Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahahaha ya g_y supersinnnn. valla okudugum en komik basari hikayesiydiiiii DDDD en iyisi gel senle deniyim demissin yaaaaa eniste de az cakal degilmis hani caktirmadan alissin ayagina son noktayi koymuss. ya kiz sen ne alemsin delikafadulden

ayyyyyyyyy yerimmm yerimmmm basarirmis da hikayesini mi yazarmissss. ay hic bu kadar sevinmemistim aglicam simdi valla mutluluktan :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

CARA sen ne yaptin acaba bu gece denicektin. butun gun de aklimdaydin. hep dua ettim insallah olur diye. Allahim insallah duaalarimi kabul eder de suraya oldu yazarsin. bayram etcem o zaman. :Saruboceq:

inşallah ya çok çaresizim

cok ayip ne demekmis caresizim. hic de caresiz degilsin. burayi buldun ya gerisi artik gelicek. ilk adimi attin artik yaninda biz variz.kaydirigubbakcemile Bizden once Allah var tabii. O`nun oldugu yerde caresizlik olur mu hic. Gun gelicek basaricaksin sen de g_Y gibi buraya yazicaksin ama once umudunu kesmiceksin.

Bir sure sonra bir bakicaksin yapamam dedigin herseyi yapmissin, olmaz dedigin hersey oluvermis. bunlar sana simdi hikaye gibi geliyo ama hepsi gercek olcak Allahin izniyle.

ilk malzemeleri veriyorum
bir adet kayganlastirici
istege gore ameliyat eldiveni

incelemissin sanirim vajinani. birsey gorememissin. normaldir. zaten orda koca delik gorsek afedersin hicbirimiz korkmayiz dimi :kedi: ilk bakista oyle cok kucuk gorunmesine ragmen aslinda cook genis bir yer. gozumuze kucuk geldigi icin de biz sanki orasi dapdaracik zannediyoruz. oyle zannettigimiz icin kendimizi kasiyoruz. kendini nasil kastiini anlaman icin de cisini yaparken tuttugunu farzet bir dene oradaki kaslarin kasilir. bu ayrica kegel egzersizi oluyo. icinden ona kadar falan sayip tut yine ona kadar sayip birak. arka arkaya uc kere. benim bildigim bu da baska turluleri varsa arkadslar soyler. bunu SIK SIK yap gun icinde egzersiz sirasinda faydasi olur.

parmak egzersizine gelince:

- sirtimizi yastiga dayiyoruz
- uzaniyoruz
- popomuzu sanki yorgunluktan bitap dusmus gibi serbest birakiyoruz
- ilk sayfada nefes egzersizleri var. benim yaptigim nefes egzersizi de burnundan yavasca sekize kadar sayarken nefes alip agzindan veriyosun sekize kadar sayip. zaten arka arkaya bir kac kez yaipnca narkoz almis gibi oluyosun kaydirigubbakcemile3
- bacaklari oyle spagat acar gibi acmiyoruz. hafif aralik birakmak yeterli
- hemen arkasindan vajinayi ve parmagi jelliyoruz
- parmagi vajina girisinde tutuyoruz once sonra kontrol ediyoruz parmagin giris acisi popo yonune dogru olmali yani sirtustu uzandigimizda asagiya yataga dogru
- parmagi yavasca itiyoruz elimize sert birseyler gelnce panik yapmak yok duruyoruz nefes egzersizine devam
- sonra parmagi tekrar itiyoruz agzimizdan nefes verirken
- popo kontrol. popomuzu SIKmis miiyz bakiyoruz. popoyu tekrar serbest birakiyoruz.bacak kontrol bir de .
- ileride bir nokta var. kapakcik gibi. hafif yana kavisli gibi. oraya geldigimizde panik yapmiyoruz cunku vajinanin yapisi oyle. sakince bekliyoruz. cok yavas itiyoruz yine bekliyoruz. o kapakcik kismini yavas yavas asiyoruz
- ve icerisi zaten 3 oda bir salon yumus yumus genis bir yer oldugu icin zaten hicbisey hissetmiyoruzzzzz

bu kadaaarciiiik delikafadulden

Son düzenleme:
Tebrikler canım çok sevindim ne güzel listeden silindin sende :) Pns denemesi yaptınmı ne kadar yaptın?Ben o aşamadayım fazla alamıyorum çok canım sıkkın moralim bozuk bu günlerdemafoldumben

canini SIKCAK birsey yok. penisin tam birlesmesi zaman aliyo. bende bir haftayi bulmustu. kisidn kisiye degisir. daha uzun ya da daha az. penisin popo yonune olmasi nefes verirken ikinmak cok ise yariyo denedin mi ?

mrb kızlar... ben dün egzersiz yaptım serce parmağımı bir buçuk iki boğum kadar ilerlettim yarım saat uğraştım ama.. nehircim msjını aldım ama ben 50 msjı doldurmadığım için özelden yolluyamıyorum.. ilgilendiğin için sağol birilerinin böle sorması beni motive ediyor .
..ececim bacağı tam açmıyacaz hafif demişsin ya ben zaten sonuna kadar ayırdığımda sadece ucu giriyormuş gibi oluyor hafif kırarak açtığımda daha kolay oluyor aynı durumu yasayan var mı bilmem ama.. bugün yine deneyecem egzersizi ama zar tabusu bende çok yerleşik durumda sanki oraya bişey girince delinip acıyacak psikolojisini atamıyorum:1no2: ne olacak bilmem kendimi de telkin ediyorum ama inşlh desteklerinizle onuda atıcam.
bşey daha sorucam kızlar aynayla inceledim beyaz et parçalarının ne olduğunu anlamadım ve vaji girişim çok dar gibi geldi hani ordan bir bebek nasıl çıkarbilmiyorumkismile...
hepinize iyyii pazarlarr.

canım tebrik ederim ama bişey merak ettim kanaman oldumu?

canım sen zar konusuna çok takıyorsun anlaşılan ama parmak egzersizi ile zara bişey olmuyor merak etme hatta parmak egzersizi yapanların büyük çoğunluğunda kanama olmuyor çünkü zar esniyor parmaklar sayesinde korkma egzersizlere devam ben üç parmak iki boğum yapıyorum bişey olmadı:)

evet tatlım ya parmağımı popoyo doğru iterken bazen elime bazı yapılar geliyor iste zar canım yanacak düşüncesiyle istemsz kasılıyorum ve daha çok itmeye korkuyorum işlh bende senin durumuna ulaşabilirim..

canim bi halka dusun hemen icinde bir halka daha dusun neredyse buyuk halka kadar. bu icerideki halka kizlik zari oluyo. sogan zari kadar incecik uzerinde de sadece cok ince kilcal damar var. sinir yok. yani patlamaz yarilmaz kendini kasmazsan hicbisey olmaz. ve sen egzersiz yaptikca o zari esnetmeye devam ediyosun. oyle parmakla bozulmaz. ama sen her ihtimale karsi esine soyle yine de. hatta istersen esinin yaninda da yapabilirsin egzersizlerini. o beyaz et parcasi disaridan gorunumu zaten. hepimizinki oyle. ya bar kapilari olur ya filmlerde kapaldir soyle bi itersin aciliverir. vajina da aynen oyle. yani zorlamana gerek kalmadan kolayca aciliveriyo.

kızlık zarıyla ilgili bi kaç yazı okuduktan sonra benim tedirginliklerim gecti internetten resimlerine bakarsan nası bi yapısı oldugunu görüceksin orayı kapayan bi duvar seklinde degil zarın yapısı .. ve ilk egzersizlerimi eldivenle yapmıstım ben sonradan kullanmadım o eline gelen yapılar eldivenle yaparken gelmeyecegi için tedirgin olmassın

canım tebrik ederim ama bişey merak ettim kanaman oldumu?

teşekkürler canım. benim kanamam oldu ama öyle abartılacak bişey değil.ben 3 pamak yapabiliyordum egzersizlerde bişey olmadı. ilişki sırasında kanamam oldu. ama herkeste olmuyor canım ben çok fazla egzersiz yapamadım fazla genişletemedim anlayacağın.şimdi sıra 2. denemede bende şuan ondan korkuyorum.benim için dua edin neolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…