- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.041
canım ıste vucuudmuzuz kastııgmız ııcn o skeıld eoluyor o kısma geldııgnde derın nefe sal ve rahatla sıkma kendını bak naısl gevsıceksınegzersiz yapmaya çalışıyorum ama sanki taş gibi sert nasıl yumuşayacak kremde sürdüm ama sinir oldum ya
mrb kızlar g-y arkadaşım seni kutluyorum. bişey sorucam kızar egzersizleri yatarak mı yoksa yaslanarak mı yapıyorsunuz... ben dün aynayla baktım çok dar bir boğum aldım gerisi yokkk
teşekkür ederim canım.Allahım herkesi kurtarır inşallah bu beladan. ben egzersizlerimi hafif uzanarak yapıyordum. belimin altına ayıptır söylemesi popo altıma doğru yastık koyuyordum öyle yapınca giriş biraz daha açık ve kolay oluyor ayaklarımıda ya iki yana kırıyordum yada havaya doğru dikiyordum her iki türlü de denedim. inan ben vajnama bakamıyordum bile tansiyonum düşüyor hiçbir tarafım tutmuyordu ama öncelikle parmak egzersizine başlamadan ayna yardımıyla her tarafını inceledim.cesaretlenmem çok uzun sürdü ama oldu işte.keşke bu siteyi daha önce keşfetseydim. evliliğimin ilk zamanlarında mesela o zaman bu kadar üzülmezdim ama geride kaldı hepsi.canım önce kendine kayganlıaştırıcı almadıysan al.ben gleit gelen kullandım gerçekten çok iyi ve çok fazla sürmedim bile.serçe parmağınla başla önce zorlanacaksın nefes egzersizleri yap.biliyorsundur belki ama derin derin nefes al verirken parmağını ittir.hatta parmağın birazı içerisindeyken ıkın baharcım demişti gerçekten de öyle elektirk süpürgesi çeker gibi çeri giriyor. bunları dene canım sonra gelişmelerle ilgili bizi bilgilendir.sonra 2. parmağa geçersin.ben 3 parmaktan sonra penisi alabildim.aklına bişey takılırsa sor canım burda herkes birbirine yardımcı olmak için burda
tabıykı basarıcaksın o zma aksma hemen baslıyorusn egzersıze...:lepi:arkadaşlar evet yarın kesin çalışmalara başlıyorum bugün eşime kayganlaştırıcı aldırıcam. yarında başlıcam umarım 2 senedir çektiklerimi sizin sayenizde aşıcam başta eşim ve sizinde yardımlarınızla başarıcağıma şimdiden inanıyorum saolun arkadaşlar...
tabıykı basarıcaksın o zma aksma hemen baslıyorusn egzersıze...:lepi:
evet başlıcam bana şans dileyin hergün bilgilendiririm sizi umarım başarırım :)
ılahıııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3slm.cnm geçmiş olsun.sen burdaki arkadaşlara güvenebilirsin.kızlar pretisen hekim :)
ılahıııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOT
haklısın valla dr gitsen bukadar yardımcı olmaz ama işin en güzel yanı bu işi başaran formdan gitmiyor nasıl başardıklarınıda paylaşıyorlar tebrik ederim sizi bende hallediyim şu işi biçok arkadaşa yardımcı olmak adına elimden geleni yapıcam söz.... seçim konuşması gibi oldu hahaha :)
olumunekankayizsmileıhsalh canım zaten yendıkten sonra bırakmıyouz bız....ılahıııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOT
haklısın valla dr gitsen bukadar yardımcı olmaz ama işin en güzel yanı bu işi başaran formdan gitmiyor nasıl başardıklarınıda paylaşıyorlar tebrik ederim sizi bende hallediyim şu işi biçok arkadaşa yardımcı olmak adına elimden geleni yapıcam söz.... seçim konuşması gibi oldu hahaha :)
g_y arkadaşım tebrik edrim derin seni de tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza inşallah:)
ıhsalhhhh canım yaaaa...tabı yapalımda oynasınlar demı
çok teşekkürler munisecim.inşallah canım dualrım sizlerle
Kızlar nasıl gidiyor?
Tebrikler canım çok sevindim ne güzel listeden silindin sende :) Pns denemesi yaptınmı ne kadar yaptın?Ben o aşamadayım fazla alamıyorum çok canım sıkkın moralim bozuk bu günlerdemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?