Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya senin konuşma üslubuna hasta oldum çok insan senin yanında yaşlanmaz vallahi:)) bende denemek isterim tatlım tabikide dün gece sevinçten nasıl ağladım anlatamam eşim tamam bitti bu kadar diyor yok ben inanmıyorum diyip ağlıyorum bak ileri gei yapıyorum diyor hala rüya gibi yani. isterim ki hemen hemen olsun buradan yanlış anlaşılmak istemediğim içinyazmak istemedim kesinlikle acı falan hissetmedim ama kanamam oldu biraz hala da biraz birazda devam ediyor hemen o yüzden yapamayacağım dedim. yoksa vallahi hemen yine denerim o mutluluk çok farklı bişey eşimin bana karşı davranışları bile değişti hemen onun o mutluluğunu bile görmek çok güzeldi.

tebrik ederim canım Allah mutlulugunuzu daım etsin bir daha böyle üzüntüler göstermesınhihoyyythihoyyyt

Ben de şikayet ettim Nehir'cim...
Arada böyle geri zekalılar buraya uğrayıp sonra kapsama alanı dışına kayıveriyorlar :)

o zman hastasın kesın..kıslııgn tam oturmamıs haıdbakayım ...ıstedıgın kadar yaz ..bırazdan gıdıceksın nasılsa....laelaelaelaelae

mrb kızlar g-y arkadaşım seni kutluyorum. bişey sorucam kızar egzersizleri yatarak mı yoksa yaslanarak mı yapıyorsunuz... ben dün aynayla baktım çok dar bir boğum aldım gerisi yokkk

mrb kızlar g-y arkadaşım seni kutluyorum. bişey sorucam kızar egzersizleri yatarak mı yoksa yaslanarak mı yapıyorsunuz... ben dün aynayla baktım çok dar bir boğum aldım gerisi yokkk
kendını nasıl rahat hıssedersen oyle yap...ve bence ılk denme ııcn cok guzle bır baslangcı gerııs gelıcek skaın bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…