTERNETTEN BİR BAK VE ARAŞTIR İSTERSEN İÇİNE SİNSİN DİYE SÖYLÜYORUM ayrıca dr da jinekolog kesin çözüm orası ben bu siteyi görmeseydim oraya gidsecektim ama burası beni bayağı umutlandırdI. neyse netten bak sen HERA KADIN SAĞLIĞI VE VAJİNİSMUS MERKEZİ TAVSİYE EDERİM ...

konuyla alakası yok ama bebk umutlarım suya düştü mafoldumben adet oldum ben:a015:
tabikide konuyla alakası var baskımı var burda vajiydin ve bebek çlşmasına grdin bunudamı söyleyemiycn,hiç üzülme bn kaç kere negatif gördüm en sonunda oldu,ne olur biraz sabır göster cinsel ilişkiyi bebek için yasama ynde tedbirini al ama gerisini allaha bırak bu ay olmazsa dgr ay olur.stres yaparsan olmaz biliyorsun dmi,allah yrdımcn olsun cnm

uzun zmn sonra basarıcm hırsıyla grmeni isterdim ama geç dgl sana o hırsı verirz bz,senin düşündüklerinin aynısını bende üşündüm sana kendimi örnek veriyorum tek dglsin biliyorsun,yanlış anlasılacgından da eminim ama ben depresyon hastası oldum vaji yüzüne,içimi atıyrdum paylasacak kimse bulamıyordum.sonra burayı buldum baktım herkes kademe kademe atlıyor ilk başta bn serce parmagımı alamıyorum dye üzülen insanlar catır catır 2.parmaga geçmişler.ya bunlar üzülüyordu gercektn hiç yapamıycaklarını bndee dşünrken baktım ilerliyorlar bende onların durumundayım deyip basladım bıraktıgım egzerszlere,yarış yapıyrdum.biri 2.parmagımı gectim dyr bn 3.geçtim yazacam dye hırslandım ve bi bakmışım 6gnde yenmişim.yapamdımmı sinirlenip bir hızla parmagımı grdryrdum gözümü karartıp.artık burama kadar geldi derler ya öyle olmuştu.yapamıycm degil yapacm de,çocuk inşş. olur ytrki vajiden bir kurtul cnm çaba göstermeden hiç bişey olmuyr biliyrsun

sabır gösteriyorum zatende ilk başta bi şok yaşadım tabi hayırlısı allhtan diycek yapablecek birşeyim yok o veririse olur nasip biliyosun sende oldumu olcakmı diye insan stres yaşıyo olmayınacda üzülüyo dogal olarak:ecrin_bebek:boshayallersmile

Merhaba güzel sitenin güzel hanımları :) nasılsınız bugün ? herkesten İYİYİİİMMM !!! cevabını almak istiyorum lütfen somurtkan suratlarla bakmayın bana öyle....

Ben bu siteyi çookkk uzun zamandır takip ediyordum...farklı konularda aramalarım oluyordu... ama üye değildim... geçen hafta baktım vajinusmus sayfasıda var, ben ilk kez görmüştüm bu başlığı bu sitede ve bunu 1 yıl yaşayan birisi olarak hemen üye olup siz değerli hanımlara tecrübelerimle yardımcı olmak istedim...

daha önceki msjlarımda da yazdığım gibi, her konuda olmaduğu gibi bunda da gönülden istemek, siz şimdi bana istemesek burda ne işimiz var diyeceksiniz elbette isitiyorsunuz ama bide kararlı olmak var...

Üzerinizden şu hayat bıkkınlığını , uşanmışlığı hemen çöp kutusuna atın lütfen, ve kararlı , gönülden şöyle gümbür gümbür yapacağımmm !!! diyin...

Bunu yaparken kendinizi şartlandırmayın lütfen... Bunu ne bebek için, nede eşiniz için yapın... Bunu ilk önce kendiniz için yapın... Sizde bir insansınız , kadınsınız... Bunu yaşamak en doğal hakkınız.. herşeyden önce ''KENDİM İÇİN YAPIYORUM'' Diyerek başlayın işe :)

CANIM DUALARIN IICN COK TESKEURLER IHTIYACIMIZ VAR ..CALSIMALAR SON HIZIYLA DEVAM EDIYOR..ALLAH ın ıznıyle ıhsaah guzel haberler verırrım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…