• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

minik kelebeğim işine karışmak gibi olmasın ama bana dr ilk denemeden sonra gün aşırı 1 ay boyunca yapacaksınız diyor sakın 1 hafta ara verelim demeyin diyor 2. hemen yaparsak gerisi çok daha rahat geliyormuş dediğine göre...ama tabi ben henüz gerçekleştiremediğim için ne kadar yapılabilir ne kadar yapılamaz bilemiyorum... sadece bi öneri...tekrar mutluluklar diliyorum...:nazar:

canım ya senin konuşma üslubuna hasta oldum çok insan senin yanında yaşlanmaz vallahi:)) bende denemek isterim tatlım tabikide dün gece sevinçten nasıl ağladım anlatamam eşim tamam bitti bu kadar diyor yok ben inanmıyorum diyip ağlıyorum bak ileri gei yapıyorum diyor hala rüya gibi yani. isterim ki hemen hemen olsun buradan yanlış anlaşılmak istemediğim içinyazmak istemedim kesinlikle acı falan hissetmedim ama kanamam oldu biraz hala da biraz birazda devam ediyor hemen o yüzden yapamayacağım dedim. yoksa vallahi hemen yine denerim o mutluluk çok farklı bişey eşimin bana karşı davranışları bile değişti hemen onun o mutluluğunu bile görmek çok güzeldi.

kızlaarr Bende BAŞŞŞŞŞŞŞAARRRDDDIIMMMMMMM.bunu yazmak için tam 2 yıl 8 ay bekledim.ama en sonunda bende başardım beni de listeden silebilirsiniz. sabahı bekleyemedim bu müjdeli haberi vermek için. Gerçekten çok kolaymış bunu da diyeceğimi sanmıyordum.Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.Allahım herkesin yanında olsun,bu sorunu başarmak için herkese yardım etsin. omzumdan çok büyük yük kalktı kuş gibi hafifim.Dualarım sizlerle.

tebrik ederim canım Allah mutlulugunuzu daım etsin bir daha böyle üzüntüler göstermesınhihoyyythihoyyyt

Ben de şikayet ettim Nehir'cim...
Arada böyle geri zekalılar buraya uğrayıp sonra kapsama alanı dışına kayıveriyorlar :)

o zman hastasın kesın..kıslııgn tam oturmamıs haıdbakayım ...ıstedıgın kadar yaz ..bırazdan gıdıceksın nasılsa....laelaelaelaelae

mrb kızlar g-y arkadaşım seni kutluyorum. bişey sorucam kızar egzersizleri yatarak mı yoksa yaslanarak mı yapıyorsunuz... ben dün aynayla baktım çok dar bir boğum aldım gerisi yokkk

mrb kızlar g-y arkadaşım seni kutluyorum. bişey sorucam kızar egzersizleri yatarak mı yoksa yaslanarak mı yapıyorsunuz... ben dün aynayla baktım çok dar bir boğum aldım gerisi yokkk
kendını nasıl rahat hıssedersen oyle yap...ve bence ılk denme ııcn cok guzle bır baslangcı gerııs gelıcek skaın bırakma

Back
X