Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb kızlar g-y arkadaşım seni kutluyorum. bişey sorucam kızar egzersizleri yatarak mı yoksa yaslanarak mı yapıyorsunuz... ben dün aynayla baktım çok dar bir boğum aldım gerisi yokkk

teşekkür ederim canım.Allahım herkesi kurtarır inşallah bu beladan. ben egzersizlerimi hafif uzanarak yapıyordum. belimin altına ayıptır söylemesi popo altıma doğru yastık koyuyordum öyle yapınca giriş biraz daha açık ve kolay oluyor ayaklarımıda ya iki yana kırıyordum yada havaya doğru dikiyordum her iki türlü de denedim. inan ben vajnama bakamıyordum bile tansiyonum düşüyor hiçbir tarafım tutmuyordu ama öncelikle parmak egzersizine başlamadan ayna yardımıyla her tarafını inceledim.cesaretlenmem çok uzun sürdü ama oldu işte.keşke bu siteyi daha önce keşfetseydim. evliliğimin ilk zamanlarında mesela o zaman bu kadar üzülmezdim ama geride kaldı hepsi.canım önce kendine kayganlıaştırıcı almadıysan al.ben gleit gelen kullandım gerçekten çok iyi ve çok fazla sürmedim bile.serçe parmağınla başla önce zorlanacaksın nefes egzersizleri yap.biliyorsundur belki ama derin derin nefes al verirken parmağını ittir.hatta parmağın birazı içerisindeyken ıkın baharcım demişti gerçekten de öyle elektirk süpürgesi çeker gibi çeri giriyor. bunları dene canım sonra gelişmelerle ilgili bizi bilgilendir.sonra 2. parmağa geçersin.ben 3 parmaktan sonra penisi alabildim.aklına bişey takılırsa sor canım burda herkes birbirine yardımcı olmak için burda

çok teşkküür ederim bitanem şimdi yapıcam gelişmeleri yazarım jelim yok emla ve krem sürdümişlh olur

arkadaşlar evet yarın kesin çalışmalara başlıyorum bugün eşime kayganlaştırıcı aldırıcam. yarında başlıcam umarım 2 senedir çektiklerimi sizin sayenizde aşıcam başta eşim ve sizinde yardımlarınızla başarıcağıma şimdiden inanıyorum saolun arkadaşlar...

tabıykı basarıcaksın o zma aksma hemen baslıyorusn egzersıze...:lepi:

ıhsalhhhh canım yaaaa...tabı yapalımda oynasınlar demı

:hulya:yapmam lazım ama daha baslamdım dogurana kadar yapmam gbi.bahar sana duaya baslıyorum cnm verimli çlş sacını basını yolarım adetten çıkar çıkmaz basla yumurtlama dönemi hikaye ya,gün aşırı yapın bir duyayım hamile oldugunu zil takıp oynuycz bebişimlehihoyyyt

Tebrikler canım çok sevindim ne güzel listeden silindin sende :) Pns denemesi yaptınmı ne kadar yaptın?Ben o aşamadayım fazla alamıyorum çok canım sıkkın moralim bozuk bu günlerdemafoldumben

teşekkür ederim canım.darısı başınıza dualarım sizinle.bakalım. canım ben 2. penis denememde alabildim. ilkinde sadece penis başını alabilmiştim.sonra adet oldum.baya bi uzun sürdü bitsede egzersiz yapsam diyordum sonra parmak egzersizi yaptım dün önce 1 sonra 2 derken 3 parmak rahat alabiliyordum. penise benzer bişeyle yapmak istedim evde ara ara bulamadım mumda yoktu. eşime dedimki ben neyle yapıcam en iyisi gel seninle deniyim ama zorlama beni yavaş yavaş yapalım dedim yine penis başını alabilirim diye düşünüyordum.sonra yavaş yavaş oldu bi yerde takıldı kaldı tamam dedim yeter bu kadar eşim tamam bekleyelim biraz buraya kadar alışsın bari dedi ileri geri falan yaptı sonra ben dur ben biraz nefes alıyım veriyim ıkınayım dedim oda çaktırmadan itmiş ben farketmedim bile oldu dedi ben inanmadım gerçekten mi dedim durdum sonra bak elinle dışta kalan yer varmı dedi hakikaten de tamamını alabilmiim çok şaşırdım. ben yapabildiysem herkes yapar canım sakın ümitsizliğe kapılma moralini bozma. ben vaj.na bakamıyordum bile tansiyonum düşüyordum elim ayağım tutmuyordu. hergün Allahım canımı al da kurtulayım derdim. çok zor cesaretlendim egzersizlere de başlamak için ama oldu işte herşey cesaretle oluyor. ne olur egzersizleri ihmal etme. aklına bişey takılırsa yardımcı olurum her zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…