- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.061
teşekkür ederim canım.darısı başınıza dualarım sizinle.bakalım. canım ben 2. penis denememde alabildim. ilkinde sadece penis başını alabilmiştim.sonra adet oldum.baya bi uzun sürdü bitsede egzersiz yapsam diyordum sonra parmak egzersizi yaptım dün önce 1 sonra 2 derken 3 parmak rahat alabiliyordum. penise benzer bişeyle yapmak istedim evde ara ara bulamadım mumda yoktu. eşime dedimki ben neyle yapıcam en iyisi gel seninle deniyim ama zorlama beni yavaş yavaş yapalım dedim yine penis başını alabilirim diye düşünüyordum.sonra yavaş yavaş oldu bi yerde takıldı kaldı tamam dedim yeter bu kadar eşim tamam bekleyelim biraz buraya kadar alışsın bari dedi ileri geri falan yaptı sonra ben dur ben biraz nefes alıyım veriyim ıkınayım dedim oda çaktırmadan itmiş ben farketmedim bile oldu dedi ben inanmadım gerçekten mi dedim durdum sonra bak elinle dışta kalan yer varmı dedi hakikaten de tamamını alabilmiim çok şaşırdım. ben yapabildiysem herkes yapar canım sakın ümitsizliğe kapılma moralini bozma. ben vaj.na bakamıyordum bile tansiyonum düşüyordum elim ayağım tutmuyordu. hergün Allahım canımı al da kurtulayım derdim. çok zor cesaretlendim egzersizlere de başlamak için ama oldu işte herşey cesaretle oluyor. ne olur egzersizleri ihmal etme. aklına bişey takılırsa yardımcı olurum her zaman .
tabiki olurum. benim bu vajinismus belam tam 2yıl 8 ay sürdü. ancak bu süre içersinde son 2 aydır burada öğrendiğim parmak egzersizleriyle başardım.öncelikle hangi aşamadasın.ben vajinama dokunamıyordum bile sende ne durumdasın.biraz bahsedersen daha iyi yardımcı olabilirim.
inşallah ya çok çaresizim
Tebrikler canım çok sevindim ne güzel listeden silindin sende :) Pns denemesi yaptınmı ne kadar yaptın?Ben o aşamadayım fazla alamıyorum çok canım sıkkın moralim bozuk bu günlerdemafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız
selma kızlar regly oldum moralim çok bozuk bu akşam belki eşim lütfeder de deneme yaparız diye umudum vardıofffffff
canım tebrik ederim ama bişey merak ettim kanaman oldumu?teşekkür ederim canım.darısı başınıza dualarım sizinle.bakalım. canım ben 2. penis denememde alabildim. ilkinde sadece penis başını alabilmiştim.sonra adet oldum.baya bi uzun sürdü bitsede egzersiz yapsam diyordum sonra parmak egzersizi yaptım dün önce 1 sonra 2 derken 3 parmak rahat alabiliyordum. penise benzer bişeyle yapmak istedim evde ara ara bulamadım mumda yoktu. eşime dedimki ben neyle yapıcam en iyisi gel seninle deniyim ama zorlama beni yavaş yavaş yapalım dedim yine penis başını alabilirim diye düşünüyordum.sonra yavaş yavaş oldu bi yerde takıldı kaldı tamam dedim yeter bu kadar eşim tamam bekleyelim biraz buraya kadar alışsın bari dedi ileri geri falan yaptı sonra ben dur ben biraz nefes alıyım veriyim ıkınayım dedim oda çaktırmadan itmiş ben farketmedim bile oldu dedi ben inanmadım gerçekten mi dedim durdum sonra bak elinle dışta kalan yer varmı dedi hakikaten de tamamını alabilmiim çok şaşırdım. ben yapabildiysem herkes yapar canım sakın ümitsizliğe kapılma moralini bozma. ben vaj.na bakamıyordum bile tansiyonum düşüyordum elim ayağım tutmuyordu. hergün Allahım canımı al da kurtulayım derdim. çok zor cesaretlendim egzersizlere de başlamak için ama oldu işte herşey cesaretle oluyor. ne olur egzersizleri ihmal etme. aklına bişey takılırsa yardımcı olurum her zaman .
canım sen zar konusuna çok takıyorsun anlaşılan ama parmak egzersizi ile zara bişey olmuyor merak etme hatta parmak egzersizi yapanların büyük çoğunluğunda kanama olmuyor çünkü zar esniyor parmaklar sayesinde korkma egzersizlere devam ben üç parmak iki boğum yapıyorum bişey olmadı:)mrb kızlar... ben dün egzersiz yaptım serce parmağımı bir buçuk iki boğum kadar ilerlettim yarım saat uğraştım ama.. nehircim msjını aldım ama ben 50 msjı doldurmadığım için özelden yolluyamıyorum.. ilgilendiğin için sağol birilerinin böle sorması beni motive ediyor .
..ececim bacağı tam açmıyacaz hafif demişsin ya ben zaten sonuna kadar ayırdığımda sadece ucu giriyormuş gibi oluyor hafif kırarak açtığımda daha kolay oluyor aynı durumu yasayan var mı bilmem ama.. bugün yine deneyecem egzersizi ama zar tabusu bende çok yerleşik durumda sanki oraya bişey girince delinip acıyacak psikolojisini atamıyorum:1no2: ne olacak bilmem kendimi de telkin ediyorum ama inşlh desteklerinizle onuda atıcam.
bşey daha sorucam kızlar aynayla inceledim beyaz et parçalarının ne olduğunu anlamadım ve vaji girişim çok dar gibi geldi hani ordan bir bebek nasıl çıkarbilmiyorumkismile...
hepinize iyyii pazarlarr.
canım sen zar konusuna çok takıyorsun anlaşılan ama parmak egzersizi ile zara bişey olmuyor merak etme hatta parmak egzersizi yapanların büyük çoğunluğunda kanama olmuyor çünkü zar esniyor parmaklar sayesinde korkma egzersizlere devam ben üç parmak iki boğum yapıyorum bişey olmadı:)
mrb kızlar... ben dün egzersiz yaptım serce parmağımı bir buçuk iki boğum kadar ilerlettim yarım saat uğraştım ama.. nehircim msjını aldım ama ben 50 msjı doldurmadığım için özelden yolluyamıyorum.. ilgilendiğin için sağol birilerinin böle sorması beni motive ediyor .
..ececim bacağı tam açmıyacaz hafif demişsin ya ben zaten sonuna kadar ayırdığımda sadece ucu giriyormuş gibi oluyor hafif kırarak açtığımda daha kolay oluyor aynı durumu yasayan var mı bilmem ama.. bugün yine deneyecem egzersizi ama zar tabusu bende çok yerleşik durumda sanki oraya bişey girince delinip acıyacak psikolojisini atamıyorum:1no2: ne olacak bilmem kendimi de telkin ediyorum ama inşlh desteklerinizle onuda atıcam.
bşey daha sorucam kızlar aynayla inceledim beyaz et parçalarının ne olduğunu anlamadım ve vaji girişim çok dar gibi geldi hani ordan bir bebek nasıl çıkarbilmiyorumkismile...
hepinize iyyii pazarlarr.
evet tatlım ya parmağımı popoyo doğru iterken bazen elime bazı yapılar geliyor iste zar canım yanacak düşüncesiyle istemsz kasılıyorum ve daha çok itmeye korkuyorum işlh bende senin durumuna ulaşabilirim..
canım tebrik ederim ama bişey merak ettim kanaman oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?